Home Evenementen Gokken op Tirreno – Adriatico

De koers van de twee zeeën is de bijnaam van Tirreno – Adriatico. Online gokken op Tirreno – Adriatico is bij iedere bookmaker mogelijk. Het is een koers die altijd samenvalt met Parijs – Nice waardoor de toppers een keuze moeten maken. Bookmakers brengen odds uit voor de hele wielerronde, de klassementen, en de dagelijkse etappes. Odds komen prematch beschikbaar en komen tijdens de koers live online.

Wat is online gokken op Tirreno – Adriatico?

Online gokken op Tirreno – Adriatico is een weddenschap plaatsen bij een legale online bookmaker in Nederland op de wielerronde Tirreno-Adriatico. Inzetten kan zowel op klassementen voor de hele ronde als individuele etappes. Online bookmakers geven markten beschikbaar voor de Outright Winner en Head-to-Head.

Beste bookmaker om te online gokken op wielrennen

Hoe werkt online gokken op Tirreno – Adriatico?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Tirreno – Adriatico wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor wielrennen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op wielrennen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.BetCity openen

 3. Selecteer wielrennen & Tirreno – Adriatico

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘wielrennen’. Daar vind je alle actuele competities en wedstrijden. Selecteer Tirreno – Adriatico om alle beschikbare markten te zien.Wielrennen selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op wielrennen, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Head to Head en/of Outright markt zijn.Tirreno-Adriatico markten

 5. Online gokken op Tirreno – Adriatico

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Tirreno - Adriatico

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen die je kunt plaatsen tijdens het online gokken op Tirreno – Adriatico. Je kan er voor kiezen om een weddenschap te plaatsen voor het klassement of voor een individuele etappe. Dit zijn de meest gebruikte markten als het gaat om gokken op wielrennen. Hieronder maken we duidelijk welke markten er voor welke soort weddenschap beschikbaar zijn.

Klassement

Als je er voor kiest om in te zetten op het resultaat van een klassement dan zal je weddenschap pas aan het einde van de ronde worden verwerkt. Dit zijn de mogelijke markten waar je kunt online gokken op Tirreno – Adriatico:

 • Outright Winner | De meest bekende weddenschap. Je voorspelt wie de Tirreno – Adriatico zal winnen. Je kan er ook voor kiezen om in te zetten op de nevenklassementen zoals punten-, berg- en ploegenklassement.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie of top tien van het klassement zal eindigen. Vaak is deze markt alleen beschikbaar voor het algemeen klassement en niet voor andere klassementen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de ranglijst? Deze zijn beschikbaar voor alle klassementen.

Etappe

Naast de weddenschappen voor de klassementen zijn er ook odds beschikbaar voor de individuele etappes. Tot op het moment dat de etappe begint kan je inzetten op deze markten, daarna gaan deze offline en komen alleen enkele markten nog live beschikbaar.

 • Stage Winner | Voorspel welke renner de etappe zal winnen.
 • Top 3  | Voorspel welke renner in de top drie weet te finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er bijvoorbeeld hoger eindigen in de etappe uitslag.

Live online gokken op Tirreno – Adriatico

Tirreno – Adriatico is een meerdaagse World Tour koers met een rijke historie. De koers wordt ook altijd live op tv uitgezonden. Hierdoor hebben bookmakers genoeg informatievoorziening om odds niet alleen prematch maar ook live aan te bieden.

Live gokken op Tirreno – Adriatico kan op alle markten die hierboven staan voor de etappe. Houd er wel rekening mee dat de markten met enige regelmaat even niet beschikbaar kunnen zijn. Dat komt mede door ontwikkelingen in de koers zoals valpartijen en het ontstaan van kopgroepen. De Outright Winner (winnaar van een klassement) komt steeds na de etappe met vernieuwde odds online.

Tips

Nu je weet welke markten er beschikbaar zijn voor het online gokken op Tirreno – Adriatico wordt het tijd om wat tips te bespreken. Door deze tips vergroot je de kans om op een winstgevende manier te online gokken op Tirreno – Adriatico.

 • Vorm van de renners | Op het moment dat Tirreno – Adriatico op het programma staat zijn er al een aantal koersen verreden. Zoals Strade Bianche en natuurlijk de meerdaagse UAE Tour. Tijdens een wielerkoers heeft iedere renner na afloop zijn eigen verhaal en is iedereen wel wat tegengekomen. Valpartijen, fysieke problemen, materiaalpech zijn hier voorbeelden van. Zorg voordat je gaat online gokken op een bepaalde renner dat je op de hoogte bent van de vorm van de renner.
 • Seizoensindeling | Eigenlijk staan er tijdens deze koers twee verschillende type renners aan de start. Renners die deze koers gebruiken om extra procenten in conditie op te doen. En renners die er al meteen willen staan en etappes of het klassement willen winnen. Houdt hier rekening mee bij het plaatsen van je weddenschappen.
 • Koersverloop | Het wielerjaar is nog maar net begonnen en dat wil zeggen dat weer in Europa nog heel onstuimig kan zijn. Er zijn edities geweest met sneeuw, maar ook lekker in het zonnetje. Houdt hier rekening mee bij het selecteren van de renner waarop je gaat inzetten. De ene renner presteert namelijk beter met slecht weer terwijl de ander er juist snel de brui aan geeft.

Veelgestelde vragen

Wat is de Tirreno – Adriatico?

Tirreno – Adriatico is de eerste meerdaagse rittenkoers van de World Tour kalender met als bijnaam de koers van de twee zeeën.

Is live online gokken op Tirreno – Adriatico bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, niet iedere bookmaker heeft live online gokken op Tirreno – Adriatico beschikbaar. Via onze kieswijzer kom je te weten welke bookmaker er wel live wielrennen in het pakket heeft zitten.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Wat als blijkt dat een renner voordat de etappe begint besluit om niet te starten?

Mocht je een weddenschap hebben geplaatst op een klassement, dan heb je in principe pech. Voor de weddenschappen die betrekking hebben op de etappe niet. De renner zal als DNS (did not start) worden aangemerkt waardoor je weddenschap wordt geannuleerd.