Home Evenementen Gokken op Strade Bianche

De koers staat bekend om zijn witte onverharde stroken in het parcours. Online gokken op Strade Bianche is populair geworden door de onverharde stroken. Renners hebben een zege in Strade Bianche steeds hoger op het verlanglijstje staan. Mede daardoor heeft deze koers de status van World Tour gekregen. Je hebt de mogelijkheid om in te zetten op de Outright en Head-to-Head markten, zowel prematch als live.

Wat is online gokken op Strade Bianche

Online gokken op Strade Bianche is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de wielerwedstrijd Strade Bianche. Inzetten kan op diverse markten zoals de Outright Winnaar en verschillende Head to Head markten, waarin wielrenners het tegen elkaar opnemen.

Het is alleen mogelijk om te online gokken op Strade Bianche enkele dagen voordat de koers van start gaat. Pas dan is duidelijke welke renners er deelnemer en hoe het met de vorm zit. Daardoor kom je odds voor deze wielerkoers niet op ieder willekeurig moment tegen bij online bookmakers.

Beste bookmaker om te online gokken op wielrennen

Hoe werkt online gokken op Strade Bianche

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Strade Bianche wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor wielrennen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer invullen

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op Strade Bianche, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Sportsbook openen

 3. Selecteer wielrennen en Strade Bianche

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘wielrennen’. Daar vind je alle actuele competities en wedstrijden. Klik vervolgens op Strade Bianche om alle markten en odds te zien.Wielrennen selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare odds zijn nu zichtbaar. Je ziet altijd de Outright Winner markt staan. Naarmate de dag van de koers nadert zullen er andere markten, zoals de Head-to-Head, worden toegevoegd.Odds Strade Bianche bekijken

 5. Gokken op Strade Bianche

  Nu alle beschikbare odds zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Strade Bianche

Soorten weddenschappen

De Strade Bianche is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Online gokken op Strade Bianche op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3  | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live online gokken op Strade Bianche

De media aandacht voor Strade Bianche is gigantisch te noemen. Zelfs toen de koers nog geen World Tour status had verschenen er al goede renners aan de start, en werd het live op TV uitgezonden. De koers begint zich, ook gezien de winnaars, te ontpoppen als een monument in het wielrennen. 

Strade Bianche is van start tot finish live te volgen. Hierdoor is live gokken op Strade Bianche enorm populair geworden. Bookmakers spelen hierop in door de hierboven genoemde markten live aan te bieden.

Veelgestelde vragen

Wat is de Strade Bianche?

Strade Bianche is een eendaagse World Tour koers die bekend staat om de onverharde gravel stroken in het parcours. Het levert spectaculaire beelden op wanneer de renners over deze stroken fietsen.

Is live online gokken op Strade Bianche bij iedere bookmaker beschikbaar?

Ja, iedere bookmaker heeft op zijn minst de Outright Winner markt beschikbaar om live op te online gokken. Bij de ene bookmaker is het aanbod wat uitgebreider met live Head to Head markten. Welke bookmaker het beste is om te gokken op Strade Bianche vind je door middel van onze kieswijzer.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Kan ik veilig online gokken op Strade Bianche?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.