Home Evenementen Gokken op Six Red World Championship

Als variant op het normale snooker met vijftien rode ballen is er snooker dat wordt gespeeld met zes rode ballen. Het online gokken op Six Red World Championship kan niet bij iedere legale online bookmaker. Dat komt omdat niet elke bookmaker het gewend is om hiervoor odds uit te brengen. Maar waar kun je wel online gokken op deze snooker discipline?

Wat is online gokken op Six Red World Championship?

Online gokken op Six Red World Championship is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op het WK Six Red snookertoernooi. Inzetten kan op tal van verschillende markten, zowel prematch als live.

De meest populaire markt om te online gokken op dit toernooi is de Match Winner en Outright Winner markt. Daarnaast zijn er nog tal van verschillende markten waar je kunt inzetten per frame.

Hoe werkt online gokken op Six Red World Championship?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Six Red World Championship wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor snooker? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer pagina

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op snooker, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Bet365 openen

 3. Selecteer snooker & Six Red World Championship

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Snooker’. Klik daarop en selecteer vervolgens Six Red World Championship om alle markten te bekijken.Snooker selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op Six Red World Championship, zijn nu zichtbaar.Markten Six Red World Championship bekijken

 5. Online gokken op Six Red World Championship

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Six Red World Championship

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen die je kunt plaatsen tijdens het gokken op Six Red World Championship. Je kunt ervoor kiezen om te online gokken op toernooi weddenschap, met name wie het toernooi wint. Daarnaast is het mogelijk om in te zetten op individuele wedstrijden tijdens het toernooi.

Toernooi weddenschappen

Tijdens het Six Red World Championship is het alleen mogelijk om te online gokken op de winnaar van het toernooi. Hierdoor is het overzicht van mogelijke toernooi weddenschappen overzichtelijk.

 • Outright winner | Je gaat online gokken op wie de winnaar zal worden van het toernooi.
 • To Qualify | Het is een toernooi waar de beginfase bestaat uit een groepsfase. Je kunt online gokken op welke twee spelers er uit een groep van vier doorgaan naar de volgende fase van het toernooi.

Wedstrijd weddenschappen

Tijdens het online gokken op wedstrijd weddenschappen plaats je een weddenschap op een individuele wedstrijd gedurende het toernooi. Er zijn tal van markten beschikbaar waar je per wedstrijd op kunt inzetten.

Online gokken op dit alternatieve WK snooker kan op de volgende markten:

 • Match Winner | Je maakt een voorspelling wie de wedstrijd zal winnen.
 • Frame Handicap | De favoriet krijgt een fictief aantal frames (handicap) in de min en de underdog een fictieve score in de plus. Lukt ondanks deze handicap om toch te winnen?
 • Frame Asian Handicap | De favoriet krijgt een fictief aantal frames (handicap) in de min en de underdog een fictieve score in de plus. Lukt ondanks deze handicap om toch te winnen? Bij deze markt is het mogelijk om de inleg terug te krijgen, aangezien er geen .5 handicaps zijn.
 • Over/Under aantal frames | Bepaal hoeveel frames een wedstrijd zal duren, is dat bijvoorbeeld meer of minder dan een bepaald aantal frame?. Of een precies aantal?
 • Correct Score | Voorspel wat de correct eindstand is van de wedstrijd.
 • Wie wint het eerste frame? | Voorspel welke speler het eerste frame van de wedstrijd zal winnen.
 • Aan de leiding na vier frames? | Voorspel welke speler er aan de leiding gaat na vier frames, of is de stand bijvoorbeeld gelijk?
 • Stand na vier frames | Maak een voorspelling wat de stand is na vier gespeelde frames. Is dat bijvoorbeeld 4-0 of 2-2?
 • Beslissende frame? | Zal er een beslissende frame moeten worden gespeeld om de winnaar van de wedstrijd te bepalen?
 • Oneven/Even aantal frames? | Zijn er aan het einde van de wedstrijd een oneven of even aantal frames gespeeld?

Live online gokken op Six Red World Championship

Ondanks het feit dat niet iedere legale online bookmaker odds heeft, is het wel mogelijk om live te online gokken op Six Red World Championship. De wedstrijden zijn ook live op TV of via stream te volgen. Dat is ook de reden dat live odds beschikbaar zijn.

De Match Winner markt zal altijd beschikbaar zijn, afhankelijk van de wedstrijd komen er nog andere markten online zoals wie het volgende frame zal winnen.

Veelgestelde vragen

Wat is het Six Red World Championship?

Het Six Red World Championship is het wereldkampioenschap snooker waarbij maar zes rode ballen in het spel zijn. Het normale WK snooker heeft vijftien rode ballen.

Wat is de beste bookmaker om te online gokken op Six Red World Championship?

Dat is voor iedere speler verschillend. Wil je gokken op de Match Winner of inzetten op verschillende markten in het eerste frame? Het aanbod tijdens het Six Red World Championship is bij bepaalde bookmakers extreem groot en zijn met name daardoor onderscheidend.

Is online gokken op Six Red World Championship rendabel?

Online gokken op Six Red World Championship kan rendabel zijn, mits je jezelf verdiept in de sport. In het wildeweg gokken is geen aanrader. Volg en kijk vooral de sport. Luister naar goede commentatoren en analisten die je ontzettend veel extra informatie geven. Maak vervolgens bewuste keuzes en dan kan gokken op snooker in het algemeen zeer rendabel zijn.