Home Evenementen Gokken op Ronde van Lombardije

Bookmakers pakken nog één keer uit als het gaat om gokken op Ronde van Lombardije. De koers van de vallende bladeren is het laatste monument van het jaar. Voor velen is dit de laatste koers van het jaar, ondanks het feit dat er nog een World Tour koers op het programma staat in China. De koers is een monument en daardoor is het aanbod van bookmakers groter dan gebruikelijk. De italianen noemen deze koers Il Lombardia en bookmakers bieden live odds aan.

Hoe werkt gokken op Ronde van Lombardije

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en Ronde van Lombardije

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar Ronde van Lombardije. Sommige bookmakers gebruiken de Italiaanse naam, Il Lombardia.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

De Ronde van Lombardije is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Gokken op Ronde van Lombardije op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar, maar omdat het een monument is zetten de bookmakers net even wat extra markten online:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Top 10 | Voorspel welke renner er in de top tien zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.
 • Winning Margin | Voorspel hoeveel tijd er tussen de winnaar en de nummer twee zit.
 • Winning Nationality | Wat is de nationaliteit van de winnaar?

Live gokken op Ronde van Lombardije

Ronde van Lombardije is een eendaagse koers uit het World Tour circuit. Deze koers is live te volgen op de Nederlandse TV. Niet van start tot finish, maar de laatste fase van de koers is altijd te zien. Omdat de koers laat in het seizoen is, kan het weer heel slecht zijn. Hierdoor kan het voorkomen dat er bij momenten geen live beelden beschikbaar zijn.

Live gokken op Ronde van Lombardije is mogelijk. Deze koers behoort tot de vijf monumenten in het wielerseizoen en krijgt daardoor extra aandacht. Bookmakers krijgen voldoende informatie binnen waardoor er live odds beschikbaar zijn tijdens de koers.

Veelgestelde vragen over gokken op Ronde van Lombardije

Wat is de Ronde van Lombardije?

Ronde van Lombardije is een eendaagse World Tour koers en is een monument in het wielrennen. Il Lombardia is de Italiaanse benaming en de bijnaam is de koers van de vallende bladeren. Wat aangeeft dat het wielerseizoen er zo goed als op zit.

Is live gokken op Ronde van Lombardije bij iedere bookmaker beschikbaar?

Ja, veel bookmakers hebben live odds beschikbaar voor de Ronde van Lombardije.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Kan ik veilig gokken op Ronde van Lombardije?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.