Home Evenementen Gokken op Ronde van Vlaanderen

Het summum als het gaat om de voorjaarskoersen is de Ronde van Vlaanderen. Online gokken op Ronde van Vlaanderen krijgt veel aandacht van de bookmakers. De Ronde van Vlaanderen is het tweede monument van het jaar. Alle renners die gespecialiseerd zijn in het voorjaar kijken uit naar deze koers. De bijnaam is niet voor niets Vlaanderens Mooiste. Het aanbod in met name Head to Head markt is vele malen groter ten opzichte van andere koersen.

Wat is online gokken op Ronde van Vlaanderen?

Online gokken op Ronde van Vlaanderen is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de wielerwedstrijd Ronde van Vlaanderen. Inzetten kan op diverse markten zoals de Outright Winnaar en verschillende Head to Head markten, waarin wielrenners het tegen elkaar opnemen.

Het is alleen mogelijk om te online gokken op Ronde van Vlaanderen op het moment dat de startdatum een aantal weken in het verschiet ligt. Pas dan is duidelijke welke renners er deelnemer en hoe het met de vorm zit. Daardoor kom je odds voor deze wielerkoers niet op ieder willekeurig moment tegen bij online bookmakers.

Beste bookmaker om te online gokken op wielrennen

Hoe werkt online gokken op Ronde van Vlaanderen?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Ronde van Vlaanderen wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor wielrennen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer invullen

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op Ronde van Vlaanderen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Sportsbook openen

 3. Selecteer wielrennen en Ronde van Vlaanderen

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘wielrennen’. Daar vind je alle actuele competities en wedstrijden. Klik vervolgens op Ronde van Vlaanderen om alle markten en odds te zien.Wielrennen selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare odds zijn nu zichtbaar. Je ziet altijd de Outright Winner markt staan. Naarmate de dag van de koers nadert zullen er andere markten, zoals de Head-to-Head, worden toegevoegd.Markten bekijken Ronde van Vlaanderen

 5. Online gokken op Ronde van Vlaanderen

  Nu alle beschikbare odds zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Ronde van Vlaanderen

Soorten weddenschappen

De Ronde van Vlaanderen is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Online gokken op Ronde van Vlaanderen op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen, dit kan prematch maar bijvoorbeeld ook in play.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Top 10 | Voorspel welke renner er in de top tien zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag. Je kunt op deze markt ook altijd live inzetten.
 • Winning Margin | Voorspel bijvoorbeeld hoeveel tijd er tussen de winnaar en de nummer twee zit.
 • Winning Nationality | Wat is de nationaliteit van de winnaar?

Live online gokken op Ronde van Vlaanderen

De Ronde van Vlaanderen is een monument in het wielrennen en krijgt daardoor veel aandacht in de media. De koers is bijvoorbeeld op verschillende TV kanalen te zien. Van de Belgische voorjaarskoersen is deze koers het hoogtepunt. Hierdoor krijgt de koers van de bookmakers extra veel aandacht.

Live online gokken op Ronde van Vlaanderen is bij alle online bookmakers mogelijk. Het aanbod is bijvoorbeeld vele malen groter ten opzichte van andere koersen. Zo zijn er live meer Head to Heads markten beschikbaar en zijn soms de top drie en top tien klasseringen live beschikbaar.

Tips

Nu je weet welke markten er beschikbaar zijn voor het online gokken op Ronde van Vlaanderen wordt het tijd om wat tips te bespreken. Door deze tips vergroot je de kans om op een winstgevende manier te online gokken op Ronde van Vlaanderen.

 • Vorm van de renners | Op het moment dat Ronde van Vlaanderen op het programma staat zijn er al een aantal koersen verreden. Zoals Dwars door Vlaanderen en natuurlijk het tweede monument Gent-Wevelgem. Tijdens een wielerkoers heeft iedere renner na afloop zijn eigen verhaal en is iedereen wel wat tegengekomen. Valpartijen, fysieke problemen, materiaalpech zijn hier voorbeelden van. Zorg voordat je gaat online gokken op een bepaalde renner dat je op de hoogte bent van de vorm van de renner.
 • Seizoensindeling | Voor veel coureurs is deze koers een hoofddoel in het seizoen. Waar de vorige koersen misschien semi-klassiekers waren is dit natuurlijk wel een monument dat iedereen wil winnen. Niemand zal deze koers rijden om in vorm te komen of zien als trainingsdoel. Iedereen aan de start wil deze koers winnen.
 • Koersverloop | Het mag duidelijk zijn dat het wielerseizoen nu in een fase zit waarin de koersen in Vlaanderen zich snel opvolgen. Het weer kan bijvoorbeeld nog altijd onstuimig zijn en de kans op waaiers tijdens deze koersen zijn aan de orde van de dag. Houdt hier rekening mee bij het selecteren van de renner waarop je gaat inzetten. Is dat een specialist als waaier of niet?

Veelgestelde vragen

Wat is de Ronde van Vlaanderen?

Ronde van Vlaanderen is een monument in de wielersport. Het is de afsluiting van de voorjaarskoersen in België. Het heeft niet voor niets de bijnaam, Vlaanderes Mooiste.

Is live online gokken op Ronde van Vlaanderen bij iedere bookmaker beschikbaar?

Ja! Je kunt bij iedere bookmaker live online gokken op de Outright Winner markt.

Wat is de beste bookmaker om te online gokken op Ronde van Vlaanderen?

Dat heeft met persoonlijke voorkeur te maken. Wil jij weten welke bookmaker voor jou het beste is om te online gokken op wielrennen en Ronde van Vlaanderen? Gebruik dan onze kieswijzer.

Kan ik veilig online gokken op Ronde van Vlaanderen?

Wij adviseren je bijvoorbeeld altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Je speelt hierdoor altijd op een veilige site.