Home Evenementen Gokken op Ronde van Vlaanderen

Het summum als het gaat om de voorjaarskoersen is de Ronde van Vlaanderen. Gokken op Ronde van Vlaanderen krijgt veel aandacht van de bookmakers. De Ronde van Vlaanderen is het tweede monument van het jaar. Alle renners die gespecialiseerd zijn in het voorjaar kijken uit naar deze koers. De bijnaam is niet voor niets Vlaanderens Mooiste. Het aanbod in met name Head to Head markt is vele malen groter ten opzichte van andere koersen.

Hoe werkt gokken op Ronde van Vlaanderen

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en Ronde van Vlaanderen

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar Ronde van Vlaanderen.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

De Ronde van Vlaanderen is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Gokken op Ronde van Vlaanderen op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen. Je kunt op deze markt ook altijd live inzetten.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Top 10 | Voorspel welke renner er in de top tien zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag. Je kunt op deze markt ook altijd live inzetten.
 • Winning Margin | Voorspel hoeveel tijd er tussen de winnaar en de nummer twee zit.
 • Winning Nationality | Wat is de nationaliteit van de winnaar?

Live gokken op Ronde van Vlaanderen

De Ronde van Vlaanderen is een monument in het wielrennen en krijgt daardoor veel aandacht in de media. De koers is op verschillende TV kanalen te zien. Van de Belgische voorjaarskoersen is deze koers het hoogtepunt. Hierdoor krijgt de koers van de bookmakers extra veel aandacht.

Live gokken op Ronde van Vlaanderen is bij alle bookmakers mogelijk. Het aanbod is ook vele malen groter ten opzichte van andere koersen. Zo zijn er live meer Head to Heads markten beschikbaar en zijn soms de top drie en top tien klasseringen live beschikbaar.

Veelgestelde vragen over gokken op Ronde van Vlaanderen

Wat is de Ronde van Vlaanderen?

Ronde van Vlaanderen is een monument in de wielersport. Het is de afsluiting van de voorjaarskoersen in België. Het heeft niet voor niets de bijnaam, Vlaanderes Mooiste.

Is live gokken op Ronde van Vlaanderen bij iedere bookmaker beschikbaar?

Ja! Je kunt bij iedere bookmaker live inzetten op de Outright Winner markt.

Wat is de beste bookmaker om te gokken op Ronde van Vlaanderen?

Dat heeft met persoonlijke voorkeur te maken. Wil jij weten welke bookmaker voor jou het beste is om te gokken op wielrennen en Ronde van Vlaanderen? Gebruik dan onze kieswijzer.

Kan ik veilig gokken op Ronde van Vlaanderen?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Je speelt hierdoor altijd op een veilige site.