Home Evenementen Gokken op Ronde van Catalonië

De ronde van Catalonië is altijd live op TV te volgen. Hierdoor kunnen bookmakers online gokken op Ronde van Catalonië mogelijk maken. Het is één van de oudste wielerrondes ter wereld met een startjaar van 1911. Online gokken kan op de verschillende klassementen en op de dagelijkse etappes. Live online gokken de ronde van Catalonië is mogelijk omdat de koers live op TV wordt uitgezonden. Maar welke markten zijn er beschikbaar en welke legale online bookmaker heeft de beste odds?

Wat is online gokken op ronde van Catalonië?

Online gokken op ronde van Catalonië is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op een klassement of etappe uit de World Tour koers ronde van Catalonië. Inzetten kan op één van de verschillende klassementen als op individuele etappes. Voor beide soorten weddenschappen zijn de markten Outright Winner en Head to Head het meest populair.

Beste bookmaker om te online gokken op wielrennen

Hoe werkt gokken op ronde van Catalonië?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op ronde van Catalonië wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor wielrennen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op wielrennen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.BetCity openen

 3. Selecteer wielrennen & ronde van Catalonië

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘wielrennen’. Daar vind je alle actuele koersen en wedstrijden. Selecteer ronde van Catalonië om alle beschikbare markten te zien. Het kan voorkomen dat de ronde van Catalonië staat aangegeven als Volta a Catalunya.Wielrennen selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op wielrennen, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Head to Head en/of Outright markt zijn.Ronde van Catalonië markten bekijken

 5. Online gokken op ronde van Catalonië

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Ronde van Catalonië

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen die je kunt plaatsen tijdens het online gokken op ronde van Catalonië. Je kan er voor kiezen om een weddenschap te plaatsen voor het klassement of voor een individuele etappe. Dit zijn de meest gebruikte markten als het gaat om online gokken op wielrennen. Hieronder maken we duidelijk welke markten er voor welke soort weddenschap beschikbaar zijn.

Klassement

Als je er voor kiest om in te zetten op het resultaat van een klassement dan zal je weddenschap pas aan het einde van de ronde worden verwerkt. Dit zijn de mogelijke markten waar je kunt online gokken op ronde van Catalonië.

 • Outright Winner | De meest bekende weddenschap. Je voorspelt wie de ronde van Catalonië zal winnen. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om in te zetten op de nevenklassementen zoals punten-, berg- en ploegenklassement.
 • Klassering | Voorspel welke renner in de top 3 of bijvoorbeeld top 10 van het klassement zal eindigen. Vaak is deze markt alleen beschikbaar voor het algemeen klassement en niet voor de nevenklassementen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de ranglijst? Deze zijn beschikbaar voor alle klassementen.

Etappe

Naast de weddenschappen voor de klassementen zijn er ook markten beschikbaar voor de individuele etappes. Tot op het moment dat de etappe begint kan je inzetten op deze markten, daarna gaan deze offline en komen enkele markten nog terug voor het in-play online gokken.

 • Stage Winner | Voorspel welke renner de etappe zal winnen. Je kunt ook live inzetten op deze markt.
 • Klassering | Voorspel welke renner in de top drie weet te finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de etappe uitslag?

Live online gokken op Ronde van Catalonië

De ronde van Catalonië is niet in zijn geheel live te zien, maar er zijn wel altijd live beelden beschikbaar. Meestal komt de etappe live op TV wanneer er nog ongeveer twee uur koers is. De odds komen op dat moment live beschikbaar.

Live online gokken op ronde van Catalonië kan op alle markten die hierboven staan voor de etappe. Houd er wel rekening mee dat de markten met enige regelmaat even niet beschikbaar kunnen zijn. Dat komt mede door ontwikkelingen in de koers zoals valpartijen en het ontstaan van kopgroepen. De Outright Winner (winnaar van een klassement) komt steeds na de etappe met vernieuwde odds online.

Veelgestelde vragen

Wat is de ronde van Catalonië?

De Ronde van Catalonië is één van de oudste wielerrondes op de wielerkalender. Het peloton doorkruist in één week de provincie Catalonië in Spanje en het hoogst mogelijke doel is het winnen van het algemeen klassement.

Is live online gokken op ronde van Catalonië bij iedere bookmaker beschikbaar?

Niet iedere legale online bookmaker geeft je de mogelijkheid om te live online gokken op ronde van Catalonië. Via onze kieswijzer krijg je te zien welke legale online bookmakers het beste aanbod hebben om te gokken op wielrennen. Bij deze bookmakers kan je dan ook altijd live online gokken op wielrennen.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Wat als blijkt dat een renner voordat de etappe begint besluit om niet te starten?

Mocht je een weddenschap hebben geplaatst op een klassement, dan heb je in principe pech. Voor de weddenschappen die betrekking hebben op de etappe niet. De renner zal als DNS (did not start) worden aangemerkt waardoor je weddenschap wordt geannuleerd.