Home Evenementen Gokken op Roland Garros

Net als alle grand slam toernooien geven online bookmakers je een ruim aanbod om te online gokken op Roland Garros. Het tweede grand slam toernooi van het jaar en het enige slam dat wordt gespeeld op gravel. Dit grand slam is het einde van het Europese gravelseizoen waarna het tennis de overstap maakt naar het gras. Het aanbod voor zowel prematch als live online gokken op Roland Garros is zeer uitgebreid.

Wat is online gokken op Roland Garros?

Online gokken op Roland Garros is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker op het grootste graveltoernooi uit het tennis, namelijk het Franse Open oftewel Roland Garros. Inzetten kan op toernooi weddenschappen maar ook op de individuele wedstrijden zelf. Daarnaast komen online bookmaker met meer en speciale markten online, zowel prematch als live.

Beste bookmakers om te online gokken op tennis

Hoe werkt gokken op Roland Garros?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Roland Garros wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor tennis? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer invullen

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op tennis, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Bet365 sportsbook openen

 3. Selecteer Tennis & Roland Garros

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Tennis’ en vervolgens naar Roland Garros. Maar dit toernooi is zo populair dat deze altijd in het lijstje meest populaire toernooien zal staan. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien. Het kan zijn dat sommige online bookmakers dit het French Open noemen.Tennis en Roland Garros selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare wedstrijden met bijbehorende markten om te online gokken op Roland Garros zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk in veel gevallen de Outright Winner markt zijn.Roland Garros markten bekijken

 5. Online gokken op Roland Garros

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Roland Garros

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen mogelijk als het gaat om online gokken op Roland Garros. Je hebt de toernooi weddenschappen en de reguliere weddenschappen van de wedstrijden gedurende het toernooi. De toernooi weddenschappen kun je plaatsen voordat het toernooi start. Deze gaan offline wanneer het toernooi van start is gegaan.

Toernooi weddenschappen

Er zijn een aantal markten beschikbaar als toernooi weddenschappen tijdens het online gokken op Roland Garros. Hieronder een overzicht van de mogelijke weddenschappen die je kan plaatsen:

 • Outright Winner | De meest bekende weddenschap die je kunt plaatsen voordat het toernooi begint is voorspellen wie uiteindelijk het toernooi zal winnen. Deze markt zal gedurende het toernooi terug beschikbaar komen met vernieuwde odds.
 • To Reach Final | Je moet voorspellen wie er in de finale zal staan. Het maakt dus niet uit of de finale wordt gewonnen of niet.
 • Winning Quarter | Het speelschema van een grand slam bestaat uit 128 deelnemers en bestaat uit vier kwarten. De winnaar van een kwart staat in de halve finale. Bij deze weddenschap voorspel je welke speler uit een bepaald kwart de halve finale zal halen.

Reguliere weddenschappen

Gokken op Roland Garros kan niet alleen op de toernooi weddenschappen maar ook op de wedstrijden zelf. Niet alleen op de wedstrijden van het hoofdtoernooi maar tegenwoordig krijgt het kwalificatietoernooi steeds meer aandacht. Soms worden de kwalificaties zelfs live uitgezonden op TV. Na de loting is duidelijk wie er tegen wie speelt en komen de bookmakers met odds.

Dit zijn de gebruikelijke markten die beschikbaar zijn tijdens het online gokken op tennis. We zetten de meest populaire markten nog even op een rijtje:

 • Match Odds | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen.
 • Total Games Over/Under | Voorspel of de wedstrijd meer (Over) of minder (Under) dan een bepaald aantal games zal hebben.
 • Over/Under Total Sets | Voorspel of de wedstrijd meer (Over) of minder (Under) dan een bepaald aantal sets zal hebben.
 • Over/Under Total Tiebreaks | Voorspel of de wedstrijd meer (Over) of minder (Under) dan een bepaald aantal tiebreaks zal hebben.
 • Set Handicap | De favoriet krijgt een fictief aantal sets in de min, de underdog een fictief aantal sets in de plus. Lukt het ondanks / met behulp van deze fictieve handicap te winnen?
 • Games Handicap | De favoriet krijgt een fictief aantal games in de min, de underdog een fictief aantal sets in de plus. Lukt het ondanks / met behulp van deze fictieve handicap te winnen?
 • Correct score | Voorspel de correcte setstand van de wedstrijd.
 • Set Betting | Alle bovenstaande markten zijn niet alleen beschikbaar voor de wedstrijd maar ook per set. Voorspel wie de set wint, met welke stand, met eventueel een handicap, etc.

Live online gokken op Roland Garros

De TV rechten van de Roland Garros zijn wereldwijd verkocht en daardoor is het toernooi overal live te volgen. Live online gokken op Roland Garros kan je dan ook bij alle bookmakers. Bijna alle prematch markten (van de reguliere weddenschappen) zoals hierboven beschreven zullen live beschikbaar komen. Live odds worden afhankelijk van het wedstrijdverloop continu aangepast.

Tips

Nu we weten welke markten er beschikbaar zijn om prematch en live te online gokken op Roland Garros is het tijd voor wat tips. Met deze tips vergroot je de kans om succesvol te worden in online gokken op Roland Garros.

 • Volg de spelers | Voordat Roland Garros van start gaan zijn er natuurlijk veel verschillende andere graveltoernooien gespeeld op verschillende niveaus zoals ATP 500 en ATP 250 niveau. De toppers hebben hier waarschijnlijk niet aan meegedaan maar dat geeft je wel een inkijkje van andere spelers. Er zijn namelijk zoveel wedstrijden tijdens de eerste en tweede ronde waar geen toppers actief zijn.
 • Specialisten | Met de ondergrond gravel is dit natuurlijk een grand slam waar de echte gravel specialisten naar uitkijken. Er zijn genoeg spelers die liever niet op gravel spelen en de voorkeur geven aan een andere ondergrond. Deze spelers doen natuurlijk wel mee aan Roland Garros, maar dat is hoofdzakelijk voor het riante startgeld.
 • Speel verantwoord | Dit geldt natuurlijk voor het online gokken op welke sport dan ook. Want ook al heb je alles helemaal doordacht en uitgeplozen, toch kan een weddenschap altijd de verkeerde kant op gaan door bijvoorbeeld een blessure. Blijf dan kalm en ga op dezelfde voet door en probeer niet meteen je verloren bedrag terug te winnen.

Veelgestelde vragen

Heeft iedere bookmaker odds beschikbaar om te online gokken op Roland Garros?

Ja, Roland Garros is zo’n groot toernooi dat iedere bookmaker odds beschikbaar heeft. Het kan zowel prematch en live heb je de mogelijkheid om te online gokken op Roland Garros.

Wanneer worden de toernooi weddenschappen uitgekeerd?

Op het moment dat het kan. De Outright Winner kan pas na afloop van de finale worden uitgekeerd maar de Winning Quarter markt kan al worden uitgekeerd wanneer de halve finalisten bekend zijn.

Wat als er iemand tijdens de wedstrijd opgeeft met een blessure?

Dan is het afhankelijk van de huisregels van de legale bookmaker waar je hebt ingezet. Iedere bookmakers verwerkt een weddenschap van een geblesseerde speler namelijk anders. Bij de review van de bookmakers staat aangegeven hoe deze handelt bij een opgave in het tennis.