Home Evenementen Gokken op Parijs-Roubaix

Het derde monument van het jaar is Parijs-Roubaix. De hel van het noorden waar het peloton de kasseistroken aftelt op weg naar de wielerbaan in Roubaix. Gokken op Parijs-Roubaix kan bij alle bookmakers. Inzetten kan op diverse markten, de hoeveelheid markten zijn wat uitgebreider omdat het een monument is. Daarnaast kan je bij iedere bookmaker live gokken op Parijs-Roubaix.

Hoe werkt gokken op Parijs-Roubaix

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en Parijs-Roubaix

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar Parijs-Roubaix.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

De Parijs-Roubaix is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Gokken op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges, is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Top 10 | Voorspel welke renner er in de top tien zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.
 • Winning Margin | Voorspel hoeveel tijd er tussen de winnaar en de nummer twee zit.
 • Winning Nationality | Wat is de nationaliteit van de winnaar?

Live gokken op Parijs-Roubaix

De Parijs-Roubaix is een monument in het wielrennen en krijgt daardoor veel aandacht in de media. De koers is op verschillende TV kanalen te zien. Het is de laatste kasseienkoers voordat het peloton zich op gaat maken voor de heuvelklassiekers.

Live gokken op Parijs-Roubaix is bij alle bookmakers mogelijk. Het aanbod is ook vele malen groter ten opzichte van andere koersen. Zo zijn er live meer Head to Heads markten beschikbaar. Soms zijn de top drie en top tien klasseringen live beschikbaar.

Veelgestelde vragen over gokken op Parijs-Roubaix

Wat is de Parijs-Roubaix?

Parijs-Roubaix is het derde monument op de wielerkalender met als bijnaam de hel van het noorden. Op het parcours zijn de bekende sectoren met kasseien die als het ware worden afgeteld tot de laatste strook vlak voor de wielerbaan in Roubaix.

Is live gokken op Parijs-Roubaix bij iedere bookmaker beschikbaar?

Ja! De koers is altijd live op tv te volgen. Daardoor is op zijn minst de Outright Winner markt beschikbaar om te gokken.

Wat is de beste bookmaker om te gokken op Parijs-Roubaix?

Dat heeft met persoonlijke voorkeur te maken. Wil jij weten welke bookmaker voor jou het beste is om te gokken op wielrennen en Parijs-Roubaix? Gebruik dan onze kieswijzer.

Kan ik veilig gokken op Parijs-Roubaix?

Dat heeft met persoonlijke voorkeur te maken. Wil jij weten welke bookmaker voor jou het beste is om te gokken op wielrennen en Parijs-Roubaix? Gebruik dan onze kieswijzer.