Home Evenementen Gokken op Parijs-Roubaix

Het derde monument van het jaar is Parijs-Roubaix. De hel van het noorden waar het peloton de kasseistroken aftelt op weg naar de wielerbaan in Roubaix. Online gokken op Parijs-Roubaix kan bij alle bookmakers. Inzetten kan op diverse markten, de hoeveelheid markten zijn wat uitgebreider omdat het een monument is. Daarnaast kan je bij iedere bookmaker live gokken op Parijs-Roubaix.

Wat is online gokken op Parijs-Roubaix?

Online gokken op Parijs-Roubaix is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de wielerkoers Parijs-Roubaix. Inzetten kan op verschillende markten zoals de Outright Winner en Head-to-Head markten. Daarnaast zijn er ook altijd speciale markten beschikbaar zoals de Nationaliteit van de winnaar en het aantal seconden verschil met de nummer twee.

Hoe werkt online gokken op Parijs-Roubaix?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Parijs-Roubaix wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor wielrennen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op wielrennen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.BetCity openen

 3. Selecteer wielrennen & Parijs-Roubaix

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘wielrennen’. Daar vind je alle actuele competities en wedstrijden. Selecteer Parijs-Roubaix om alle beschikbare markten te zien.Wielrennen selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op wielrennen, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Head to Head en/of Outright markt zijn.Parijs-Roubaix markten

 5. Gokken op Parijs-Roubaix

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Parijs-Roubaix

Soorten weddenschappen

De Parijs-Roubaix is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Gokken op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges, is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te online gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Top 10 | Voorspel welke renner er in de top tien zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet bijvoorbeeld twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.
 • Winning Margin | Voorspel hoeveel tijd er tussen de winnaar en de nummer twee zit. Is dat bijvoorbeeld dezelfde tijd?
 • Winning Nationality | Wat is de nationaliteit van de winnaar?

Live online gokken op Parijs-Roubaix

De Parijs-Roubaix is een monument in het wielrennen en krijgt daardoor veel aandacht in de media. De koers is op verschillende TV kanalen te zien. Het is de laatste kasseienkoers voordat het peloton zich op gaat maken voor de heuvelklassiekers.

Live gokken op Parijs-Roubaix is bij alle bookmakers mogelijk. Het aanbod is ook vele malen groter ten opzichte van andere koersen. Zo zijn er live meer Head to Heads markten beschikbaar. Soms zijn de top drie en top tien klasseringen live beschikbaar.

Veelgestelde vragen

Wat is de Parijs-Roubaix?

Parijs-Roubaix is het derde monument op de wielerkalender met als bijnaam de hel van het noorden. Op het parcours zijn de bekende sectoren met kasseien die als het ware worden afgeteld tot de laatste strook vlak voor de wielerbaan in Roubaix.

Is live gokken op Parijs-Roubaix bij iedere bookmaker beschikbaar?

Ja! De koers is altijd live op tv te volgen. Daardoor is op zijn minst de Outright Winner markt beschikbaar om te gokken.

Wat is de beste bookmaker om te gokken op Parijs-Roubaix?

Dat heeft met persoonlijke voorkeur te maken. Wil jij weten welke bookmaker voor jou het beste is om te gokken op wielrennen en Parijs-Roubaix? Gebruik dan onze kieswijzer.

Kan ik veilig gokken op Parijs-Roubaix?

Dat heeft met persoonlijke voorkeur te maken. Wil jij weten welke bookmaker voor jou het beste is om te gokken op wielrennen en Parijs-Roubaix? Gebruik dan onze kieswijzer.