Home Evenementen Gokken op NHL

De beste en meest bekende ijshockeycompetitie ter wereld is de Noord-Amerikaanse NHL. Dat maakt online gokken op NHL bij iedere bookmaker mogelijk. Inzetten kan op allerlei verschillende soorten markten. Daarnaast kan je niet alleen inzetten op individuele wedstrijden maar ook weddenschappen plaatsen gerelateerd aan het NHL seizoen. Daarbij komt dat alles naast prematch ook live beschikbaar is om te gokken.

Wat is online gokken op NHL?

Online gokken op NHL is een weddenschap plaatsen bij een online bookmaker op de Noord-Amerikaanse ijshockeycompetitie. De NHL is de grootste ijshockeycompetitie ter wereld waardoor alle online bookmakers odds beschikbaar hebben, zowel prematch als live. Er zijn tal van markten beschikbaar waar je op kunt inzetten per wedstrijden en over het hele competitieverloop.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Hoe werkt online gokken op NHL?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op NHL wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor NHL? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op NHL, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Homepage Jack's

 3. Selecteer NHL

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de competitie ‘NHL’. Deze staat onder de sport ijshockey gegeven. Maar deze competitie is zo groot en populair dat je NHL altijd al onder het kopje meest populaire competities ziet staan.NHL selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op NHL, zijn nu zichtbaar. Dit kan de Match Winner en/of Over/Under goals markt zijn.Markten bekijken

 5. Gokken op NHL

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Gokken op NHL

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen mogelijk als het gaat om gokken op NHL. Je hebt de seizoensweddenschappen en de reguliere weddenschappen per wedstrijd. 

De seizoensweddenschappen hebben betrekking op het hele NHL seizoen. Dat kan gaan over het winnen van een divisie of conference, maar ook de hoeveel wedstrijden een team dat seizoen zal winnen.

Seizoensweddenschappen

Er zijn een aantal markten als toernooi weddenschap beschikbaar tijdens het gokken op NHL. Hieronder een overzicht van de mogelijke weddenschappen die je kan plaatsen:

 • Outright Winner | De meest bekende weddenschap die je kunt plaatsen is voorspellen wie uiteindelijk de competitie zal winnen. Het seizoen duurt met 82 wedstrijden erg lang waardoor de Outright Winner markt gedurende het seizoen beschikbaar blijft.
 • Division / Conference Outright | Welk team zal de divisie of conference winnen?
 • Player Specials | Er zijn gedurende het seizoen allerlei individuele prijzen te winnen voor spelers. Van MVP (most valuable player) tot aan beste doelman.
 • Total Wins Over/Under | Voorspel of een team meer (Over) of minder (Under) dan een bepaald aantal wedstrijden zal winnen gedurende het seizoen.

Reguliere weddenschappen

Gokken op NHL kan niet alleen op seizoensweddenschappen maar ook op wedstrijden zelf. Bookmakers publiceren voor elke competitiewedstrijd odds omdat het zo’n populaire competitie is.

Dit zijn de gebruikelijke markten die beschikbaar zijn tijdens het gokken op ijshockey. We zetten de meest populaire markten nog even op een rijtje:

 • Match Odds | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen (inclusief overtime).
 • Asian Handicap | De favoriet krijgt een fictief aantal punten in de min, de underdog een fictief aantal punten in de plus. Lukt het ondanks / met behulp van deze fictieve handicap te winnen?
 • Over/Under Total Goals | Voorspel of de wedstrijd meer (Over) of minder (Under) dan een bepaald aantal punten zal hebben (inclusief overtime).
 • Match Parlays | Combinaties van verschillende markten zoals lukt het Team A om te winnen met een bepaalde Asian Handicap. 
 • Double Chance | Wat is het resultaat na het vierde kwart? Overtime telt bij deze weddenschap niet mee, waardoor een gelijkspel ook mogelijk is.
 • Player Specials | Lukt het bepaalde spelers om een bepaald aantal punten/assists te scoren tijdens de wedstrijd.
 • Period Bets | De bovenstaande markten zijn niet alleen toe te passen over de hele wedstrijd maar ook per periode. Het resultaat van de weddenschap is dan gerelateerd aan een periode en niet de heel wedsrijd.

Live online gokken op NHL

De TV rechten van de NHL zijn wereldwijd verkocht en dat geeft meteen aan dat de competitie in heel veel landen (live) te zien is. Daarnaast heeft de NHL zijn eigen site met stream mogelijkheid waardoor je altijd elke willekeurige wedstrijd zou kunnen zien. Bookmakers hebben zelfs livestreams beschikbaar voor spelers die een weddenschap hebben geplaatst op een NHL wedstrijd.

Dit maakt het voor bookmakers extra makkelijk en aantrekkelijk om live gokken op NHL aan te bieden. Je hebt zelfs de mogelijkheid om via je bookmaker, na een inzet, naar een livestream van de wedstrijd te kijken.

Veelgestelde vragen

Wat is de NHL?

De NHL (National Hockey League) is de grootste en beste professionele ijshockeycompetitie  in de wereld. De competitie gaat over 82 wedstrijden en wordt gespeeld in Noord-Amerika. Het hoogtepunt zijn de play-offs en uiteindelijk de Stanley Cup, finale van de play-offs.

Is live gokken op NHL bij iedere bookmaker beschikbaar?

Ja! De NHL is zo populair dat de finale van het seizoen misschien nog wel meer kijkers trekt dan gedurende het reguliere seizoen.

Wat als de wedstrijd na een overtime nog gelijk is?

Er moet een winnaar komen en als de stand nog altijd gelijk is dan volgen er penalty’s. De winnaar van de penalty’s wint de wedstrijd en aan de hand daarvan zal je Match Odds weddenschap worden verwerkt.