Home Evenementen Gokken op NBA Finals

De finale van het NBA seizoen krijgt bij de bookmakers extra veel aandacht met special odds en markten wat online gokken op NBA Finals nog leuker maakt. Het reguliere seizoen is al ontzettend populair om op te gokken en dat zal tijdens de play-offs alleen maar groter worden. Dan worden namelijk pas de prijzen vergeven. Maar waar krijg je de meeste markten en beste odds om te online gokken op NBA Finals?

Wat is online gokken op NBA Finals?

Online gokken op NBA Finals is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de finale play-offs van de NBA, namelijk de NBA finals. Je kunt op twee manieren inzetten, op toernooi (serie) weddenschappen en de individuele wedstrijden van de Stanley Cup finale.

Naast prematch kan je ook live online gokken op NBA Finals. Dit kan hoofdzakelijk wanneer de wedstrijden bezig zijn. Na iedere wedstrijden komen er wel opnieuw Outright odds beschikbaar om in te zetten wie er uiteindelijk de NBA Finals zal winnen.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Hoe werkt online gokken op NBA Finals?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op NBA Finals wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor basketbal? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op NBA Finals, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Jacks.nl

 3. Selecteer basketbal, NBA en NBA Finals

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘basketbal’. Daar vind je alle actuele competities en toernooien. Klik op NBA en daarna op NBA Finals om alle beschikbare markten te zien. Het kan ook zijn dat je op Outrights moet klikken om de NBA Finals odds te zien.Basketbal, NBA en NBA Finals selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare markten om te online gokken op NBA Finals zijn nu zichtbaar. Je zal waarschijnlijk meteen de Match odd markt zien voor de volgende wedstrijd of de Outright markt voor de uiteindelijke winnaar.NBA Finals markten bekijken

 5. Online gokken op NBA Finals

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op NBA Finals

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen mogelijk als het gaat om online gokken op NBA Finals. Je hebt de toernooi (serie) weddenschappen en de reguliere weddenschappen per wedstrijd.

Toernooi weddenschappen

Er zijn een aantal markten als toernooi weddenschap beschikbaar tijdens het online gokken op NBA Finals. Hieronder een overzicht van de mogelijke weddenschappen die je kan plaatsen:

 • Outright Winner | De meest bekende weddenschap die je kunt plaatsen voordat de serie begint, is voorspellen wie uiteindelijk de NBA Finals zal winnen. Deze markt zal gedurende de serie terug beschikbaar komen met vernieuwde odds.
 • NBA Finals MVP | Welke speler zal tot MVP (most valuable player) worden uitgeroepen?
 • Correct Score | Wat zal de juiste uitslag zijn van de serie, bijvoorbeeld 4-2 of 4-3?
 • Player specials | Lukt het bepaalde spelers om gedurende alle wedstrijden uit de NBA Finals gemiddeld een bepaald aantal punten/rebounds/assists te behalen?

Reguliere weddenschappen

Online gokken op NBA Finals kan niet alleen op de toernooi weddenschappen maar ook op de wedstrijden zelf. Iedere speelronde komen de bookmakers met odds voor de individuele wedstrijden. 

Dit zijn de gebruikelijke markten die beschikbaar zijn tijdens het online gokken op basketbal. We zetten de meest populaire markten nog even op een rijtje:

 • Match Odds | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen (incl overtime)
 • Asian Handicap | De favoriet krijgt een fictief aantal punten in de min, de underdog een fictief aantal punten in de plus. Lukt het ondanks / met behulp van deze fictieve handicap te winnen?
 • Over/Under Total Points | Voorspel of de wedstrijd meer (Over) of minder (Under) dan een bepaald aantal punten zal hebben (incl overtime).
 • Match Parlays | Combinaties van verschillende markten zoals lukt het Team A om te winnen met een bepaalde Asian Handicap. 
 • Double Chance | Wat is het resultaat na het vierde kwart? Overtime telt bij deze weddenschap niet mee, waardoor een gelijkspel ook mogelijk is.
 • Player Specials | Lukt het bepaalde spelers om een bepaald aantal punten/rebounds/assists te scoren tijdens de wedstrijd.
 • Quarter Bets | De bovenstaande markten zijn niet alleen toe te passen over de hele wedstrijd maar ook per kwart. Het resultaat van de weddenschap is dan gerelateerd aan een kwart en niet de hele wedstrijd.

Live online gokken op NBA Finals

De NBA wordt al over de hele wereld uitgezonden en dus is het logisch dat de NBA Finals, wanneer het kampioenschap wordt beslist, helemaal populair is. Live online gokken op NBA Finals is dan ook een zekerheidje bij alle bookmakers. Het aanbod kan per bookmaker verschillen maar de standaard markten als Match Odds, Total Points en Asian Handicap zijn altijd beschikbaar.

Tips

Nu je weet welke markten er beschikbaar zijn om te online gokken op NBA Finals wordt het nu tijd om een paar tips te geven. Door het volgen van deze tips vergroot je namelijk de kans om winstgevend te gaan online gokken op sport.

 • Reguliere seizoen niet doorslaggevend | Het komt regelmatig voor dat het team met het beste ‘record’ uiteindelijk niet de NBA Finals wint. Play-offs worden namelijk altijd met een andere intensiteit gespeeld dat wedstrijden in het reguliere seizoen. Ga er dus niet blind van uit dat het beste team in het reguliere seizoen uiteindelijk kampioen zal worden.
 • Matchups | Het reguliere seizoen bestaat uit 82 wedstrijden en een team kan bijvoorbeeld ruim 60 wedstrijden daarvan winnen. Maar het kan goed zijn dat dit team gedurende het reguliere seizoen niet van een bepaald team heeft gewonnen. Dat noemt men dan een slechte matchup, met andere woorden, het is niet de favoriete tegenstander om tegen te spelen. Dat kan te maken hebben met tactiek, spelers maar ook traditie.
 • Volgen van de sport | Een algemene tip, maar het is natuurlijk van belang om al het nieuws van de sport te volgen. Wedstrijden kijken, analisten aanhoren, het hoort allemaal bij het zoveel mogelijk vergaren van informatie over spelers en teams.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de NBA Finals?

De finale van de play-offs in de NBA waarin het beste team van het westen speelt tegen het beste team uit het oosten. Het team dat als eerst vier wedstrijden weet te winnen mag zich (wereld)kampioen noemen.

Is live online gokken op NBA Finals bij iedere bookmaker beschikbaar?

Ja! De NBA is zo populair dat de finale van het seizoen misschien nog wel meer kijkers trekt dan gedurende het reguliere seizoen.

Wat is een serie?

Een serie zijn een aantal wedstrijd in een play-off om te bepalen welk team er doorgaat naar de volgende play-off ronde, of het kampioenschap pakt.

Wat zijn player specials?

Online bookmakers pakken vaak de beste spelers van beide teams en geven deze een bepaald aantal punten, rebounds of assists mee. Het is aan jou om te bepalen of het de speler lukt om dit aantal te bereiken.