Home Evenementen Gokken op Nascar

Nascar is een klasse in de motorsport die we steeds vaker op TV terugzien. Mede hierdoor is het mogelijk om te online gokken op Nascar. Er zijn diverse markten beschikbaar bij verschillende online bookmakers met een Nederlandse vergunning. Maar op welke markten kan je precies inzetten en welke bookmakers hebben de beste odds?

Wat is online gokken op Nascar?

Online gokken op Nascar is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de motorsport klasse Nascar. Dat kan zowel op het kampioenschap in het seizoen als op de individuele races. De Outright Winner is voor zowel het algemeen kampioenschap als individuele races beschikbaar. Afhankelijk per bookmaker zijn er nog andere markten beschikbaar om te online gokken op Nascar.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Hoe werkt online gokken op Nascar?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Nascar wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor Nascar? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op Nascar, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Bookmaker Jack's openen

 3. Selecteer motorsport & Nascar

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Motorsport’. Daar vind je alle actuele raceklassen waaronder Nascar. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien. Het kan zijn sommige online bookmakers Nascar onder autosport staat gegeven.Motorsport & Nascar selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op Nascar, zijn nu zichtbaar. Je zal waarschijnlijk meteen de Outright Winner markt zien.Nascar markten bekijken

 5. Online gokken op Nascar

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Nascar

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen die je kunt plaatsen tijdens het online gokken op Nascar. Je kunt ervoor kiezen om een weddenschap te plaatsen met betrekking tot het algemene kampioenschap (seizoensweddenschappen) of de individuele races. Daarnaast heb je de keuze uit de verschillende disciplines die vallen onder Nascar.

Seizoensweddenschappen

In het Nascar zijn er verschillende kampioenschappen zoals bijvoorbeeld de Cup Series, Truck Series en Xfinity Series. Voor al deze kampioenschappen kan in aan het begin, en ook tijdens het seizoen, nog inzetten op de winnaar van het kampioenschap

Hieronder een overzicht van de mogelijke toernooi weddenschappen waar je op kunt online gokken tijdens Nascar kampioenschappen:

 • Outright Winner | De markt waar je voorspelt welke Nascar coureur er aan het einde van het seizoen het kampioenschap wint.
 • Klassering | Je voorspelt welke Nascar coureur er aan het einde van het seizoen bijvoorbeeld in de top drie of vier staat.

Weddenschappen per race

Tijdens elke race zijn er specifieke markten om te online gokken op Nascar. Hoe uitgebreid deze markten zijn is afhankelijk van de race en discipline binnen Nascar. Hieronder staan markten gegeven waarop online gokken mogelijk is tijdens Nascar races:

 • Outright Winner | Voorspel welke coureur de race weet te winnen of bijvoorbeeld in de top 3 of top 10 weet te finishen. Je kunt ook inzetten op de kwalificatie.
 • Head to Head | Welke van de twee Nascar coureur komt als eerste over de finish?
 • Group Betting | Er worden vier Nascar coureurs in een groep gezet, welke zal als eerste over de finish komen?
 • Manufacturer | Welke fabrikant (automerk) zal de race winnen? Of welke coureur presteert er bijvoorbeeld het beste per automerk?
 • Race Specials | Onder deze markt vallen verschillende weddenschappen. Is het wagennummer van de winnaar bijvoorbeeld een even of oneven nummer? Is het wagennummer van de winnaar hoger of lager dan een bepaald aantal? Of wint er een coureur beide stages en de race?

Live online gokken op Nascar

Alle soorten motor- en autosport zijn tegenwoordig populair in Nederland. Mede daardoor zijn alle raceklassen wel live op TV of via livestream te volgen. Nascar is live op TV te volgen en omdat de race best wel een tijdje duurt, hebben bookmakers de mogelijkheid om deze voor live online gokken aan te bieden.

Live online gokken op Nascar kan dan ook bij elke legale online bookmaker in Nederland. Natuurlijk zal de markt wel eens offline gaan, zeker wanneer er weer eens een crash is. Maar de race komt wel weer beschikbaar wanneer de ‘caution’ voorbij is.

Het aantal weddenschappen en markten voor het live online gokken op Nascar is wel een stuk beperkter ten opzichte van de prematch markten. Je kunt vaak alleen op de Outright Winner markt inzetten, of wie gedurende de race een stage wint.

Veelgestelde vragen over

Wat is Nascar?

Het Nascar is auto- / motorsport met diverse disciplines verreden op ‘ovals’ in de Verenigde Staten. Vandaar de term die bij de sport hoort just turn left is, omdat er steeds rondjes worden gereden. Het is spectaculair om te zien omdat de wagens steeds op maximale snelheid rijden en een ongelukje op de loer ligt.

Wat is de beste bookmaker om te online gokken op Nascar?

Dat hangt af waar je precies op wil online gokken. Heb je alleen maar interesse om in te zetten op de winnaar van de race of wil je ook online gokken op welke fabrikant er wint. Vul de kieswijzer in om te bepalen welke bookmaker er voor jou het beste is om te online gokken op Nascar.

Is online gokken op Nascar rendabel?

Net als online gokken op alle sporten, kan online gokken op Nascar zeker rendabel zijn. Je moet alleen wel weten wat je doet. Informatie verzamelen over de circuits, de fabrikanten en coureurs. Luisteren naar goede commentatoren en daarmee je voordeel doen. In het wilde weg gaan gokken is in ieder geval nooit goed.