Home Evenementen Gokken op MotoGP

MotoGP is de koningsklasse als het gaat om motor racen op circuits. In Nederland zijn de MotoGP races live op TV te zien, inclusief alle vrije trainingen en kwalificatie. Daardoor is online gokken op MotoGP bij alle legale online bookmakers in Nederland mogelijk. Omdat het de hoogste klasse is, zijn er veel markten beschikbaar. Maar welke markten zijn er beschikbaar om op in te zetten?

Wat is online gokken op MotoGP?

Online gokken op MotoGP is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de motorsport klasse MotoGP. Dat kan zowel op het kampioenschap in het seizoen als op de individuele races. De Outright Winner is het meest populair maar er zijn tal van markten beschikbaar.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Hoe werkt online gokken op MotoGP?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op MotoGP wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor MotoGP? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op MotoGP, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Bookmaker Jack's openen

 3. Selecteer motorsport & motorracen

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Motorsport’. Daar vind je alle actuele raceklassen waaronder MotoGP. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.Motorsport & Nascar selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op MotoGP, zijn nu zichtbaar. Je zal waarschijnlijk meteen de Outright Winner markt zien.MotoGP markten bekijken

 5. Online gokken op MotoGP

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op MotoGP

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen die je kunt plaatsen tijdens het online gokken op MotoGP. Je kunt ervoor kiezen om een weddenschap te plaatsen met betrekking tot het algemene kampioenschap (seizoensweddenschap) of de individuele weddenschappen per race.

Seizoensweddenschappen

Dit is een soort weddenschap waarbij het gaat over het MotoGP kampioenschap. Helaas heb je hier maar de keuze uit één markt.

 • Outright Winner | De markt waar je voorspelt welke MotoGP coureur er aan het einde van het seizoen het kampioenschap wint.

Weddenschappen per race

Tijdens elke race zijn er verschillende markten om te online gokken op MotoGP. Hieronder staan markten gegeven waarop online gokken mogelijk is tijdens MotoGP races:

 • Outright Winner | Er zijn verschillende opties voor deze markt. Je kunt voorspellen welke MotoGP coureur de race zal winnen. Maar ook wie er op het podium komt of welke fabrieksmotor de race zal winnen.
 • Head to Head | Je voorspelt welke MotoGP coureur er voor een andere coureur zal finishen.
 • Head to Head 1e ronde | Er worden twee coureurs tegen elkaar gezet en wie heeft de beste positie na de eerste ronde?
 • Groepswedden | Er worden groepen met coureurs opgesteld, wie zal er als beste eindigen?
 • Winstmarge | Wat zal uiteindelijk de winstmarge zijn van de winnaar?
 • Aantal coureurs geclassificeerd | Hoeveel coureurs worden er opgenomen in de ranglijst, zijn dat er bijvoorbeeld meer dan 15?
 • Aan de leiding na 1e ronde | Welke coureur zal er aan de leiding gaan na de eerste ronde?

Live online gokken op MotoGP

Alle soorten motorsport zijn tegenwoordig populair in Nederland. Mede daardoor zijn alle raceklassen wel live op TV of via livestream te volgen. Hierdoor bieden legale online bookmaker live online gokken op MotoGP aan.

Live online gokken op MotoGP kan dan ook bij elke legale online bookmaker in Nederland. Natuurlijk zal de markt wel eens offline gaan, zeker wanneer er weer eens een crash is. Maar over het algemeen is de Outright Winner markt altijd beschikbaar.

Tips

Nu je weer welke markten er beschikbaar zijn voor zowel prematch als live online gokken op MotoGP is het nu tijd voor wat tips. Door deze tips te gebruiken is vergroot je de kans om succesvol de gaan online gokken op sport.

 • Kijk alles | Het hele MotoGP seizoen is heel goed te volgen op de Nederlandse TV. Er zitten gespecialiseerde commentatoren en analisten. Kijk dus alles inclusief de trainingen om zo veel mogelijk informatie op te doen. Deze informatie kan je weer gebruiken om goede weddenschappen te maken.
 • Begin voorzichtig | Het MotoGP seizoen is lang en zeker aan de start van het seizoen is het altijd afwachten hoe de motoren en coureurs zullen presteren. Natuurlijk zijn er voor het seizoen testdagen maar een grand prix is toch altijd anders. Begin dus voorzichtig als het seizoen net start, totdat je meer informatie hebt.
 • Speel verantwoord | Onafhankelijk bij welke sport je online gaat gokken is het altijd van belang om verantwoord te blijven spelen. Probeer een verloren weddenschap niet meteen te compenseren. Hierdoor ga je forceren en maak je weddenschappen waar je niet helemaal achter staat.

Veelgestelde vragen

Wat is MotoGP?

Het MotoGP is de koningsklasse in de motorsport waarbij coureurs op motoren racen op circuits. In Nederland kennen we natuurlijk de TT in Assen waar ook de MotoGP coureurs een race rijden.

Wat is de beste bookmaker om te online gokken op MotoGP?

Het aanbod per online bookmaker is zeer verschillend. Er zijn in onze ogen twee bookmakers waar je de meest uitgebreide markten krijgt en dat is Bet365 en Jack’s. Maar misschien heb jij wel een andere favoriete online bookmaker waar je ook je weddenschappen kunt plaatsen.

Is online gokken op MotoGP rendabel?

Net als online gokken op alle sporten, kan online gokken op MotoGP zeker rendabel zijn. Je moet alleen wel weten wat je doet. Informatie verzamelen over de circuits, de fabrikanten en coureurs. Luisteren naar goede commentatoren en daarmee je voordeel doen. In het wilde weg gaan gokken is in ieder geval nooit goed.