Home Evenementen Gokken op MotoGP

MotoGP is de koningsklasse als het gaat om motor racen op circuits. In Nederland zijn de MotoGP races live op TV te zien, inclusief alle vrije trainingen en kwalificatie. Daardoor is online gokken op MotoGP bij alle legale online bookmakers in Nederland mogelijk. Echter zijn er niet veel markten beschikbaar. Maar welke markten zijn er wel beschikbaar om op in te zetten?

Wat is online gokken op MotoGP?

Online gokken op MotoGP is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de motorsport klasse MotoGP. Dat kan zowel op het kampioenschap in het seizoen als op de individuele races. De Outright Winner en bepaalde podium markten zijn hiervoor beschikbaar.

De beste Nederlandse bookmakers

Hoe werkt online gokken op MotoGP?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op MotoGP wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor MotoGP? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op MotoGP, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Bookmaker Jack's openen

 3. Selecteer motorsport & motorracen

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Motorsport’. Daar vind je alle actuele raceklassen waaronder MotoGP. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien. Het kan zijn sommige online bookmakers MotoGP onder autosport staat gegeven.Motorsport & Nascar selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op MotoGP, zijn nu zichtbaar. Je zal waarschijnlijk meteen de Outright Winner markt zien.MotoGP markten bekijken

 5. Online gokken op MotoGP

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op MotoGP

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen die je kunt plaatsen tijdens het online gokken op MotoGP. Je kunt ervoor kiezen om een weddenschap te plaatsen met betrekking tot het algemene kampioenschap (seizoensweddenschap) of de individuele weddenschappen per race.

Seizoensweddenschappen

Dit is een soort weddenschap waarbij het gaat over het MotoGP kampioenschap. Helaas heb je hier maar de keuze uit één markt.

 • Outright Winner | De markt waar je voorspelt welke MotoGP coureur er aan het einde van het seizoen het kampioenschap wint.

Weddenschappen per race

Tijdens elke race zijn er twee markten om te online gokken op MotoGP. In tegenstelling tot Nascar zijn er voor MotoGP veel minder markten beschikbaar. Hieronder staan markten gegeven waarop online gokken mogelijk is tijdens MotoGP races:

 • Outright Winner | Er zijn verschillende opties voor deze markt. Je kunt voorspellen welke MotoGP coureur de race zal winnen. Maar ook wie er op het podium komt of welke fabrieksmotor de race zal winnen.
 • Head to Head | Je voorspelt welke MotoGP coureur er voor een andere coureur zal finishen.

Live online gokken op MotoGP

Alle soorten motorsport zijn tegenwoordig populair in Nederland. Mede daardoor zijn alle raceklassen wel live op TV of via livestream te volgen. Hierdoor bieden legale online bookmaker live online gokken op MotoGP aan.

Live online gokken op MotoGP kan dan ook bij elke legale online bookmaker in Nederland. Natuurlijk zal de markt wel eens offline gaan, zeker wanneer er weer eens een crash is. Maar over het algemeen is de Outright Winner markt altijd beschikbaar..

Veelgestelde vragen

Wat is MotoGP?

Het MotoGP is de koningsklasse in de motorsport waarbij coureurs op motoren racen op circuits. In Nederland kennen we natuurlijk de TT in Assen waar ook de MotoGP coureurs een race rijden.

Wat is de beste bookmaker om te online gokken op MotoGP?

Je krijgt als je wil online gokken op MotoGP nergens een zeer uitgebreid aanbod van markten. Het aantal beschikbare markten geeft wat dat betreft niet de doorslag als het gaat om de keuze van de bookmaker. De kwaliteit van de odds zijn per race verschillend. Het is daarom altijd aan te raden om de bookmakers af te lopen om te zien wie op dat moment de beste odds heeft.

Is online gokken op MotoGP rendabel?

Net als online gokken op alle sporten, kan online gokken op MotoGP zeker rendabel zijn. Je moet alleen wel weten wat je doet. Informatie verzamelen over de circuits, de fabrikanten en coureurs. Luisteren naar goede commentatoren en daarmee je voordeel doen. In het wilde weg gaan gokken is in ieder geval nooit goed.