Home Evenementen Gokken op MLB

De grootste en beste honkbal competitie ter wereld is de Noord-Amerikaanse MLB. Online gokken op MLB kan is daardoor bij iedere legale online bookmaker nodig. Inzetten kan op individuele wedstrijden maar ook seizoensweddenschappen zijn mogelijk. Deze hebben betrekking op het resultaat van het hele seizoen. Maar welke legale online bookmaker heeft het beste aanbod als het gaat om online gokken op MLB?

Wat is online gokken op MLB?

Online gokken op MLB is een weddenschap plaatsen bij een legale online bookmaker in Nederland op de Noord-Amerikaanse honkbalcompetitie MLB. Je hebt de mogelijkheid om seizoensweddenschappen te plaatsen maar ook inzetten per individuele wedstrijd is mogelijk.

Daarnaast is deze competitie zo populair dat alle wedstrijden beschikbaar zijn voor het live online gokken. Per legale online bookmaker kan het verschil tussen prematch en live odds groot zijn.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Hoe werkt online gokken op MLB?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op MLB wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor honkbal? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op MLB, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Jacks.nl

 3. Selecteer Honkbal & MLB

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Honkbal’. Daar vind je alle actuele competities en toernooien. Klik op MLB om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.Honkbal en MLB selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op MLB, zijn nu zichtbaar. Je zal waarschijnlijk meteen de Match odd markt zien.MLB Markten bekijken foto

 5. Online gokken op MLB

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op MLB foto

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen mogelijk als het gaat om online gokken op MLB. Je hebt de seizoensweddenschappen en de reguliere weddenschappen per wedstrijd. De seizoensweddenschappen hebben betrekking op het hele MLB seizoen. Dat kan gaan over het winnen van een divisie, maar ook de hoeveel wedstrijden een team dat seizoen zal winnen.

Seizoensweddenschappen

Er zijn een aantal markten als toernooi weddenschap beschikbaar tijdens het gokken op MLB. Hieronder een overzicht van de mogelijke weddenschappen die je kan plaatsen:

 • Outright Winner | Er zijn diverse Outright weddenschappen voor en tijdens het MLB seizoen. Zo kun je bijvoorbeeld online gokken op het team dat de divisie, league of uiteindelijk de World Series zal winnen.
 • Player Specials Outright | Er zijn een aantal individuele prijzen te behalen in de MLB. Van MVP (most valuable player) tot beste werper (Cy Young Award). Welke speler het beste zal zijn als het gaat om statistieken zoals meeste homeruns, hits, runs, rbi’s, strike-outs, saves en zelfs welke speler de verste homerun zal slaan. Deze markten zijn open tot de competitie begint.
 • Player Specials Head to Head | Er worden twee spelers tegenover elkaar gezet en jij moet voorspellen welke speler er bijvoorbeeld meeste homeruns, hits, etc zal maken.
 • Player Specials Over/Under | Een bepaalde speler krijgt van een online bookmaker een totale hoeveelheid hits, runs en homeruns. Jij moet voorspellen of deze speler meer of minder dan dit aantal zal bereiken.
 • Total Wins Over/Under | Voorspel of een team meer (Over) of minder (Under) dan een bepaald aantal wedstrijden zal winnen gedurende het seizoen.

Reguliere weddenschappen

Online gokken op MLB kan niet alleen op seizoensweddenschappen maar ook op wedstrijden zelf. Bookmakers publiceren voor elke competitiewedstrijd odds omdat het zo’n populaire competitie is.

Dit zijn de gebruikelijke markten die beschikbaar zijn tijdens het online gokken op honkbal:

 • Match Odds | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen (incl extra innings)
 • Asian Handicap | De favoriet krijgt een fictief aantal punten in de min, de underdog een fictief aantal punten in de plus. Lukt het ondanks / met behulp van deze fictieve handicap te winnen?
 • Over/Under Total Runs | Voorspel of de wedstrijd meer (Over) of minder (Under) dan een bepaald aantal runs zal hebben (incl extra innings).
 • Match Parlays | Combinaties van verschillende markten zoals lukt het Team A om te winnen met een bepaalde Asian Handicap.
 • Match Specials | Je kunt een weddenschap plaatsen op allerlei gebeurtenissen tijdens een wedstrijd. Bijvoorbeeld welke ploeg er als eerste een punt weet te scoren. 
 • Inning Bets | De bovenstaande markten zijn niet alleen toe te passen over de hele wedstrijd maar ook per inning. Het resultaat van de weddenschap is dan gerelateerd aan een inning en niet de hele wedstrijd.

Live online gokken op MLB

De TV rechten van de MLB zijn wereldwijd verkocht en dat geeft meteen aan dat de competitie in heel veel landen (live) te zien is. Daarnaast heeft de MLB zijn eigen site met streams beschikbaar. Hierdoor kan je altijd iedere willekeurige wedstrijd live zien. 

Dit maakt het voor bookmakers extra makkelijk en aantrekkelijk om live online gokken op MLB aan te bieden. Je hebt zelfs de mogelijkheid om via je bookmaker, na een inzet, naar een livestream van de wedstrijd te kijken. Markten als Match Odds, Asian Handicap en Over/Under zijn tijdens de wedstrijd live beschikbaar.

Tips

Nu je weet welke markten er beschikbaar zijn, moet je op letten tijdens het online gokken op MLB? Hier volgen enkele tips waardoor je de kans vergroot om succesvol en winstgevend te zijn tijdens het online gokken op MLB

 • Spring training en de rosters | Voordat het seizoen begint gaan alle teams vriendschappelijke wedstrijden spelen. Natuurlijk zijn de toppers dan nog niet meteen helemaal fit. Maar je krijgt al wel een goed beeld van de spelers die het roster (selectie) van het team zullen vormen.
 • Het seizoen is lang | Een MLB seizoen duurt van april tot en met oktober, een lange periode dus. Raak dan ook niet in paniek als je seizoensweddenschap in de eerste maand niet loopt zoals verwacht.
 • Volg de sport | Dat geldt eigenlijk voor alle sporten waar je online op gaat gokken. Zet nooit in het wilde weg in maar probeer het nieuws, uitslagen en analisten te volgen.

Veelgestelde vragen

Wat is de MLB?

De MLB (Major League Baseball) is de grootste en beste professionele honkbal competitie in de wereld. De competitie wordt gespeeld in Noord-Amerika met als hoogtepunt de play-offs en uiteindelijk de World Series.

Is live online gokken op MLB bij iedere Nederlandse bookmaker beschikbaar?

De MLB is zo populair en groot dat elke individuele wedstrijd beschikbaar is als het gaat om live online gokken. Je kunt dus bij iedere legale online bookmaker terecht als je live online wilt gokken op MLB.

Uit hoeveel wedstrijden bestaat een MLB seizoen?

Elk team speelt 162 reguliere competitie wedstrijden. Wanneer een team zich plaatst voor de play-offs komen hier nog een aantal wedstrijd bovenop. Genoeg kansen en mogelijkheden dus om te online gokken op MLB.

Hoe kan een speler een individuele prijs winnen?

Een vakjury, samen met de invloed van het publiek, bepaald welke speler er een individuele prijs (zoals MVP) wint. Let dus bijvoorbeeld op welke speler de X factor heeft bij het publiek. Speelt hij bij een grote club waardoor er automatisch meer exposure komt voor deze speler.