Home Evenementen Gokken op Milaan-San Remo

Het eerste wielermonument van het jaar is Milaan-San Remo. Mede daarom is gokken op Milaan-San Remo bij alle bookmakers mogelijk. Omdat het een monument is, komen sommige bookmakers vaak met extra markten. Voorbeelden hiervan zijn de Winning Marge en Winning Nationality markten. Daarnaast zijn er altijd live odds beschikbaar voor de vijf wielermonumenten.

Hoe werkt gokken op Milaan-San Remo

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en Milaan-San Remo

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar Milaan-San Remo.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

De Milaan-San Remo is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Gokken op Milaan-San Remo op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar, maar er zijn extra markten beschikbaar omdat deze koers tot de wielermonumenten behoort:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Top 10 | Voorspel welke renner er in de top tien zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.
 • Winning Margin | Voorspel hoeveel tijd er tussen de winnaar en de nummer twee zit.
 • Winning Nationality | Welke nationaliteit zal de winnaar hebben?

Live gokken op Milaan-San Remo

De koers is van start tot finish te zien. Zelfs de gebruikelijke lange aanloop van Milaan-San Remo komt helemaal live in beeld. Een monument winnen in het wielrennen is voor de eendaagse renners het hoogst haalbare. 

Door de status van deze koers en de live media aandacht, zijn er altijd live odds beschikbaar bij bookmakers. De Outright Winner markt is bij alle bookmakers wel beschikbaar. Dit maakt het live gokken op Milaan-San Remo voor iedereen makkelijk en toegankelijk.

Veelgestelde vragen over gokken op Milaan-San Remo

Wat is de Milaan-San Remo?

Milaan-San Remo is het eerste wielermonument van het jaar met als bijnaam La Primavera, wat staat voor het begin van de lente.

Is live gokken op Milaan-San Remo bij iedere bookmaker beschikbaar?

Ja, iedere bookmaker heeft op zijn minst de Outright Winner markt beschikbaar om live op te gokken. Bij de ene bookmaker is het aanbod wat uitgebreider met live Head to Head markten. Welke bookmaker het beste is om te gokken op Milaan-San Remo vind je door middel van onze kieswijzer.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Kan ik veilig gokken op Milaan-San Remo?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.