Home Evenementen Gokken op Milaan – San Remo

Het eerste wielermonument van het jaar is Milaan – San Remo. Mede daarom is online gokken op Milaan – San Remo bij alle bookmakers mogelijk. Omdat het een monument is, komen sommige bookmakers vaak met extra markten. Voorbeelden hiervan zijn de Winning Marge en Winning Nationality markten. Daarnaast zijn er altijd live odds beschikbaar voor de vijf wielermonumenten.

Wat is online gokken op Milaan – San Remo?

Online gokken op Milaan – San Remo is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de wielerwedstrijd Milaan – San Remo. Inzetten kan op diverse markten zoals de Outright Winnaar en verschillende Head to Head markten, waarin wielrenners het tegen elkaar opnemen.

Het is alleen mogelijk om te online gokken op Milaan – San Remo op het moment dat de wielerkoers op het punt staat van beginnen. Pas dan is duidelijke welke renners er deelnemer en hoe het met de vorm zit. Daardoor kom je odds voor deze wielerkoers niet op ieder willekeurig moment tegen bij online bookmakers.

Beste bookmaker om te online gokken op wielrennen

Hoe werkt online gokken op Milaan – San Remo?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Milaan – San Remo wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor wielrennen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer invullen

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op Milaan – San Remo, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Sportsbook openen

 3. Selecteer wielrennen en Milaan – San Remo

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘wielrennen’. Daar vind je alle actuele competities en wedstrijden. Klik vervolgens op Milaan – San Remo om alle markten en odds te zien.Wielrennen selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare odds zijn nu zichtbaar. Je ziet altijd de Outright Winner markt staan. Naarmate de dag van de koers nadert zullen er andere markten, zoals de Head-to-Head, worden toegevoegd.Milaan - San Remo odds bekijken

 5. Online gokken op Milaan – San Remo

  Nu alle beschikbare odds zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Milaan - San Remo

Soorten weddenschappen

De Milaan – San Remo is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Online gokken op Milaan – San Remo op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar, maar er zijn extra markten beschikbaar omdat deze koers tot de wielermonumenten behoort:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Top 10 | Voorspel welke renner er in de top tien zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.
 • Winning Margin | Voorspel hoeveel tijd er tussen de winnaar en de nummer twee zit.
 • Winning Nationality | Welke nationaliteit zal de winnaar hebben?

Live online gokken op Milaan – San Remo

De koers is van start tot finish te zien. Zelfs de gebruikelijke lange aanloop van Milaan – San Remo komt helemaal live in beeld. Een monument winnen in het wielrennen is voor de eendaagse renners het hoogst haalbare. 

Door de status van deze koers en de live media aandacht, zijn er altijd live odds beschikbaar bij bookmakers. De Outright Winner markt is bij alle bookmakers wel beschikbaar. Dit maakt het live gokken op Milaan – San Remo voor iedereen makkelijk en toegankelijk.

Tips

Nu je weet welke markten er beschikbaar zijn voor het online gokken op Milaan – San Remo wordt het tijd om wat tips te bespreken. Door deze tips vergroot je de kans om op een winstgevende manier te online gokken op Milaan – San Remo.

 • Vorm van de renners | Op het moment dat Tirreno – Adriatico op het programma staat zijn er al een aantal koersen verreden. Zoals Strade Bianche en natuurlijk de meerdaagse wielerkoersen Parijs – Nice en Tirreno – Adriatico. Tijdens een wielerkoers heeft iedere renner na afloop zijn eigen verhaal en is iedereen wel wat tegengekomen. Valpartijen, fysieke problemen, materiaalpech zijn hier voorbeelden van. Zorg voordat je gaat online gokken op een bepaalde renner dat je op de hoogte bent van de vorm van de renner.
 • Seizoensindeling | De laatste jaren is gebleken dat de winnaar van Milaan – San Remo eigenlijk altijd komt uit Tirreno – Adriatico. Dat wil zeggen dat een renner die deze koers heeft gereden een week rust heeft genomen en het eerste monument wint. Hier kun je dus rekening mee houden met het uitzoeken van de je weddenschappen.
 • Koersverloop | Het wielerjaar is nog maar net begonnen en dat wil zeggen dat weer in Europa nog heel onstuimig kan zijn. Er zijn edities geweest met sneeuw, maar ook lekker in het zonnetje. Houdt hier rekening mee bij het selecteren van de renner waarop je gaat inzetten. De ene renner presteert namelijk beter met slecht weer terwijl de ander er juist snel de brui aan geeft.

Veelgestelde vragen

Wat is de Milaan – San Remo?

Milaan – San Remo is het eerste wielermonument van het jaar met als bijnaam La Primavera, wat staat voor het begin van de lente.

Is live online gokken op Milaan – San Remo bij iedere bookmaker beschikbaar?

Ja, iedere bookmaker heeft op zijn minst de Outright Winner markt beschikbaar om live op te gokken. Bij de ene bookmaker is het aanbod wat uitgebreider met live Head to Head markten. Welke bookmaker het beste is om te gokken op Milaan – San Remo vind je door middel van onze kieswijzer.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Kan ik veilig online gokken op Milaan – San Remo?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.