Home Evenementen Gokken op Madrid Open Masters

Het tweede graveltoernooi dat zowel bij de ATP als WTA de hoogste status heeft, namelijk ATP 1000 en WTA 1000. Een gecombineerd toernooi wat dus veel aandacht krijgt vanuit de media en live te zien is op tv. Online gokken op Madrid Open Masters kan dan ook bij iedere online bookmaker. Maar waar krijg je de het beste aanbod en waar moet je op letten tijdens het online gokken op tennis?

Wat is online gokken op Madrid Open Masters?

Online gokken op Madrid Open Masters is een weddenschap plaatsen bij een legale online bookmaker in Nederland op het ATP 1000 Masters of WTA 1000 tennistoernooi in Madrid. Inzetten kan op tal van markten maar veruit de populairste markten zijn de Match Winner en Outright Winner.

Beste bookmakers om te online gokken op tennis

Hoe werkt online gokken op Madrid Open Masters?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Madrid Open Masters wil je natuurlijk doen bij de online bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke online bookmaker het beste aanbod heeft voor tennis? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer invullen

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op tennis, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Sportsbook openen

 3. Selecteer tennis & Madrid Open

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘tennis’. Daar vind je alle actuele toernooien zoals Madrid Open. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.Tennis en Madrid Masters selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare weddenschappen en bijbehorende markten om te online gokken op Madrid Open Masters, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Match Winner & Game Handicap markt zijn.Markten bekijken Madrid Masters

 5. Online gokken op Madrid Open Masters

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Madrid Masters

Soorten weddenschappen

Tijdens het online gokken op Madrid Open Masters zijn er twee verschillende soorten weddenschappen beschikbaar. Weddenschappen die gaan over het hele toernooi en weddenschappen betreffende de wedstrijden zelf.

Toernooi weddenschappen

Voor het toernooi begint, maar ook gedurende het toernooi, is het mogelijk om te online gokken op toernooi weddenschappen. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld de uiteindelijke winnaar van het toernooi, maar dat kan ook zijn dat je voorspelt wie er de finale haalt.

Hieronder een overzicht van alle toernooi weddenschappen waarop je kunt online gokken tijdens Madrid Open Masters:

 • Outright Winner | Voorspel wie er uiteindelijk Madrid Masters zal winnen.
 • Wint Kwart / Quarter | Voor ieder kwart in het speelschema kan je online gokken wie er uiteindelijk in de halve finale zal spelen.
 • Naam van de finalisten | Online bookmakers koppelen twee namen uit de bovenste en onderste helft van het schema aan elkaar. Welke twee spelers zullen uiteindelijk de finale halen?
 • Behaalt de finale | Wie haalt de finale?
 • Niet geplaatste finalist? | Lukt het een ongeplaatste speler om de finale te halen?
 • Kwalificant bereikt finale? | Bereikt iemand die zich vanuit het kwalificatietoernooi heeft geplaatst voor het hoofdtoernooi de finale?
 • Wild card bereikt finale? | Lukt het speler die met een wild card is toegelaten tot het hoofdtoernooi om de finale te halen?
 • Winnende helft / kwart | Uit welke helft of kwart uit het speelschema zal de uiteindelijke winnaar van Madrid Masters komen?
 • Wint toernooi zonder setverlies? | Lukt het iemand om uiteindelijk het toernooi te winnen zonder een set te verliezen?

Wedstrijd weddenschappen

Online gokken op Madrid Open Masters kan naast toernooi weddenschappen ook op wedstrijd weddenschappen. Daarbij gaat het om individuele wedstrijden gedurende het toernooi. Er zijn tal van markten waar je op kunt inzetten en we geven hieronder een overzicht:

 • Match winner | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen.
 • Over/Under games/sets | Je kunt online gokken of wedstrijd meer of minder games/sets zal hebben. Dat kan ook per individuele speler en zelfs het aantal games dat bijvoorbeeld de eerste set zal hebben.
 • Game en set handicap | De favoriet krijgt een fictief aantal games of sets in de min, de underdog een fictief aantal games of sets in de plus. Tel aan het eind van de wedstrijd de games of sets per speler op en verreken dit met het fictief aantal games of sets in min of plus. De speler met de meeste games of sets wint deze weddenschap.
 • Correct Score / Setwedden | Je voorspelt de exacte setstand van de wedstrijd. Je zet dan bijvoorbeeld in dat speler A wint met een setstand van 2-0 of 2-1.
 • Correct Score / set uitslag | Je hebt de keuze om de exacte score van een setstand te voorspellen, bijvoorbeeld 6-2 of 6-4. Dit kan gekoppeld zijn aan een speler maar mag ook de algemene set uitslag zijn, in dat geval maakt het niet uit welke speler de set wint.
 • Juiste score groep | Een markt die vooral te zien is tijdens live gokken op Madrid Masters. De bookmaker zet dan een aantal setstanden in een groep en jij moet voorspellen in welke setstand de groep zal vallen. Bijvoorbeeld groep 1 is 6-0, 6-1 en 6-2, groep 2 is 6-3 en 6-4, terwijl de laatste groep bestaat uit 7-6 en 7-5.
 • Over/Under aantal tiebreaks | Soms is het mogelijk om in te zetten op het aantal (meer of minder) tiebreaks in de wedstrijd.
 • Wedstrijd gebeurtenis | Bij deze markt voorspel je of bijvoorbeeld een speler de eerste set zal verliezen, om vervolgens alsnog de wedstrijd te winnen. Of een combinatie van weddenschappen, bijvoorbeeld de Match Winner en Over/Under totaal aantal games.

Prematch & live online gokken op Madrid Open Masters

Vrijwel alle markten zijn prematch en live beschikbaar als het gaat om online gokken op Madrid Open Masters. De toernooi weddenschappen zijn hierop een uitzondering, omdat deze offline gaan wanneer de eerste wedstrijd van een speeldag begint.

Madrid Open Masters heeft meerdere TV banen waardoor er meer live tennis te zien is in vergelijking met de kleinere toernooien. Hierdoor zal het live aanbod van meer wedstrijden groter zijn dan gebruikelijk. De keuze voor het live online gokken op Madrid Open Masters is daardoor groot.

Mobiel online gokken op Madrid Open Masters

Het is altijd en bij iedere online bookmaker mogelijk om via je mobiel te online gokken op Madrid Open Masters. Of het nu via de site is of via de speciaal ontwikkelde app van de bookmaker. Je vindt de toernooien op dezelfde manier als via de desktop site.

Inloggen doe je op dezelfde manier als op de desktop site met je loginnaam en wachtwoord. Via je mobiel of tablet heb je zelfs de mogelijkheid om in te loggen via gezichtsherkenning of touch ID. Hierdoor ben je in staat om nog sneller een weddenschap te plaatsen.

Mocht je deze grote tennistoernooien niet meteen in beeld zien, dan kun je deze altijd terugvinden door tennis te selecteren onder de A-Z knop. Waar je alle sporten op alfabetische volgorde ziet staan.

Tips voor het online gokken op Madrid Open Masters:

 • Gravelbijters | Het merendeel van de Masters toernooien worden gespeeld op hardcourt. Maar het toernooi van Madrid, is samen met dat in Monte Carlo en Rome, op gravel. Niet iedereen vindt deze ondergrond fijn en vooral spelers die afhankelijk zijn van een sterke service hebben minder voordeel op gravel.
 • Op hoogte | Madrid ligt in vergelijking met andere graveltoernooien in Europa op hoogte. Hierdoor komt de bal wat sneller van het racket af, daardoor gaat de bal gewoon wat harder. Voor wie moeite heeft met een hele hoge stuit, zal dit toernooi in Madrid niet leuk zijn.
 • Rome | Meteen na het Masterstoernooi in Madrid staat Rome op het programma. Het laatste Masterstoernooi op gravel voordat we beginnen aan Roland Garros. Iedereen die al snel is uitgeschakeld in Madrid kan trainingsuren opdoen in Rome. Normaal is het eenvoudig overschakelen van het ene naar het andere graveltoernooi. Maar aangezien Madrid op hoogte ligt speelt dit toernooi totaal anders dan in Rome.

Speciale regels

Net als bij andere tennistoernooien zijn er tijdens het online gokken op tennis speciale regels. Een opgave is altijd mogelijk en dat kan het resultaat van de weddenschap beïnvloeden. Iedere online bookmaker heeft zijn huisregels als het gaat om opgaven tijdens het tennis.

De ene online bookmaker zal de weddenschap annuleren terwijl de andere het gewoon ziet als een eindresultaat. Dit is afhankelijk van het aantal gespeelde games of zelfs gespeelde punten. Let hierbij goed op, met name als je inzet op blessuregevoelige spelers.

Veelgestelde vragen online gokken op Madrid Open Masters

Wat is de beste legale Nederlandse bookmaker om te online gokken op Madrid Open Masters?

Dat is afhankelijk van de markt waarop je wil inzetten. De ene bookmaker heeft namelijk meer live markten beschikbaar voor Madrid Open Masters dan de andere. Via onze kieswijzer krijg je een goed beeld welke bookmaker het beste bij jou gokken op tennis wensen past.

Is Madrid Open Masters beschikbaar bij elke legale Nederlandse bookmaker om te online gokken in Nederland?

We raden je sowieso aan om te online gokken bij een legale online bookmaker in Nederland. Op onze site vind je uitsluitend bookmaker met een Nederlandse vergunning waardoor je verzekerd bent van eerlijk spel. Madrid Masters is een heel groot toernooi waardoor online gokken bij iedere legale online bookmaker in Nederland mogelijk is.

Waarom zijn topspelers verplicht om minimaal acht van deze toernooien te spelen?

Dat heeft te maken met de TV rechten en sponsordeals. Sportzenders en bedrijven steken veel geld in deze toernooien en willen daarvoor de garantie hebben dat alle topspelers in actie komen. Hierdoor zijn ze ook gegarandeerd van veel toeschouwers en TV kijkers.

Wat als het regent en de wedstrijd wordt stilgelegd?

Het voordeel is dat dit toernooi beschikt over twee banen met een schuifdak. Hierdoor komt het zelden tot nooit voor dat er wedstrijden niet op tijd afgewerkt kunnen worden.

Wat zijn voorbeelden van extra prematch markten voor dit soort toernooien?

Voorbeelden zien we vooral in de toernooi weddenschappen. Waar je normaal alleen kunt inzetten op de eindwinnaar van het toernooi kan dit nu ook op de winnaar van een bepaald kwart uit het speelschema. Je kunt ook inzetten uit welk kwart dat jij denkt dat de winnaar van het toernooi afkomstig zal zijn.