Home Evenementen Gokken op Luik-Bastenaken-Luik

Luik-Bastenaken-Luik is het vierde monument op de wielerkalender. Online gokken op Luik-Bastenaken-Luik kan bij alle bookmakers, zowel prematch als live. Dat komt omdat deze wielerkoers van start tot finish op TV of via streams te zien zal zijn. Maar welke online bookmaker heeft het beste aanbod en waar moet je op letten tijdens het online gokken op deze koers?

Wat is online gokken op Luik-Bastenaken-Luik?

Online gokken op Luik-Bastenaken-Luik is het plaatsen van een weddenschap bij een online bookmaker op de wielerkoers Luik-Bastenaken-Luik, het vierde monument van het jaar. Er zijn tal van markten beschikbaar maar de populairste markt blijft de Outright Winner markt, oftewel wie wint de koers.

Beste bookmaker om te online gokken op wielrennen

Hoe werkt gokken op Luik-Bastenaken-Luik?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Luik-Bastenaken-Luik wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor wielrennen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer invullen

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op Luik-Bastenaken-Luik, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.BetCity openen

 3. Selecteer wielrennen en Luik-Bastenaken-Luik

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘wielrennen’. Daar vind je alle actuele competities en wedstrijden. Klik vervolgens op Luik-Bastenaken-Luik om alle markten en odds te zien. In sommige gevallen staat de Franse naam van de koers gegeven, namelijk Liege-Bastogne-Liege.Wielrennen en Luik-Bastenaken-Luik selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare odds zijn nu zichtbaar. Je ziet altijd de Outright Winner markt staan. Naarmate de dag van de koers nadert zullen er andere markten, zoals de Head-to-Head, worden toegevoegd.Markten bekijken

 5. Online gokken op Luik-Bastenaken-Luik

  Nu alle beschikbare odds zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Luik-Bastenaken-Luik

Soorten weddenschappen

Luik-Bastenaken-Luik is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Online gokken op Luik-Bastenaken-Luik op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges, is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te online gokken op wielrennen zijn beschikbaar, maar omdat het een monument is zetten de bookmakers net even wat extra markten online:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Top 10 | Voorspel welke renner er in de top tien zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.
 • Winning Margin | Voorspel hoeveel tijd er tussen de winnaar en de nummer twee zit.
 • Winning Nationality | Wat is de nationaliteit van de winnaar?

Live online gokken op Luik-Bastenaken-Luik

Er zijn vijf monumenten in het wielrennen en deze koers is er daar één van. Daardoor krijgt het altijd veel aandacht van de media. De koers is dan ook van start tot finish live te volgen op diverse TV kanalen.

Door het live aanbod op TV is live gokken op Luik-Bastenaken-Luik bij iedere bookmaker mogelijk. Het voorspellen van de winnaar door middel van de Outright Winner markt is overal beschikbaar. Het is per bookmaker afhankelijk hoe uitgebreid het live aanbod zal zijn.

Tips

 • Laatste kans | Voor veel renners is het de laatste kans in het voorjaar om een klassieker, en in dit geval een monument, te winnen. Na de Waalse Pijl en deze koers zijn eigenlijk afsluiters van het voorjaar en men gaat op weg naar de grote ronden. Renners die nog iets willen zullen dan ook optimaal gemotiveerd aan de start verschijnen.
 • Voorgaande koersen | Het is een lang voorjaar geweest en elke renner is wel ergens iets tegengekomen zoals bijvoorbeeld een valpartij. Een renner die de afgelopen koers flink is gevallen, maar wel start, zal niet meteen goede kans maken om voor de overwinning te gaan.
 • Speel verantwoord | Er kan in het wielrennen van alles en nog wat gebeuren. Valpartijen, technische problemen, etc. Dit kan een negatieve invloed hebben op je weddenschap waardoor je deze verliest. Calculeer dit in en ga niet meteen proberen om je verlies terug te winnen, ook wel ‘chasen’ genoemd.

Veelgestelde vragen

Wat is de Luik-Bastenaken-Luik?

Luik-Bastenaken-Luik is het vierde monument van het jaar met als bijnaam La Doyenne, wat zoiets wil zeggen als de Oude Dame. De koers werd namelijk voor de eerste keer in 1892 verreden.

Is live online gokken op Luik-Bastenaken-Luik bij iedere bookmaker beschikbaar?

Wanneer de live uitzending op TV is gestart zijn er bij iedere bookmaker live odds beschikbaar. in ieder geval voor de winnaar van de koers. Per bookmaker is het aanbod afhankelijk.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Kan ik in Nederland veilig online gokken op Luik-Bastenaken-Luik?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.