Home Evenementen Gokken op IndyCar

IndyCar is een klasse in de motorsport dat hoofdzakelijk wordt verreden in de Verenigde Staten. Het is een klasse die steeds vaker live op TV te zien is en mede hierdoor is het steeds vaker mogelijk om te online gokken op IndyCar. Er zijn diverse markten beschikbaar bij verschillende online bookmakers met een Nederlandse vergunning. Maar op welke markten kan je precies inzetten en welke bookmakers hebben de beste odds?

Wat is online gokken op IndyCar?

Online gokken op IndyCar is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de motorsport klasse IndyCar. Dat kan zowel op het kampioenschap in het seizoen als op de individuele races. De Outright Winner is voor zowel het algemeen kampioenschap als individuele races beschikbaar. Afhankelijk per bookmaker zijn er nog andere markten beschikbaar om te online gokken op IndyCar.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Hoe werkt online gokken op IndyCar?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op IndyCar wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor IndyCar? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op IndyCar, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Bookmaker Jack's openen

 3. Selecteer motorsport & IndyCar

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Motorsport’. Daar vind je alle actuele raceklassen waaronder IndyCar. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien. Het kan zijn sommige online bookmakers IndyCar onder autosport staat gegeven.Motorsport & Nascar selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op IndyCar, zijn nu zichtbaar. Je zal waarschijnlijk meteen de Outright Winner markt zien.IndyCar markten bekijken

 5. Online gokken op IndyCar

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op IndyCar

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen die je kunt plaatsen tijdens het online gokken op IndyCar. Je kunt ervoor kiezen om een weddenschap te plaatsen met betrekking tot het algemene kampioenschap (seizoensweddenschappen) of de individuele weddenschappen per race.

Seizoensweddenschappen

Dit is een soort weddenschap waarbij het gaat over het IndyCar kampioenschap. 

 • Outright Winner | De markt waar je voorspelt welke IndyCar coureur er aan het einde van het seizoen het kampioenschap wint.
 • Klassering | Je voorspelt welke IndyCar coureur er aan het einde van het seizoen bijvoorbeeld in de top drie of vier staat.

Weddenschappen per race

Tijdens elke race zijn er specifieke markten om te online gokken op IndyCar. In tegenstelling tot Nascar zijn er voor IndyCar veel minder markten beschikbaar. Hieronder staan markten gegeven waarop online gokken mogelijk is tijdens IndyCar races:

 • Outright Winner | Voorspel welke coureur de race weet te winnen of bijvoorbeeld in de top 3 of top 10 weet te finishen.
 • Head to Head | Welke van de twee IndyCar coureur komt als eerste over de finish?

Live online gokken op IndyCar

Alle soorten motor- en autosport zijn tegenwoordig populair in Nederland. Mede daardoor zijn alle raceklassen wel live op TV of via livestream te volgen. Hierdoor bieden legale online bookmaker live online gokken op IndyCar aan.

Live online gokken op IndyCar kan dan ook bij elke legale online bookmaker in Nederland. Natuurlijk zal de markt wel eens offline gaan, zeker wanneer er weer eens een crash is. Maar de race komt wel weer beschikbaar wanneer de ‘caution’ voorbij is.

Veelgestelde vragen

Wat is IndyCar?

Het IndyCar is auto- / motorsport met waarbij stratencircuits en ovals door elkaar gecombineerd worden. De races worden verreden in de Verenigde Staten en net als vele motorsport disciplines kan je hierop online gokken.

Wat is de beste bookmaker om te online gokken op IndyCar?

Er zijn maar een beperkt aantal markten beschikbaar tijdens het online gokken op IndyCar. Hierdoor gaat het meer om waar je de beste odds krijgt in plaats van de meeste markten. Het is altijd aan te raden om voor iedere IndyCar race de bookmakers te checken wie de beste odds heeft voor de coureur waarop jij online wil gokken.

Is online gokken op IndyCar rendabel?

Net als online gokken op alle sporten, kan online gokken op IndyCar zeker rendabel zijn. Je moet alleen wel weten wat je doet. Informatie verzamelen over de circuits, de fabrikanten en coureurs. Luisteren naar goede commentatoren en daarmee je voordeel doen. In het wilde weg gaan gokken is in ieder geval nooit goed.