Home Evenementen Gokken op Indian Wells

Het tennistoernooi in Indian Wells staat bekend als het vijfde grand slam. Online gokken op Indian Wells kan dan ook bij iedere legale online bookmaker in Nederland. Naast het prematch aanbod is het ook altijd mogelijk om live te online gokken op Indian Wells. Maar welke markten zijn er beschikbaar en waar krijg je de beste odds?

Wat is online gokken op Indian Wells?

Online gokken op Indian Wells is een weddenschap plaatsen bij een legale online bookmaker in Nederland op het tennistoernooi Indian Wells. Inzetten kan op tal van markten maar veruit de meest populaire markten zijn de Match Winner en Outright Winner.

Indian Wells is een gecombineerd toernooi waardoor je niet alleen kunt online gokken op heren tennis (ATP) maar ook dames tennis (WTA). Dat wil overigens niet zeggen dat er verschil zit in het online gokken op dit toernooi. Voor beiden zijn namelijk dezelfde markten beschikbaar.

Beste bookmakers om te online gokken op tennis

Hoe werkt online gokken op Indian Wells?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Indian Wells wil je natuurlijk doen bij de online bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke online bookmaker het beste aanbod heeft voor tennis? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer invullen

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op tennis, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Sportsbook openen

 3. Selecteer tennis & Indian Wells

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘tennis’. Daar vind je alle actuele toernooien zoals Indian Wells. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.Tennis selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare weddenschappen en bijbehorende markten om te online gokken op Indian Wells, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Match Winner & Game Handicap markt zijn.Markten bekijken Indian Wells

 5. Online gokken op Indian Wells

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Indian Wells

Soorten weddenschappen

Tijdens het online gokken op Indian Wells zijn er twee verschillende soorten weddenschappen beschikbaar. Weddenschappen die gaan over het hele toernooi en weddenschappen betreffende de wedstrijden zelf.

Toernooi weddenschappen

Voor het toernooi begint, maar soms ook gedurende het toernooi, is het mogelijk om te online gokken op toernooi weddenschappen. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld de uiteindelijke winnaar van het toernooi, maar dat kan ook zijn dat je voorspelt welke twee speler de finale zullen halen.

Hieronder een overzicht van alle toernooi weddenschappen waarop je kunt online gokken tijdens Indian Wells:

 • Outright Winner | Voorspel wie er uiteindelijk Indian Wells zal winnen.
 • Wint Kwart / Quarter | Voor ieder kwart in het speelschema kan je online gokken wie er uiteindelijk in de halve finale zal spelen.
 • Naam van de finalisten | Online bookmakers koppelen twee namen uit de bovenste en onderste helft van het schema aan elkaar. Welke twee spelers zullen uiteindelijk de finale halen?
 • Behaalt de finale | Zal een bepaalde speler de finale te halen?
 • Niet geplaatste finalist? | Lukt het een ongeplaatste speler om de finale te halen?
 • Kwalificant bereikt finale? | Bereikt iemand die zich vanuit het kwalificatietoernooi heeft geplaatst voor het hoofdtoernooi de finale?
 • Wild card bereikt finale? | Lukt het speler die met een wild card is toegelaten tot het hoofdtoernooi om de finale te halen?
 • Winnende helft / kwart | Uit welke helft of kwart uit het speelschema zal de uiteindelijke winnaar van Indian Wells komen?
 • Wint toernooi zonder setverlies? | Lukt het iemand om uiteindelijk het toernooi te winnen zonder een set te verliezen?

Wedstrijd weddenschappen

Online gokken op Indian Wells kan naast toernooi weddenschappen ook op wedstrijd weddenschappen. Daarbij gaat het om individuele wedstrijden gedurende het toernooi. Er zijn tal van markten waar je op kunt inzetten en we geven hieronder een overzicht:

 • Match winner | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen.
 • Over/Under games/sets | Je kunt online gokken of wedstrijd meer of minder games/sets zal hebben. Dat kan ook per individuele speler en zelfs het aantal games dat bijvoorbeeld de eerste set zal hebben.
 • Game en set handicap | De favoriet krijgt een fictief aantal games of sets in de min, de underdog een fictief aantal games of sets in de plus. Tel aan het eind van de wedstrijd de games of sets per speler op en verreken dit met het fictief aantal games of sets in min of plus. De speler met de meeste games of sets wint deze weddenschap.
 • Correct Score / Setwedden | Je voorspelt de exacte setstand van de wedstrijd. Je zet dan bijvoorbeeld in dat speler A wint met een setstand van 2-0 of 2-1.
 • Correct Score / set uitslag | Je hebt de keuze om de exacte score van een setstand te voorspellen, bijvoorbeeld 6-2 of 6-4. Dit kan gekoppeld zijn aan een speler maar mag ook de algemene set uitslag zijn, in dat geval maakt het niet uit welke speler de set wint.
 • Juiste score groep | Een markt die vooral te zien is tijdens live gokken op Indian Wells. De bookmaker zet dan een aantal setstanden in een groep en jij moet voorspellen in welke setstand de groep zal vallen. Bijvoorbeeld groep 1 is 6-0, 6-1 en 6-2, groep 2 is 6-3 en 6-4, terwijl de laatste groep bestaat uit 7-6 en 7-5.
 • Over/Under aantal tiebreaks | Soms is het mogelijk om in te zetten op het aantal (meer of minder) tiebreaks in de wedstrijd.
 • Wedstrijd gebeurtenis |Bij deze markt voorspel je of bijvoorbeeld een speler de eerste set zal verliezen, om vervolgens alsnog de wedstrijd te winnen. Of een combinatie van weddenschappen bijvoorbeeld de Match Winner en Over/Under totaal aantal games.

Prematch & live online gokken op Indian Wells

Vrijwel alle markten zijn prematch en live beschikbaar als het gaat om online gokken op Indian Wells. De toernooi weddenschappen zijn hierop een uitzondering, omdat deze offline gaan wanneer de eerste wedstrijd van een speeldag begint.

Indian Wells heeft meerdere TV banen waardoor er meer live tennis te zien is in vergelijking met de kleinere toernooien. Hierdoor zal het live aanbod van meer wedstrijden groter zijn dan gebruikelijk. De keuze voor het live online gokken op Indian Wells is daardoor groot.

Mobiel online gokken op Indian Wells

Het is altijd en bij iedere online bookmaker mogelijk om via je mobiel te online gokken op Indian Wells. Of het nu via de site is of via de speciaal ontwikkelde app van de bookmaker. Je vindt de toernooien op dezelfde manier als via de desktop site.

Inloggen doe je op dezelfde manier als op de desktop site met je loginnaam en wachtwoord. Via je mobiel of tablet heb je zelfs de mogelijkheid om in te loggen via gezichtsherkenning of touch ID. Hierdoor ben je in staat om nog sneller een weddenschap te plaatsen.

Mocht je deze grote tennistoernooien niet meteen in beeld zien, dan kun je deze altijd terugvinden door tennis te selecteren onder de A-Z knop. Waar je alle sporten op alfabetische volgorde ziet staan.

Tips voor het online gokken op Indian Wells:

 • Verplichting topspelers | Topspelers zijn verplicht om minimaal acht van deze grote ATP 1000 / WTA 1000 toernooien te spelen. Dit heeft alles te maken met TV rechten en de eis van de TV kanalen dat de grote spelers aanwezig zullen zijn. Op het einde van het jaar kan dit wel eens voor verrassingen zorgen, als spelers verplicht zijn om te starten. Dan voldoen ze aan de eis, maar omdat ze niet fit zijn verliezen ze de eerste ronde.
 • Meer live beelden | Tijdens deze grote toernooien zijn er veel meer banen met een TV camera waardoor je als kijker veel meer tennis te zien krijgt. Waar je het normaal moet doen met alleen de wedstrijden op de hoofdbaan, schakel je nu van de ene naar de andere wedstrijd. Hierdoor kun je meer informatie tot je nemen en kom je meer te weten over de vorm van meerdere spelers.
 • Speel bewust | Ga altijd online gokken met geld dat je kunt missen, hierdoor kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Speel ook altijd met een unit systeem waardoor je niet meteen je hele saldo op een wedstrijd zet. Daardoor ben je niet meteen na een verliesgevende weddenschap je hele saldo kwijt, maar kun je nog een gokje wagen.

Speciale regels

Net als bij andere tennistoernooien zijn er tijdens het online gokken op tennis speciale regels. Een opgave is altijd mogelijk en dat kan het resultaat van de weddenschap beïnvloeden. Iedere bookmaker heeft zijn huisregels als het gaat om opgaven tijdens het tennis.

De ene bookmaker zal de weddenschap annuleren terwijl de andere het gewoon ziet als een eindresultaat. Dit is afhankelijk van het aantal gespeelde games of zelfs gespeelde punten. Let hierbij goed op, met name als je inzet op blessuregevoelige spelers.

Veelgestelde vragen online gokken op Indian Wells

Waarom zijn topspelers verplicht om minimaal acht van deze toernooien te spelen?

Dat heeft te maken met de TV rechten en sponsordeals. Sportzenders en bedrijven steken veel geld in deze toernooien en willen daarvoor de garantie hebben dat alle topspelers in actie komen. Hierdoor zijn ze ook gegarandeerd van veel toeschouwers en TV kijkers.

Wat is de beste bookmaker om te online gokken op Indian Wells?

Dat is afhankelijk van de markt waarop je wil inzetten. De ene bookmaker heeft namelijk meer live markten beschikbaar voor Indian Wells dan de andere. Via onze kieswijzer krijg je een goed beeld welke bookmaker het beste bij jou gokken op tennis wensen past.

Is Indian Wells beschikbaar bij elke bookmaker om te online gokken in Nederland?

We raden je sowieso aan om te online gokken bij een legale online bookmaker in Nederland. Op onze site vind je uitsluitend bookmaker met een Nederlandse vergunning waardoor je verzekerd bent van eerlijk spel. Indian Wells is een heel groot toernooi waardoor online gokken bij iedere legale online bookmaker in Nederland mogelijk is.

Wat als het regent en de wedstrijd wordt stilgelegd?

Dat is net als met een opgave afhankelijk van de bookmaker waar je de weddenschap hebt afgesloten. Bij sommige online bookmakers moet bijvoorbeeld de wedstrijd binnen 24 uur hervat zijn. Terwijl dit bij andere bookmakers weer niet het geval is. Zorg dus goed dat je op de hoogte bent van alle tennisregels bij de betreffende bookmaker.

Wat zijn voorbeelden van extra prematch markten voor dit soort toernooien?

Voorbeelden zien we vooral in de toernooi weddenschappen. Waar je normaal alleen kunt inzetten op de eindwinnaar van het toernooi kan dit nu ook op de winnaar van een bepaalt kwart uit het speelschema. Je kunt ook inzetten uit welk kwart dat jij denkt dat de winnaar van het toernooi afkomstig zal zijn.