Home Evenementen Gokken op Great Ocean Road Race

De Great Ocean Road Race is de eerste dagkoers van de World Tour van het seizoen. Gokken op Great Ocean Road Race kan bij alle bookmakers. Vanwege de World Tour status, de hoogste in het wielrennen, krijgt deze koers meer aandacht. Je kunt voorspellen wie de koers zal winnen en inzetten op één tegen één weddenschappen van renners.

Hoe werkt gokken op Great Ocean Road Race

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en Great Ocean Road Race

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar Great Ocean Road Race. De volledige naam is de Cadel Evans Great Ocean Road Race, dus het kan zijn dat bookmakers deze naam gebruiken.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

De Great Ocean Road Race is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Hierdoor vervalt het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn daardoor beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3  | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live gokken op Great Ocean Road Race

Ondanks dat de Great Ocean Road Race in Australië wordt verreden is de koers wel te volgen in Nederland. Vanwege de World Tour status zijn de grote wielerploegen verplicht om aan de start te verschijnen. Daardoor krijgt het automatisch meer interesse van de media en komt de koers live op TV of stream.

Live gokken op Great Ocean Road Race is vanwege het live TV aanbod mogelijk. Niet iedere bookmaker zal echter live odds aanbieden. Dit heeft met de software provider van de bookmaker te maken. Daarnaast is de Great Ocean Road Race in vergelijking met de eendaagse koersen in Europa een kleinere koers. Als een bookmaker live odds aanbiedt dan zijn de hierboven genoemde markten beschikbaar.

Veelgestelde vragen over gokken op Great Ocean Road Race

Wat is de Great Ocean Road Race?

Great Ocean Road Race de eerste eendaagse koers van het World Tour seizoen. De koers draagt de naam van Cadel Evans, een oud renner uit Australië.

Is live gokken op Great Ocean Road Race bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, niet iedere bookmaker heeft live gokken op Great Ocean Road Race beschikbaar. Via onze kieswijzer kom je te weten welke bookmaker er wel live wielrennen in het pakket heeft zitten.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Ik zie soms wel klassementen tijdens eendaagse koersen, hoe kan dat?

Het gaat dan vaak om sponsor gerelateerde klassementen wie bijvoorbeeld als eerste over een berg komt. Dit soort klassementen hebben voor bookmakers geen waarde om daarvoor odds aan te bieden.