Home Evenementen Gokken op GP Saudi-Arabië

Er zijn tal van grand prix tijdens het Formule 1 seizoen en de grand prix Saudi-Arabië is daar een vast onderdeel van. Online gokken op GP Saudi-Arabië kan bij iedere online bookmaker en is ontzettend populair. Er zijn tal van markten beschikbaar voor zowel de vrije trainingen, kwalificaties en de grand prix zelf. Maar welke legale online bookmaker heeft de meeste markten en beste odds beschikbaar.

Wat is online gokken op GP Saudi-Arabië?

Online gokken op GP Saudi-Arabië is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de grand prix van Saudi-Arabië. Dat kan op verschillende dagen gedurende de grand prix zoals de vrije trainingen, kwalificatie en de race zelf. Er zijn verschillende markten beschikbaar om op in te zetten waarvan de meest populaire de Outright Winner is.

Hoe werkt online gokken op GP Saudi-Arabië?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op GP Saudi-Arabië wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor Formule 1? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op GP Saudi-Arabië, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Jacks.nl

 3. Selecteer Formule 1 & GP Saudi-Arabië

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Formule 1’. Daar vind je alle actuele grand prix. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien. Het kan zijn dat de Formule 1 onder motorsport of autosport staat gegeven.Formule 1 selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op GP Saudi-Arabië, zijn nu zichtbaar. Je zal waarschijnlijk meteen de Outright Winner markt zien.GP Saudi-Arabië markten bekijken

 5. Online gokken op GP Saudi-Arabië

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op GP Saudi-Arabië

Soorten weddenschappen

Tijdens het online gokken op GP Saudi-Arabië zijn er een aantal weddenschappen beschikbaar. De bookmakers plaatsen zelf de populairste markten vooraan tijdens een raceweekend. De meeste populaire weddenschappen bij het online gokken op GP Saudi-Arabië zijn:

 • Winner Outright | Voorspel wie de race zal winnen. In sommige gevallen kan je er ook voor kiezen om top coureurs (deze kunnen worden bepaald door de bookmakers zelf) uit te sluiten van je weddenschap.  
 • Head to Head | Voorspel welke van de twee coureurs er het hoogst eindigt tijdens de race. De bookmakers kunnen deze Head to Head weddenschappen zelf samenstellen. 
 • Fastest qualifier | Welke coureur is volgens jou de snelste rijder tijdens de kwalificatie, en zal daardoor op pole position starten tijdens de race. 
 • Point finish (top 10) | Welke coureur staat er na de race in de top 10.
 • Winning team | Twijfel je over welke coureur de race gaat winnen, maar denk je wel het team te weten? Voorspel dan met deze weddenschap welk team de race gaat winnen. Bijvoorbeeld Mercedes, Red Bull of Ferrari.
 • Fastest lap | Welke coureur weet de snelste ronde neer te zetten?
 • Safety car y/n | Voorspel of er tijdens de race een safety car komt of niet.
 • Grid position of winner | Vanuit welke startpositie zal de rit worden gewonnen?
 • To qualify | Welke coureur classificeert zich voor de grand prix? Of lukt het beide auto’s van een team zich te classificeren.
 • Total classified cars | Je krijgt verschillende Over/Under lijnen om te online gokken hoeveel wagens er uiteindelijk geclassificeerd worden in de grand prix.
 • Outright markets| Niet alleen de puntenfinish is beschikbaar om te wedden op Formule 1 maar ook bijvoorbeeld een top 6 positie. Daarnaast worden coureurs in groepen van vier gezet en dan mag je voorspellen welke coureur het beste zal presteren.

Prematch & live

De weddenschappen zoals hierboven vermeld zijn altijd prematch beschikbaar. Houd rekening mee dat wanneer de eerste vrije training begint, er een aantal markten offline gaan. Deze komen pas weer terug als de training voorbij is. Kortom, als er auto’s op het circuit te vinden zijn dan worden bijna alle markten offline gehaald. Is de trainingssessie of kwalificatie voorbij, dan komen deze markten weer online.

Het live aanbod tijdens het online gokken op GP Saudi-Arabië legt de nadruk op de outright markt. Steeds meer bookmakers bieden live Head to Head odds aan. De odds voor beide markten fluctueren naarmate het verloop van de grand prix, en gaan offline als er bijvoorbeeld een crash is.

Mobiel online gokken op GP Saudi-Arabië

Via je mobiel of tablet online gokken op GP Saudi-Arabië is heel eenvoudig. Bookmakers hebben altijd wel een mobiele site of een eigen app waar je naartoe kan. Je gaat naar de mobiele site of app en logt met je bestaande account in. Mocht je geen account hebben dan kun je deze ook via de mobiele site aanmaken.

Op de mobiele site heb je wat minder waardoor het allemaal wat compacter is. Sporten zijn vaak afgebeeld in de vorm van icoontjes. Veel bookmakers hebben een knop op de mobiele site waar A-Z staat aangegeven. Als je dit aanklikt komt er een sidebar in het scherm en kun je alle categorieën van gokken op sport vinden.

Tips:

 • Volg de vrije trainingen | Een grand prix staat nooit op zichzelf. Voor de race zijn er tal van dagen beschikbaar waar de teams de tijd krijgen om de auto te optimaliseren aan het circuit. De vrije trainingen zijn daardoor een ideaal moment om een indruk te krijgen welke auto en coureur het goed doet op een circuit. Op dit circuit komen bijvoorbeeld relatief veel crashes voor. Daardoor zijn de safety car
 • Accepteer een verrassing | Ondanks dat je misschien alle informatie hebt doorgenomen die vooraf beschikbaar is, betekent dat niet dat de winnaar al bekend is. To finish first, you first have to finish is het bekende gezegde in de autosport. Tijdens de race kan er altijd iets gebeuren wat invloed heeft op de uitkomst. Denk alleen al aan een kapotte motor of crash. Probeer dit te accepteren als dit jou overkomt, en ga het niet gelijk goed proberen te maken met een nieuwe weddenschap. Blijf altijd verantwoord spelen.
 • Speel live | Je kan nog zo goed voorbereid zijn, maar tijdens gokken op Formule 1 zit een ongelukje in een klein hoekje. Mocht een coureur deze pech ondervinden geldt hij normaal gesproken als uitvaller. Dit weet je pas tijdens de race zelf, hier kan je je voordeel uithalen tijdens live wedden.

Speciale regels

Als je een Head to Head weddenschap plaatst bij het gokken op GP Saudi-Arabië kan het zijn dat één van de twee coureurs uitvalt. Niet alleen ongelukken kunnen een oorzaak zijn dat een coureur uitvalt. Pure autopech tijdens de grand prix kan iedere coureur overkomen. De inspanningen zijn gigantisch en vragen veel van een Formule 1 auto.

Wanneer een coureur uit je Head to Head weddenschap uitvalt, dan hoeft de andere coureur alleen geklasseerd te zijn om de Head to Head te winnen. Heb je ingezet op de uitgevallen coureur, dan verlies je de weddenschap. Vallen beide coureurs uit tijdens de race dan is het aan de bookmaker hoe dit af te handelen.  

Bij de meeste bookmakers zal je de inleg van de weddenschap terug krijgen. De weddenschap wordt verwerkt als een void (geannuleerd). Er zijn bookmakers die, wanneer beide coureurs uitvallen, de weddenschap toch als verloren beschouwen. Dit staat in de voorwaarden (terms & conditions) van de bookmaker. Neem dus altijd eerste de voorwaarden door voordat je gaat wedden op Formule 1.

Veelgestelde vragen

Krijg in mijn inzet terug als een bepaalde coureur uitvalt waar ik een Outright weddenschap op heb geplaatst?

Als de coureur heeft deelgenomen aan de start en daarna uitvalt, ook al is dit in de eerste bocht, heb je helaas pech. De inzet ben je in dit geval kwijt.

Wat is de beste bookmaker om te online gokken op GP Saudi-Arabië?

Dit is afhankelijk van de markt waarop je wil wedden. Door middel van de kieswijzer van Gokken.com kan je bepalen welke bookmaker het beste bij je past.

Welke soort weddenschap is het populairst?

De populairste soort weddenschap is die van de grand prix winner (Outright). Binnen deze markt zijn verschillende weddenschappen mogelijk. Bijvoorbeeld het uitsluiten van de top coureurs. Oftewel, ‘best of the rest’ of best without.

Hoe snel verwerken bookmakers een weddenschap bij online gokken op GP Saudi-Arabië?

Bookmakers verwerken vaak binnen enkele minuten na afloop van de wedstrijd je weddenschap. Mocht je een winnende weddenschap hebben afgesloten dan ontvang je de inzet vermenigvuldigd met de odd.