Home Evenementen Gokken op GP Québec

Aan het einde van het seizoen maakt de World Tour de oversteek richting Canada waar je kunt gokken op GP Québec. In een tweeluik met de GP Montréal vallen er in het najaar nog een hoop World Tour punten te verdienen voor ploegen en renners. Je kunt tijdens deze koers inzetten op de gebruikelijke markten tijdens het wielrennen, zowel prematch als live.

Hoe werkt gokken op GP Québec

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en GP Québec

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar GP Québec. Sommige bookmakers gebruiken de naam Grand Prix Cycliste de Québec, wat de officiële naam is.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

De GP Québec is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Gokken op GP Québec op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live gokken op GP Québec

GP Québec is een eendaagse koers uit het World Tour circuit, en is altijd live op de Nederlandse TV te volgen. De koers is echter niet van start tot finish te zien. De laatste twee uur van de koers zijn wel live te volgen en daardoor komen er live odds beschikbaar.

Live gokken op GP Québec is niet bij elke bookmaker vanzelfsprekend. Het is geen traditierijke koers waardoor sommige bookmakers niet de prioriteit hebben om live odds aan te bieden. De bookmakers die wel live odds aanbieden voor deze koers doen dat vooral voor de Outright Winner markt.

Veelgestelde vragen over gokken op GP Québec

Wat is de GP Québec?

GP Québec is een eendaagse World Tour koers. Deze koers vormt een tweeluik met de GP Montréal en is in het leven geroepen om de World Tour op andere continenten te promoten.

Is live gokken op GP Québec bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, niet iedere bookmaker zal live odds hebben voor GP Québec. Wil je weten welke bookmaker live odds beschikbaar heeft? Gebruik dan onze kieswijzer.

Wat als er een renner later wordt gepakt op doping en uit de uitslag wordt geschrapt?

Dat doet niets af aan de verwerking van je weddenschap. Ze verwerken de weddenschappen bij het wielrennen op basis van de podiumceremonie.

Kan ik veilig gokken op GP Québec?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.