Home Evenementen Gokken op GP Montréal

Samen met GP Québec vormt deze World Tour koers een tweeluik in Canada waardoor je kunt gokken op GP Montréal. Inzetten kan op de gebruikelijke markten bij het wielrennen zoals Outright Winner en Head to Head. Deze koers is live op TV te volgen waardoor bookmakers naast prematch ook live odds aanbieden.

Hoe werkt gokken op GP Montréal

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en GP Montréal

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar GP Montréal. Sommige bookmakers gebruiken de naam Grand Prix Cycliste de Montréal, wat de officiële naam is.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

De GP Montréal is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Gokken op GP Montréal op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live gokken op GP Montréal

GP Montréal is een eendaagse koers uit het World Tour circuit. Deze koers is live te volgen op de Nederlandse TV. Niet van start tot finish, maar de laatste fase van de koers is altijd te zien. Het mag duidelijk zijn dat dit later op de avond is gezien het tijdsverschil met Canada.

Live gokken op GP Montréal is niet bij elke bookmaker vanzelfsprekend. Om de World Tour wereldwijd te promoten is deze koers in het leven geroepen. Sommige bookmakers zien ondanks de World Tour status niet de noodzaak om live odds aan te bieden.

Veelgestelde vragen over gokken op GP Montréal

Wat is de GP Montréal?

GP Montréal is een eendaagse World Tour koers en vormt een tweeluik met GP Québec. Aan het einde van het wielerseizoen is het voor ploegen en renners nog de ideale mogelijkheid om World Tour punten in de wacht te slepen.

Is live gokken op GP Montréal bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, niet iedere bookmaker zal live odds hebben voor GP Montréal. Wil je weten welke bookmaker live odds beschikbaar heeft? Gebruik dan onze kieswijzer.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Kan ik veilig gokken op GP Montréal?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.