Home Evenementen Gokken op Gent-Wevelgem

De tweede klassieker van het voorjaar in België is Gent-Wevelgem. Alle bookmakers hebben odds beschikbaar om te online gokken op Gent-Wevelgem. De koers wordt live uitgezonden op verschillende TV kanalen. Daardoor geven bookmakers live odds uit tijdens de wedstrijd. Maar bij welke legale online bookmaker moet je zijn om de meeste markten en de beste odds te krijgen?

Wat is online gokken op Gent-Wevelgem?

Online gokken op Gent-Wevelgem is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de wielerklassieker Gent-Wevelgem. Inzetten kan op verschillende markten zoals de Outright Winner en Head to Head markten. Naast deze standaard markten zijn er ook online bookmakers waarbij je kunt inzetten op bijvoorbeeld een top 10 klassering.

Beste bookmaker om te online gokken op wielrennen

Hoe werkt online gokken op Gent-Wevelgem?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Gent-Wevelgem wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor wielrennen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op wielrennen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.BetCity openen

 3. Selecteer wielrennen & Gent-Wevelgem

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘wielrennen’. Daar vind je alle actuele koersen en wedstrijden. Selecteer Gent-Wevelgem om alle beschikbare markten te zien.Wielrennen selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op Gent-Wevelgem, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Head to Head en/of Outright markt zijn.Gent-Wevelgem markten bekijken

 5. Online gokken op Gent-Wevelgem

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Gent-Wevelgem

Soorten weddenschappen

Gent-Wevelgem is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes waar je op kunt wedden. Online gokken op Gent-Wevelgem kan dus alleen op die ene rit en de gebruikelijke markten beschikbaar die we kennen uit het online gokken op wielrennen:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen. Je kunt op deze markt ook live inzetten.
 • Top 3 of top 10 | Voorspel welke renner in de top drie of bijvoorbeeld in de top 10 zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag?

Live online gokken op Gent-Wevelgem

Gent-Wevelgem is een wielerklassieker in het voorjaar. Zoals eerder aangegeven is de koers op diverse TV kanalen te volgen. In vergelijking met de semi-klassiekers zijn de klassiekers vaak wel helemaal van start tot finish in beeld gebracht.

Live online gokken op Gent-Wevelgem is bij elke bookmaker beschikbaar. De markten waar je op kunt inzetten zijn per bookmaker verschillend. Heb je een bookmaker waarvan de software provider geen odds compilers in dienst heeft voor het wielrennen, dan is vaak alleen de Outright Winner beschikbaar.

Tips

Nu je weet welke markten er beschikbaar zijn voor het online gokken op Gent-Wevelgem wordt het tijd om wat tips te bespreken. Door deze tips vergroot je de kans om op een winstgevende manier te online gokken op Gent-Wevelgem.

 • Vorm van de renners | Op het moment dat Gent-Wevelgem op het programma staat zijn er al een aantal koersen verreden. Zoals de Panne en E3 Harelbeke. Tijdens een wielerkoers heeft iedere renner na afloop zijn eigen verhaal en is iedereen wel wat tegengekomen. Valpartijen, fysieke problemen, materiaalpech zijn hier voorbeelden van. Zorg voordat je gaat online gokken op een bepaalde renner dat je op de hoogte bent van de vorm van de renner.
 • Seizoensindeling | Voor veel coureurs is deze koers een hoofddoel in het seizoen. Waar de vorige koersen misschien semi-klassiekers waren is dit natuurlijk wel een monument dat iedereen wil winnen. Niemand zal deze koers rijden om in vorm te komen of zien als trainingsdoel. Iedereen aan de start wil deze koers winnen.
 • Koersverloop | Het mag duidelijk zijn dat het wielerseizoen nu in een fase zit waarin de koersen in Vlaanderen zich snel opvolgen. Het weer kan bijvoorbeeld nog altijd onstuimig zijn en de kans op waaiers tijdens deze koersen zijn aan de orde van de dag. Houdt hier rekening mee bij het selecteren van de renner waarop je gaat inzetten. Is dat een specialist als waaier of niet?

Veelgestelde vragen

Wat is de Gent-Wevelgem?

Gent-Wevelgem is de tweede klassieker tijdens het voorjaar in België. Een World Tour koers waar alle toppers aan de start komen.

Is live online gokken op Gent-Wevelgem bij iedere bookmaker beschikbaar?

Iedere legale online bookmaker in Nederland heeft op z’n minst de Outright Winner live beschikbaar waar live online gokken mogelijk is.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Kan ik in Nederland veilig online gokken op Gent-Wevelgem?

Online gokken in Nederland kan veilig wanneer je gaat spelen op legale online bookmakers die in het bezit zijn van een Nederlandse vergunning. Als je daar speelt, ben je verzekerd van eerlijk spel.