Home Evenementen Gokken op Gent-Wevelgem

De tweede klassieker van het voorjaar in België is Gent-Wevelgem. Alle bookmakers hebben odds beschikbaar om te gokken op Gent-Wevelgem. De koers wordt live uitgezonden op verschillende TV kanalen. Daardoor geven bookmakers live odds uit tijdens de wedstrijd. Welke markten er worden aangeboden is per bookmaker verschillend.

Hoe werkt gokken op Gent-Wevelgem

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en Gent-Wevelgem

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar Gent-Wevelgem. Sommige bookmakers zullen deze koers Gent-Wevelgem In Flandres Fields noemen.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

De Gent-Wevelgem is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Gokken op Gent-Wevelgem op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen. Je kunt op deze markt ook live inzetten.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live gokken op Gent-Wevelgem

Gent-Wevelgem is een wielerklassieker in het voorjaar. Zoals eerder aangegeven is de koers op diverse TV kanalen te volgen. In vergelijking met de semi-klassiekers zijn de klassiekers vaak wel helemaal van start tot finish in beeld gebracht.

Live gokken op Gent-Wevelgem is bij elke bookmaker beschikbaar. De markten waar je op kunt inzetten zijn per bookmaker verschillend. Heb je een bookmaker waarvan de software provider geen odds compilers in dienst heeft voor het wielrennen, dan is vaak alleen de Outright Winner beschikbaar.

Veelgestelde vragen over gokken op Gent-Wevelgem

Wat is de Gent-Wevelgem?

Gent-Wevelgem is de tweede klassieker tijdens het voorjaar in België. Een World Tour koers waar alle toppers aan de start komen.

Is live gokken op Gent-Wevelgem bij iedere bookmaker beschikbaar?

Ja, iedere bookmaker heeft op z’n minst de Outright Winner live beschikbaar.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Kan ik veilig gokken op Gent-Wevelgem?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.