Home Evenementen Gokken op Formule E

Formule E wordt gezien als de koningsklasse van het elektrisch racen. Alle races in het wereldkampioenschap zijn live op TV te volgen. Hierdoor is mogelijk om te online gokken op Formule E. Er zijn diverse markten beschikbaar bij verschillende legale online bookmakers met een Nederlandse vergunning. Maar op welke markten kan je precies inzetten en welke bookmakers hebben de beste odds?

Wat is online gokken op Formule E?

Online gokken op Formule E is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de raceklasse Formule E. Dat kan zowel op het kampioenschap in het seizoen als op de individuele races. De Outright Winner is voor zowel het algemeen kampioenschap als individuele races beschikbaar. Afhankelijk per bookmaker zijn er nog een aantal andere markten beschikbaar om te online gokken op Formule E.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Hoe werkt online gokken op Formule E?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Formule E wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor Formule E? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op Formule E, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Beste bookmaker openen

 3. Selecteer motorsport & Formule E

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Motorsport’. Daar vind je alle actuele raceklassen waaronder Formule E. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.Motorsport en Formule E selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en races, met bijbehorende markten om te online gokken op Formule E, zijn nu zichtbaar. Je zal waarschijnlijk meteen de Outright Winner markt zien.Formule E markten bekijken

 5. Online gokken op Formule E

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Formule E

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen die je kunt plaatsen tijdens het online gokken op Formule E. Je kunt ervoor kiezen om een weddenschap te plaatsen met betrekking tot het algemene kampioenschap (seizoensweddenschappen) of de individuele weddenschappen per race.

Seizoensweddenschappen

Dit is een soort weddenschap waarbij het gaat over het Formule E kampioenschap. Helaas is er maar één markt beschikbaar voor dit soort weddenschappen.

 • Outright Winner | De markt waar je voorspelt welke Formule E coureur er aan het einde van het seizoen het kampioenschap wint.

Weddenschappen per race

Tijdens elke race zijn er specifieke markten beschikbaar. In tegenstelling tot Nascar zijn er voor Formule E veel minder markten beschikbaar. Hieronder staan markten gegeven waarop online gokken mogelijk is tijdens Formule E races:

 • Outright Winner | Voorspel welke coureur de race weet te winnen of bijvoorbeeld in de top 3 of top 10 weet te finishen.
 • Head to Head | Welke van de twee Formule E coureur komt als eerste over de finish?

Live online gokken op Formule E

Alle soorten motor- en autosport zijn tegenwoordig populair in Nederland. Mede daardoor zijn alle raceklassen wel live op TV of via livestream te volgen. Hierdoor bieden legale online bookmaker live markten aan.

Live online gokken op Formule E kan dan ook bij elke legale online bookmaker in Nederland. Het gaat dan voornamelijk om de Outright Winner markt (wie de race zal winnen). Natuurlijk zal de markt wel eens offline gaan, zeker wanneer er weer eens een crash is. Maar de race komt wel weer beschikbaar.

Tips

Nu je weet welke markten er beschikbaar zijn als het gaat om online gokken op Formule E is het nu tijd voor wat tips. Met deze tips vergroot je de kans om winstgevende weddenschappen te plaatsen en daardoor langer te kunnen gokken op sport.

 • Vergelijk niet met F1 | Het mag dan de koningsklasse zijn als het gaat om racen met elektrische wagens, het heeft natuurlijk niets te maken met de Formule 1. Deze klasse heeft zijn eigen regels en strategieën. Zorg dat je hiervan op de hoogte bent voordat je gaat online gokken op Formule E
 • Volg teams en analisten |  Zorg dat je elke Formule E race kijkt en de analisten volgt via diverse media. Zo kom je sneller de ins en out te weten over de Formule E.
 • Speel verantwoord | Stel dat je op de hoogte bent van het laatste nieuws, je weet alle ins en outs en je gaat online gokken op sport. Maar je verliest je weddenschap. Blijf dan rustig en ga niet ‘chasen’ om zo snel mogelijk het verloren geld terug te winnen. Blijf verantwoord spelen.

Veelgestelde vragen

Wat is Formule E?

Het Formule E is in het leven geroepen om een koningsklasse te creëren als het gaat om racen met elektrische auto’s. In de Formule E komen we ontzettend veel coureurs tegen die eens in de Formule 1 actief waren.

Wat is de beste bookmaker om te online gokken op Formule E?

Er zijn maar een beperkt aantal markten beschikbaar tijdens het online gokken op Formule E. Hierdoor gaat het meer om waar je de beste odds krijgt in plaats van de meeste markten. Het is altijd aan te raden om voor iedere Formule E race de bookmakers te checken wie de beste odds heeft voor de coureur waarop jij online wil gokken.

Is online gokken op Formule E rendabel?

Net als online gokken op alle sporten, kan online gokken op Formule E zeker rendabel zijn. Je moet alleen wel weten wat je doet. Informatie verzamelen over de circuits, de fabrikanten en coureurs. Luisteren naar goede commentatoren en daarmee je voordeel doen. In het wilde weg gaan gokken is in ieder geval nooit goed.