Home Evenementen Gokken op Eschborn-Frankfurt

Aan het einde van het wielerseizoen staat er nog een Duitse World Tour koers op het programma. Gokken op Eschborn-Frankfurt is niet eenvoudig. Niet iedere bookmaker geeft odds voor deze koers. De bookmakers die wel odds beschikbaar hebben voor deze koers geven de standaard markten als Match Winner en Head to Head. Live wedden op deze koers is niet vanzelfsprekend. Veel bookmakers bieden deze koers niet live aan.

Hoe werkt gokken op Eschborn-Frankfurt

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en Eschborn-Frankfurt

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar Eschborn-Frankfurt. Sommige bookmakers gebruiken nog de oude naam de koers, Henninger Turm Frankfurt

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

De Eschborn-Frankfurt is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Gokken op Eschborn-Frankfurt op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live gokken op Eschborn-Frankfurt

Eschborn-Frankfurt is een eendaagse koers uit het World Tour circuit. Deze koers is live te volgen op de Nederlandse TV. Niet van start tot finish, maar de laatste fase van de koers is altijd te zien.

Live gokken op Eschborn-Frankfurt is niet vanzelfsprekend. Om de World Tour wereldwijd te promoten is deze koers in het leven geroepen. Sommige bookmakers zien ondanks de World Tour status niet de noodzaak om live odds aan te bieden. Waarschijnlijk omdat de informatievoorziening te wensen over laat.

Veelgestelde vragen over gokken op Eschborn-Frankfurt

Wat is de Eschborn-Frankfurt?

Eschborn-Frankfurt is een eendaagse World Tour koers. Deze koers stond vroeger te boek als Henninger Turm Frankfurt. Het is één van de laatste mogelijkheden van het jaar om nog World Tour punten te scoren.

Is live gokken op Eschborn-Frankfurt bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, veel bookmakers hebben geen live odds voor Eschborn-Frankfurt.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Kan ik veilig gokken op Eschborn-Frankfurt?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.