Home Evenementen Gokken op E3 Harelbeke

Om E3 Harelbeke aantrekkelijker te maken voor de renners staat deze koers voortaan op de vrijdag gepland. Online gokken op E3 Harelbeke kan bij alle legale online bookmakers. Het is een World Tour koers en is als het ware een opwarmer voor Gent-Wevelgem, dat twee dagen na deze koers op het programma staat. Maar waar vind je de meeste markten en beste odds om te online gokken op deze wielerkoers?

Wat is online gokken op E3 Harelbeke?

Online gokken op E3 Harelbeke is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker op de wielerkoers E3 Harelbeke. Je kunt inzetten op diverse markten zoals Outright Winner en Head to Head. Tijdens de Outright Winner markt kan je niet alleen inzetten op de winnaar maar ook op een bepaalde klassering, zoals top 3 of top 10.

Op het moment dat de koers onderweg is zal de Outright winner markt terug beschikbaar komen voor het live online gokken. In een enkel geval komen er (nieuwe) Head to Head markten beschikbaar. Al is dit vrij incidenteel.

Beste bookmaker om te online gokken op wielrennen

Hoe werkt online gokken op E3 Harelbeke?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op E3 Harelbeke wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor wielrennen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op wielrennen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.BetCity openen

 3. Selecteer wielrennen & E3 Harelbeke

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘wielrennen’. Daar vind je alle actuele koersen en wedstrijden. Selecteer E3 Harelbeke om alle beschikbare markten te zien.Wielrennen selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op E3 Harelbeke, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Head to Head en/of Outright markt zijn.E3 Harelbeke markten bekijken

 5. Online gokken op E3 Harelbeke

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op E3 Harelbeke

Soorten weddenschappen

De E3 Harelbeke is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Online gokken op E3 Harelbeke op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te online gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Klassering | Voorspel welke renner in de top 3 of bijvoorbeeld top 10 zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live online gokken op E3 Harelbeke

E3 Harelbeke is een zogenaamde semi-klassieker uit de Belgische voorjaarskoersen. De koers heeft een World Tour status en komt live op verschillende TV kanalen in Nederland. Niet van start tot finish, maar de laatste twee uur van de koers zijn altijd zeker live in beeld.

Live online gokken op E3 Harelbeke is niet bij elke bookmaker vanzelfsprekend. Wanneer bookmakers de koers met live odds aanbieden zal de Outright Winner altijd beschikbaar zijn. Afhankelijk van het aanbod van de bookmaker zijn er ook live Head to Head odds beschikbaar.

Tips

Nu je weet welke markten er beschikbaar zijn voor het online gokken op E3 Harelbeke wordt het tijd om wat tips te bespreken. Door deze tips vergroot je de kans om op een winstgevende manier te online gokken op E3 Harelbeke.

 • Vorm van de renners | Op het moment dat E3 Harelbeke op het programma staat zijn er al een aantal koersen verreden. Zoals de Panne en natuurlijk het eerste monument Milaan – San Remo. Tijdens een wielerkoers heeft iedere renner na afloop zijn eigen verhaal en is iedereen wel wat tegengekomen. Valpartijen, fysieke problemen, materiaalpech zijn hier voorbeelden van. Zorg voordat je gaat online gokken op een bepaalde renner dat je op de hoogte bent van de vorm van de renner.
 • Seizoensindeling | Sommige renners nemen wel deel aan deze koers maar is het geen hoofddoel om voor de overwinning te gaan. Zeker niet met een monument als Gent-Wevelgem dat twee dagen later op het programma staat. Zoek dus van te voren uit welke renners deze koers meer als opvulling en training zien.
 • Koersverloop | Het mag duidelijk zijn dat het wielerseizoen nu in een fase zit waarin de koersen in Vlaanderen zich snel opvolgen. Het weer kan bijvoorbeeld nog altijd onstuimig zijn en de kans op waaiers tijdens deze koersen zijn aan de orde van de dag. Houdt hier rekening mee bij het selecteren van de renner waarop je gaat inzetten. Is dat een specialist als waaier of niet?

Veelgestelde vragen

Wat is de E3 Harelbeke?

E3 Harelbeke is een semi-klassieker wielerkoers tijdens het Belgische voorjaar. Veel renners zien het als de ideale voorbereiding op Gent-Wevelgem, de klassieker die twee dagen later op het programma staat.

Is live online gokken op E3 Harelbeke bij iedere legale online bookmaker beschikbaar?

Dat hangt af waar je precies op in wil zetten. Ga je live online gokken op de winnaar van de koers, dan zal je dit bij iedere legale bookmaker kunnen doen. Wil je in play gokken op Head to Head markten dan zal je echt op zoek moeten naar een bookmaker met een goed aanbod in de wielersport.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste legale online bookmakers je inleg terug. Sommige zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Kan ik in Nederland veilig online gokken op E3 Harelbeke?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse vergunning. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.