Home Evenementen Gokken op E3 Harelbeke

Om E3 Harelbeke aantrekkelijker te maken voor de renners staat deze koers voortaan op de vrijdag gepland. Gokken op E3 Harelbeke kan je bij alle bookmakers. Het is een World Tour koers en is als het ware een opwarmer voor Gent-Wevelgem, dat twee dagen na deze koers op het programma staat. Je kunt inzetten op diverse markten zoals Outright Winner, Top 3 en Head to Head. De Outright Winner markt is zowel prematch als live beschikbaar.

Hoe werkt gokken op E3 Harelbeke

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en E3 Harelbeke

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar E3 Harelbeke. Sommige bookmakers zullen deze koers de E3 Saxo Bank Classic noemen.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

De E3 Harelbeke is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Gokken op E3 Harelbeke op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live gokken op E3 Harelbeke

E3 Harelbeke is een zogenaamde semi-klassieker uit de Belgische voorjaarskoersen. De koers heeft een World Tour status en komt live op verschillende TV kanalen in Nederland. Niet van start tot finish, maar de laatste twee uur van de koers zijn altijd zeker live in beeld.

Live gokken op E3 Harelbeke is niet bij elke bookmaker vanzelfsprekend. Wanneer bookmakers de koers met live odds aanbieden zal de Outright Winner altijd beschikbaar zijn. Afhankelijk van het aanbod van de bookmaker zullen er ook live Head to Head odds beschikbaar zijn.

Veelgestelde vragen over gokken op E3 Harelbeke

Wat is de E3 Harelbeke?

E3 Harelbeke is een semi-klassieker tijdens het Belgische voorjaar. Veel renners zien het als de ideale voorbereiding op Gent-Wevelgem, de klassieker die twee dagen later op het programma staat.

Is live gokken op E3 Harelbeke bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, niet iedere bookmaker zal live odds hebben voor E3 Harelbeke. Wil je weten welke bookmaker live odds beschikbaar heeft? Gebruik dan onze kieswijzer.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Kan ik veilig gokken op E3 Harelbeke?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.