Home Evenementen Gokken op Dwars door Vlaanderen

Dwars door Vlaanderen is een semi-klassieker in het Belgische voorjaar. Het aanbod om te gokken op Dwars door Vlaanderen is summier. Het aantal Head to Head markten zijn bijvoorbeeld minder uitgebreid ten opzichte van de klassiekers en monumenten in het wielrennen. Daarnaast is het een koers die niet helemaal van start tot finish op TV te volgen is. Toch zijn er live odds beschikbaar tijdens de koers, waardoor je alsnog live kunt gokken.

Wat is online gokken op Dwars door Vlaanderen?

Online gokken op Dwars door Vlaanderen is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de wielerklassieker Dwars door Vlaanderen. Inzetten kan op verschillende markten zoals de Outright Winner en Head to Head markten. Naast deze standaard markten zijn er ook online bookmakers waarbij je kunt inzetten op bijvoorbeeld een top 10 klassering.

Beste bookmaker om te online gokken op wielrennen

Hoe werkt gokken op Dwars door Vlaanderen?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Dwars door Vlaanderen wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor wielrennen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op wielrennen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.BetCity openen

 3. Selecteer wielrennen & Dwars door Vlaanderen

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘wielrennen’. Daar vind je alle actuele koersen en wedstrijden. Selecteer Dwars door Vlaanderen om alle beschikbare markten te zien.Wielrennen selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op Dwars door Vlaanderen, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Outright markt zijn.Dwars door Vlaanderen markten bekijken

 5. Online gokken op Dwars door Vlaanderen

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Dwars door Vlaanderen

Soorten weddenschappen

De Dwars door Vlaanderen is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Gokken op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen. Daarnaast is deze markt altijd live beschikbaar.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Je moet voorspellen welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live gokken op Dwars door Vlaanderen

Dwars door Vlaanderen is een semi-klassieker in het voorjaar. Je kunt de laatste uren van de koers live op verschillende TV kanalen volgen. In vergelijking met de klassiekers en monumenten zijn de semi-klassiekers niet helemaal van start tot finish te zien.

Omdat er live beelden beschikbaar zijn, kun je live gokken op Dwars door Vlaanderen. De markten waar je op kunt inzetten zijn per bookmaker verschillend. Maar de Outright Winner markt behoort tot de standaard markten met live odds.

Tips

Nu je weet welke markten er beschikbaar zijn voor het online gokken op Dwars door Vlaanderen wordt het tijd om wat tips te bespreken. Door deze tips vergroot je de kans om op een winstgevende manier te online gokken op Dwars door Vlaanderen.

 • Vorm van de renners | Op het moment dat Dwars door Vlaanderen op het programma staat zijn er al een aantal koersen verreden. Zoals de E3 Harelbeke en Gent-Wevelgem. Tijdens een wielerkoers heeft iedere renner na afloop zijn eigen verhaal en is iedereen wel wat tegengekomen. Valpartijen, fysieke problemen, materiaalpech zijn hier voorbeelden van. Zorg voordat je gaat online gokken op een bepaalde renner dat je op de hoogte bent van de vorm van de renner.
 • Seizoensindeling | Voor veel coureurs is deze koers niet direct een hoofddoel in het seizoen. Dat komt omdat dit een semi-klassieker is en er een aantal dagen later een wielermonument op de kalender staat in de vorm van de Ronde van Vlaanderen. Daardoor kan het zijn dat er renners zijn die deze koers gebruiken om de laatste paar procenten aan conditie en vorm te winnen.
 • Koersverloop | Het mag duidelijk zijn dat het wielerseizoen nu in een fase zit waarin de koersen in Vlaanderen zich snel opvolgen. Het weer kan bijvoorbeeld nog altijd onstuimig zijn en de kans op waaiers tijdens deze koersen zijn aan de orde van de dag. Houdt hier rekening mee bij het selecteren van de renner waarop je gaat inzetten. Is dat een specialist als waaier of niet?

Veelgestelde vragen over gokken op Dwars door Vlaanderen

Wat is de Dwars door Vlaanderen?

Dwars door Vlaanderen is een semi-klassieker koers in België. Daarnaast is het de opmaat en laatste test voor de Ronde van Vlaanderen.

Is live gokken op Dwars door Vlaanderen bij iedere bookmaker beschikbaar?

Ja, iedere bookmaker heeft op z’n minst de Outright Winner live beschikbaar.

Wat is de beste bookmaker om te gokken op Dwars door Vlaanderen?

Dat heeft met persoonlijke voorkeur te maken. Wil jij weten welke bookmaker voor jou het beste is om te gokken op wielrennen en Dwars door Vlaanderen? Gebruik dan onze kieswijzer.

Kan ik veilig gokken op Dwars door Vlaanderen?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.