Home Evenementen Gokken op Dwars door Vlaanderen

Dwars door Vlaanderen is een semi-klassieker in het Belgische voorjaar. Het aanbod om te gokken op Dwars door Vlaanderen is summier. Het aantal Head to Head markten zijn bijvoorbeeld minder uitgebreid ten opzichte van de klassiekers en monumenten in het wielrennen. Daarnaast is het een koers die niet helemaal van start tot finish op TV te volgen is. Toch zijn er live odds beschikbaar tijdens de koers, waardoor je alsnog live kunt gokken.

Hoe werkt gokken op Dwars door Vlaanderen

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en Dwars door Vlaanderen

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar Dwars door Vlaanderen.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

De Dwars door Vlaanderen is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Gokken op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen. Daarnaast is deze markt altijd live beschikbaar.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Je moet voorspellen welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live gokken op Dwars door Vlaanderen

Dwars door Vlaanderen is een semi-klassieker in het voorjaar. Je kunt de laatste uren van de koers live op verschillende TV kanalen volgen. In vergelijking met de klassiekers en monumenten zijn de semi-klassiekers niet helemaal van start tot finish te zien.

Omdat er live beelden beschikbaar zijn, kun je live gokken op Dwars door Vlaanderen. De markten waar je op kunt inzetten zijn per bookmaker verschillend. Maar de Outright Winner markt behoort tot de standaard markten met live odds.

Veelgestelde vragen over gokken op Dwars door Vlaanderen

Wat is de Dwars door Vlaanderen?

Dwars door Vlaanderen is een semi-klassieker koers in België. Daarnaast is het de opmaat en laatste test voor de Ronde van Vlaanderen.

Is live gokken op Dwars door Vlaanderen bij iedere bookmaker beschikbaar?

Ja, iedere bookmaker heeft op z’n minst de Outright Winner live beschikbaar.

Wat is de beste bookmaker om te gokken op Dwars door Vlaanderen?

Dat heeft met persoonlijke voorkeur te maken. Wil jij weten welke bookmaker voor jou het beste is om te gokken op wielrennen en Dwars door Vlaanderen? Gebruik dan onze kieswijzer.

Kan ik veilig gokken op Dwars door Vlaanderen?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.