Home Evenementen Gokken op Cyclassics Hamburg

Midden in de Vuelta is er een eendaagse World Tour koers in Duitsland gehouden waar je kunt gokken op Cyclassics Hamburg. Iedere bookmaker brengt odds uit voor deze koers al gaat het dan met name om de standaard markten. Live odds heeft niet iedere bookmaker. De koers komt wel live op TV maar moet in populariteit het toch afleggen tegen de Vuelta.

Hoe werkt gokken op Cyclassics Hamburg

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en Cyclassics Hamburg

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar Cyclassics Hamburg. Sommige bookmakers gebruiken de naam BEMER Cyclassics, waarin de naam van de sponsor is verwerkt.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

De Cyclassics Hamburg is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Gokken op Cyclassics Hamburg op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live gokken op Cyclassics Hamburg

Cyclassics Hamburg is een eendaagse koers uit het World Tour circuit en komt live op verschillende TV kanalen in Nederland. De koers is niet van start tot finish te zien, maar de laatste twee uur van de koers zijn live te volgen.

Live gokken op Cyclassics Hamburg is niet bij elke bookmaker vanzelfsprekend. De koers is niet van start tot finish live in beeld. Daarnaast overlapt deze koers met La Vuelta. Deze krijgt vanuit de media meer aandacht omdat het een grote ronde is.

Veelgestelde vragen over gokken op Cyclassics Hamburg

Wat is de Cyclassics Hamburg?

Cyclassics Hamburg is een eendaagse World Tour koers. Het is vaak een koers voor de sprinters en renners die niet deelnemen aan La Vuelta hebben hierdoor de mogelijkheid toch een koers te rijden.

Is live gokken op Cyclassics Hamburg bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, niet iedere bookmaker zal live odds hebben voor Cyclassics Hamburg. Wil je weten welke bookmaker live odds beschikbaar heeft? Gebruik dan onze kieswijzer.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Kan ik veilig gokken op Cyclassics Hamburg?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.