Home Evenementen Gokken op Critérium du Dauphiné

De belangrijkste ronde als voorbereiding op de Tour de France. Online gokken op Critérium du Dauphiné kan bij elke bookmaker. Het is een belangrijke ronde om te zien hoe de verhoudingen liggen in het peloton. Mede omdat het parcours van Critérium du Dauphiné altijd gelijkenissen heeft met de komende Tour de France. Weddenschappen kan je plaatsen op de verschillende klassementen en op de dagelijkse etappes.

Wat is online gokken op Critérium du Dauphiné?

Online gokken op Critérium du Dauphiné is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de wielerwedstrijd Critérium du Dauphiné. Inzetten kan op diverse markten zoals de Outright Winnaar en verschillende Head to Head markten, waarin wielrenners het tegen elkaar opnemen.

Beste bookmaker om te online gokken op wielrennen

Hoe werkt online gokken op Critérium du Dauphiné?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Critérium du Dauphiné wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor wielrennen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op wielrennen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Bookmaker selecteren

 3. Selecteer wielrennen & Critérium du Dauphiné

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘wielrennen’. Daar vind je alle actuele competities en wedstrijden. Selecteer Critérium du Dauphiné om alle beschikbare markten te zien.Wielrennen en Critérium du Dauphiné selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op Critérium du Dauphiné, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Outright markt, en mogelijk de Head to Head markt zijn.Markten bekijken

 5. Online gokken op Critérium du Dauphiné

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Critérium du Dauphiné

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen die je kunt plaatsen tijdens het online gokken op Critérium du Dauphiné. Je kan er voor kiezen om een weddenschap te plaatsen voor het klassement of voor een individuele etappe. Dit zijn de meest gebruikte markten als het gaat om online gokken op wielrennen. Hieronder maken we duidelijk welke markten er voor welke soort weddenschap beschikbaar zijn.

Klassement

Als je er voor kiest om in te zetten op het resultaat van een klassement dan zal je weddenschap pas aan het einde van de ronde worden verwerkt. Online gokken op Critérium du Dauphiné kan op de volgende markten:

 • Outright Winner | De meest bekende weddenschap. Je voorspelt wie de Critérium du Dauphiné zal winnen. Je kan er ook voor kiezen om in te zetten op de nevenklassementen zoals punten-, berg- en ploegenklassement.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie of top tien van het klassement zal eindigen. Vaak is deze markt alleen beschikbaar voor het algemeen klassement en niet voor andere klassementen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Voorspel welke renner er hoger zal eindigen in de ranglijst? Deze zijn beschikbaar voor alle klassementen.

Etappe

Naast de weddenschappen voor de klassementen zijn er ook odds beschikbaar voor de individuele etappes. Tot op het moment dat de etappe begint kan je inzetten op deze markten, daarna gaan deze offline en komen alleen enkele markten nog live beschikbaar.

 • Stage Winner | Voorspel welke renner de etappe zal winnen. Je kan vaak later op deze markt ook live inzetten.
 • Top 3  | Voorspel welke renner in de top drie weet te finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de etappe uitslag.

Live online gokken op Critérium du Dauphiné

Het Critérium du Dauphiné is een koers dat onder leiding staat van de ASO. Een aantal andere bekende koersen die onder leiding staan van de ASO zijn de Tour de France en La Vuelta. Koersen geregeld vanuit de ASO zijn goed live op de Nederlandse TV te volgen. Hierdoor is de informatievoorziening voor bookmakers optimaal en is live gokken op dit soort evenementen mogelijk.

Live gokken op Critérium du Dauphiné kan op alle markten die hierboven staan voor de etappe. Houd er wel rekening mee dat de markten met enige regelmaat even niet beschikbaar kunnen zijn. Dat komt mede door ontwikkelingen in de koers zoals valpartijen en het ontstaan van kopgroepen. De Outright Winner (winnaar van een klassement) komt steeds na de etappe met vernieuwde odds online.

Veelgestelde vragen

Wat is de Critérium du Dauphiné?

De Critérium du Dauphiné is één van de vele wielerrondes op de World Tour kalender en neemt één week in beslag. Het is de voorbereidingskoers op de Tour de France omdat de periode van rust na deze koers optimaal is. Je kunt het vergelijken met Tour of the Alps dat een voorbereidingskoers is op de Ronde van Italië.

Is live online gokken op Critérium du Dauphiné bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, niet iedere bookmaker heeft live online gokken op Critérium du Dauphiné beschikbaar. Via onze kieswijzer kom je te weten welke bookmaker er wel live wielrennen in het pakket heeft zitten.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Wat als blijkt dat een renner voordat de etappe begint besluit om niet te starten?

Mocht je een weddenschap hebben geplaatst op een klassement, dan heb je in principe pech. Voor de weddenschappen die betrekking hebben op de etappe niet. De renner zal als DNS (did not start) worden aangemerkt waardoor je weddenschap wordt geannuleerd.