Home Evenementen Gokken op Clásica San Sebastián

Renners uit de Tour de France zijn vaak de favoriet om te gokken op Clásica San Sebastián. De Spaanse, zeg maar Baskische, klassieker staat twee weken na de Tour gepland. Een koers waar de Baskische heuvels een prominente rol spelen. Bookmakers bieden ongeveer drie markten aan waarvoor odds beschikbaar komen. De meest bekende markt is de Outright winner, dit is ook een markt die live beschikbaar komt tijdens de koers.

Hoe werkt gokken op Clásica San Sebastián

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en Clásica San Sebastián

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar Clásica San Sebastián. Sommige bookmakers zullen deze koers de Donostia San Sebastian Klasikoa noemen, de Baskische naam.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

De Clásica San Sebastián is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Gokken op Clásica San Sebastián op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live gokken op Clásica San Sebastián

Clásica San Sebastián is een klassieker uit het World Tour circuit en komt live op verschillende TV kanalen in Nederland. De koers is niet van start tot finish te zien, maar de laatste twee uur van de koers zijn live te volgen.

Live gokken op Clásica San Sebastián is niet bij elke bookmaker vanzelfsprekend. De koers is niet van start tot finish live in beeld. Daarnaast wordt de koers uitgezonden door de Baskische regie. Als het gaat om informatievoorziening is dit voor veel bookmakers niet ideaal. Zo kan het zijn dat bookmakers geen live odds beschikbaar hebben voor deze koers.

Veelgestelde vragen over gokken op Clásica San Sebastián

Wat is de Clásica San Sebastián?

Clásica San Sebastián is een klassieker in Baskenland (Spanje) die twee weken na de Tour de France plaatsvindt. De klassieker staat bekend om zijn lastige parcours door de heuvels en bergen van Baskenland.

Is live gokken op Clásica San Sebastián bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, niet iedere bookmaker zal live odds hebben voor Clásica San Sebastián. Wil je weten welke bookmaker live odds beschikbaar heeft? Gebruik dan onze kieswijzer.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Kan ik veilig gokken op Clásica San Sebastián?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.