Home Evenementen Gokken op Bretagne Classic

Midden in de Vuelta is er een eendaagse World Tour koers in Frankrijk gehouden waar je kunt gokken op Bretagne Classic. Iedere bookmaker brengt odds uit voor deze koers al gaat het dan met name om de standaard markten. Live odds heeft niet iedere bookmaker. De koers komt wel live op TV maar de nadruk in de media ligt op La Vuelta.

Hoe werkt gokken op Bretagne Classic

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en Bretagne Classic

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar Bretagne Classic. Sommige bookmakers gebruiken de naam Bretagne Classic – Ouest-France, wat de officiële naam is.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

De Bretagne Classic is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Gokken op Bretagne Classic op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live gokken op Bretagne Classic

Bretagne Classic is een eendaagse koers uit het World Tour circuit maar is niet altijd live te volgen op de Nederlandse TV. Mocht het live op TV worden uitgezonden dan is de koers niet van start tot finish te zien. De laatste twee uur van de koers zijn live te volgen.

Live gokken op Bretagne Classic is niet bij elke bookmaker vanzelfsprekend. De koers is niet van start tot finish live in beeld. Daarnaast overlapt deze koers met La Vuelta. Deze krijgt vanuit de media meer aandacht omdat het een grote ronde is.

Veelgestelde vragen over gokken op Bretagne Classic

Wat is de Bretagne Classic?

Bretagne Classic is een eendaagse World Tour koers. In het verleden stond deze koers te boek als de Grand Prix Plouay. De koers staat te boek als lastig, omdat het in Bretagne heuvelachtig is.

Is live gokken op Bretagne Classic bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, niet iedere bookmaker zal live odds hebben voor Bretagne Classic. Wil je weten welke bookmaker live odds beschikbaar heeft? Gebruik dan onze kieswijzer.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Kan ik veilig gokken op Bretagne Classic?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.