Home Evenementen Gokken op Brabantse Pijl

De Brabantse Pijl is een semi-klassieker in het voorjaar waar prematch en live gokken op Brabantse Pijl is bij iedere bookmaker mogelijk. Het aanbod kan per bookmaker verschillen maar er zullen altijd wel odds beschikbaar zijn voor de Outright Winner markt. Daarnaast kun je live gokken op Brabantse Pijl omdat het wel een koers is die live op TV te volgen is.

Hoe werkt gokken op Brabantse Pijl

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt en log in. Heb je dat niet dan zoek je via onze kieswijzer naar de juiste bookmaker, registreer je en maak een storting.

 2. Selecteer Wielrennen en Brabantse Pijl

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar Brabantse Pijl. Deze koers is populair waardoor de kans groot is dat deze al zichtbaar is bij de meest populaire evenementen op dat moment.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

De Brabantse Pijl is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes waar je op kunt gokken. Inzetten op verschillende klassementen of hoeveelheid etappezeges  kan tijdens gokken op Brabantse Pijl niet. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live gokken op Brabantse Pijl

De Brabantse Pijl is geen koers die van start tot finish live op TV te zien zal zijn. Vaak komen er live beelden beschikbaar met nog ongeveer twee uur koers te gaan. Hierdoor zijn er vooraf geen live odds beschikbaar.

Live gokken op Brabantse Pijl is bij elke bookmaker beschikbaar wanneer de live uitzending op TV begint. Het aanbod zal per bookmaker verschillend zijn, maar de Outright Winner markt is bij iedere bookmaker wel te vinden.

Veelgestelde vragen over gokken op Brabantse Pijl

Wat is de Brabantse Pijl?

Brabantse Pijl is een semi-klassieker in Brabants België waar de renners zich warm kunnen draaien voor het monument wat enkele dagen later op het programma staat. Het is een koers tussen grote klassiekers in. De koers behoort tot de voorjaarsklassiekers in Vlaanderen.

Is live gokken op Brabantse Pijl bij iedere bookmaker beschikbaar?

Wanneer de live uitzending op TV is gestart zijn er bij iedere bookmaker live odds beschikbaar. in ieder geval voor de winnaar van de koers. Per bookmaker is het aanbod afhankelijk.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen. Kijk daarom goed wat de regels per bookmaker zijn.

Kan ik veilig gokken op Brabantse Pijl?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse vergunning. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.