Home Evenementen Gokken op Brabantse Pijl

De Brabantse Pijl is een semi-klassieker koers in het voorjaar waar prematch en live online gokken mogelijk is bij iedere legale online bookmaker in Nederland. Het aanbod kan per bookmaker verschillen maar er zullen altijd wel odds beschikbaar zijn voor de Outright Winner markt. Daarnaast kun je live gokken op Brabantse Pijl omdat het wel een koers is die live op TV te volgen is. Maar waar krijg je de beste odds en waar moet je op letten tijdens het online gokken op Brabantse Pijl?

Wat is online gokken op Brabantse Pijl?

Online gokken op Brabantse Pijl is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de wielerkoers en semi-klassieker Brabantse Pijl. Inzetten kan op verschillende markten zoals de Outright Winner en Head-to-Head markten. Daarnaast zijn er ook altijd speciale markten beschikbaar zoals de Nationaliteit van de winnaar en het aantal seconden verschil met de nummer twee.

Beste bookmaker om te online gokken op wielrennen

Hoe werkt gokken op Brabantse Pijl?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Brabantse Pijl wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor wielrennen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op wielrennen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.BetCity openen

 3. Selecteer wielrennen & Brabantse Pijl

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘wielrennen’. Daar vind je alle actuele competities en wedstrijden. Selecteer Brabantse Pijl om alle beschikbare markten te zien.Wielrennen selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op Brabantse Pijl, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Outright markt, en mogelijk de Head to Head markt zijn.Markten bekijken Brabantse Pijl

 5. Online gokken op Brabantse Pijl

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Brabantse Pijl

Soorten weddenschappen

De Brabantse Pijl is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes waar je op kunt inzetten. Online gokken op verschillende klassementen of hoeveelheid etappezeges kan tijdens gokken op Brabantse Pijl dus niet. Wel zijn de gebruikelijke markten om te online gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live gokken op Brabantse Pijl

De Brabantse Pijl is geen koers die van start tot finish live op TV te zien zal zijn. Vaak komen er live beelden beschikbaar met nog ongeveer twee uur koers te gaan. Hierdoor zijn er vooraf geen live odds beschikbaar maar pas als er live beelden beschikbaar zijn.

Live online gokken op Brabantse Pijl is bij elke bookmaker beschikbaar wanneer de live uitzending op TV begint. Het aanbod zal per bookmaker verschillend zijn, maar de Outright Winner markt is bij iedere bookmaker wel te vinden.

Tips

Nu je weet welke markten er beschikbaar zijn voor het online gokken op Brabantse Pijl wordt het tijd om wat tips te bespreken. Door deze tips vergroot je de kans om op een winstgevende manier te online gokken op Brabantse Pijl.

 • Nieuwe fase in het voorjaar | De Brabantse Pijl staat op het programma na Parijs-Roubaix en dat zorgt voor een nieuwe fase in het voorjaar. De kasseien klassiekers liggen achter ons en het peloton gaat over naar de heuvel klassiekers. Daardoor zien we andere renners in het peloton dan de afgelopen maand. Nu zijn het vaak de punchers die op de voorgrond komen.
 • Seizoensindeling | Voor veel coureurs is deze koers geen hoofddoel in het seizoen. Het is een semi-klassieker en voor veel renners een opmars naar de Amstel Gold en uiteindelijk Luik-Bastenaken-Luik. Kijk dus goed welke renners willen pieken op andere koersen.
 • Koersverloop | Er zullen een aantal frisse renners aan het begin van deze koers staan. Zij hebben niet de kasseien klassiekers verreden en hebben nog amper gekoerst op de Belgische wegen. Iedereen wil zich laten gelden en vooraan zitten op de belangrijke momenten. Het koersverloop van de Brabantse Pijl kan een belangrijke opmaat zijn voor de heuvel klassiekers die nog op het programma staan.

Veelgestelde vragen over gokken op Brabantse Pijl

Wat is de Brabantse Pijl?

Brabantse Pijl is een semi-klassieker in Brabants België waar de renners zich warm kunnen draaien voor de Amstel Gold Race wat enkele dagen later op het programma staat. Het is een koers tussen grote klassiekers in. De koers behoort tot de voorjaarsklassiekers in Vlaanderen.

Is live online gokken op Brabantse Pijl bij iedere bookmaker beschikbaar?

Wanneer de live uitzending op TV is gestart zijn er bij iedere bookmaker live odds beschikbaar. in ieder geval voor de winnaar van de koers. Per bookmaker is het aanbod afhankelijk.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen. Kijk daarom goed wat de regels per bookmaker zijn.

Kan ik veilig online gokken in Nederland op Brabantse Pijl?

Wij adviseren je altijd om bij een online bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk online bookmakers met een Nederlandse vergunning. Hierdoor kan je veilig online gokken op een veilige site en krijg je de mogelijke winst ook daadwerkelijk uitgekeerd.