Home Evenementen Gokken op Billie Jean King Cup

Net als bij de mannen strijden ook de vrouwen om een landen titel in het tennis waardoor het mogelijk is om te online gokken op Billie Jean King Cup. In het verleden werd de Billie Jean King Cup over het hele tennisseizoen verspreid. De nieuwe opzet is dat er 12 landen tijdens een eindtoernooi strijden om de Billie Jean King Cup. Voor online bookmakers de ideale gelegenheid om meer aandacht besteden aan dit toernooi. Maar welke markten zijn er beschikbaar en waar moet je op letten tijdens het online gokken op de Billie Jean King Cup

Wat is online gokken op Billie Jean King Cup?

Online gokken op Billie Jean King Cup is een weddenschap plaatsen bij een legale online bookmaker in Nederland op het landen tennis toernooi bij de vrouwen. Inzetten kan op tal van markten maar veruit de populairste markten zijn de Match Winner en Outright Winner.

Beste bookmakers om te online gokken op tennis

Hoe werkt online gokken op Billie Jean King Cup?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Billie Jean King Cup wil je natuurlijk doen bij de online bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke online bookmaker het beste aanbod heeft voor tennis? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer invullen

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op tennis, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Bet365 sportsbook openen

 3. Selecteer tennis & Billie Jean King Cup

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘tennis’. Daar vind je alle actuele toernooien zoals Billie Jean King Cup. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.Tennis en Billie Jean King Cup selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare weddenschappen en bijbehorende markten om te online gokken op Billie Jean King Cup, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Match Winner & Game Handicap markt zijn.Markten bekijken

 5. Online gokken op Billie Jean King Cup

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Billie Jean King Cup

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen mogelijk als het gaat om online gokken op Billie Jean King Cup. Je hebt de toernooi weddenschappen en de reguliere weddenschappen van de wedstrijden gedurende het toernooi. De toernooi weddenschappen kun je plaatsen voordat het toernooi start. Deze gaan offline wanneer het toernooi van start is gegaan.

Toernooi weddenschappen

Er zijn een aantal markten beschikbaar als toernooi weddenschappen tijdens het online gokken op Billie Jean King Cup. Hieronder een overzicht van de mogelijke weddenschappen die je kan plaatsen:

 • Outright Winner | De meest bekende weddenschap die je kunt plaatsen voordat het toernooi begint is voorspellen wie uiteindelijk het toernooi zal winnen. Deze markt zal gedurende het toernooi terug beschikbaar komen met vernieuwde odds.
 • To Reach Final | Je moet voorspellen welk land er in de finale staat. Het maakt dus niet uit of de finale wordt gewonnen of niet.
 • Group winner | Je moet voorspellen welk land er de groep zal winnen.

Reguliere weddenschappen

Online gokken op Billie Jean King Cup kan niet alleen op de toernooi weddenschappen maar ook op de wedstrijden zelf. Niet alleen op de wedstrijden van het hoofdtoernooi maar ook de kwalificaties voor de groepsfase. Deze worden eerder in het jaar gehouden en worden live uitgezonden. Na de loting is duidelijk wie er tegen wie speelt en komen de bookmakers met odds.

Dit zijn de gebruikelijke markten die beschikbaar zijn tijdens het gokken op tennis. We zetten de meest populaire markten nog even op een rijtje:

 • Match Odds | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen.
 • Over/Under Total Games | Voorspel of de wedstrijd meer (Over) of minder (Under) dan een bepaald aantal games zal hebben.
 • Over/Under Total Sets | Voorspel of de wedstrijd meer (Over) of minder (Under) dan een bepaald aantal sets zal hebben.
 • Over/Under Total Tiebreaks | Voorspel of de wedstrijd meer (Over) of minder (Under) dan een bepaald aantal tiebreaks zal hebben.
 • Set Handicap | De favoriet krijgt een fictief aantal sets in de min, de underdog een fictief aantal sets in de plus. Lukt het ondanks / met behulp van deze fictieve handicap te winnen?
 • Games Handicap | De favoriet krijgt een fictief aantal games in de min, de underdog een fictief aantal sets in de plus. Lukt het ondanks / met behulp van deze fictieve handicap te winnen?
 • Correct score | Voorspel de correcte setstand van de wedstrijd.
 • Set Betting | Alle bovenstaande markten zijn niet alleen beschikbaar voor de wedstrijd maar ook per set. Voorspel wie de set wint, met welke stand, met eventueel een handicap, etc.

Live online gokken op Billie Jean King Cup

De TV rechten van de Billie Jean King Cup zijn wereldwijd verkocht en daardoor is het toernooi overal live te volgen. Live online gokken op Billie Jean King Cup kan je dan ook bij alle legale online bookmakers in Nederland. Bijna alle prematch markten (van de reguliere weddenschappen) zoals hierboven beschreven zullen live beschikbaar komen. Live odds worden afhankelijk van het wedstrijdverloop continu aangepast.

Tips voor het online gokken op Billie Jean King Cup

 • Hoofdtoernooi in één week | In het verleden werden er verschillende fasen van dit toernooi gedurende het hele jaar afgewerkt. Het nadeel hiervan was dat sommige top speelsters zo nu en dan verstek lieten gaan. Mede omdat er bijvoorbeeld een week later een groot toernooi op de agenda stond. Nu wordt het toernooi in één week afgerond, met uitzondering van de kwalificaties. Hierdoor heb je een beter beeld wie er uiteindelijk deel zal nemen per land en hoe de vorm van de speelsters op dat moment is.
 • Meer live beelden | Omdat alles nu in één week wordt gespeeld zijn er meer live beelden beschikbaar van de verschillende wedstrijden en groepen. Maak hier gebruik van om naar te kijken en daardoor extra informatie tot je te nemen.
 • Prioriteit | Voor sommige landen is dit toernooi altijd een prioriteit, men is trots om voor het land uit te komen en deze prijs te kunnen winnen. Maar dat is niet bij ieder land het geval. Zeker niet als een land afhankelijk is van één topper.
 • Speel bewust | Ga altijd online gokken met geld dat je kunt missen, hierdoor kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Speel ook altijd met een unit systeem waardoor je niet meteen je hele saldo op een wedstrijd zet. Daardoor ben je niet meteen na een verliesgevende weddenschap je hele saldo kwijt, maar kun je nog een gokje wagen.

Speciale regels

Net als bij andere tennistoernooien zijn er tijdens het online gokken op tennis speciale regels. Een opgave is altijd mogelijk en dat kan het resultaat van de weddenschap beïnvloeden. Iedere online bookmaker heeft zijn huisregels als het gaat om opgaven tijdens het tennis.

De ene online bookmaker zal de weddenschap annuleren terwijl de andere het gewoon ziet als een eindresultaat. Dit is afhankelijk van het aantal gespeelde games of zelfs gespeelde punten. Let hierbij goed op, met name als je inzet op blessuregevoelige spelers.

Veelgestelde vragen over gokken op Billie Jean King Cup

Kan ik bij iedere bookmaker live online gokken op Billie Jean King Cup?

Ja, dat is mogelijk. De Billie Jean King Cup is zo’n groot toernooi dat iedere bookmaker een ruim aanbod aan odds beschikbaar heeft voor iedere wedstrijd. Dat is zowel voor de kwalificaties als het hoofdtoernooi.

Wanneer worden de toernooi weddenschappen uitgekeerd?

Op het moment dat het kan. De Outright Winner kan pas na afloop van de finale worden uitgekeerd. Je kan na de loting inzetten op de winnaar maar dan staat je weddenschap wel een tijdje open.

Welke online bookmaker heeft het beste aanbod als het gaat om online gokken op tennis?

Dat is voor iedereen persoonlijk. Wil je weten welke online bookmaker er het beste bij jou past? Vul dan onze kieswijzer in. Dan weet je binnen een paar simpele stappen welke legale online bookmaker in Nederland het beste bij je past.