Home Evenementen Gokken op Australian Open

In het begin van het tennisseizoen staat het eerste grand slam van het jaar op de kalender. Online bookmakers pakken groot uit om te online gokken op Australian Open. Het toernooi heeft als bijnaam The Happy Slam omdat de meeste spelers het een fijn toernooi vinden om te spelen. Het is een toernooi wat op hardcourt wordt gespeeld en er zijn dan al de nodige voorbereidingstoernooien geweest. Alle wedstrijden hebben zowel prematch als live een ruim aanbod in markten waar je op kunt inzetten.

Wat is online gokken op Australian Open?

Online gokken op Australian Open is een online weddenschap plaatsen bij een legale online bookmaker in Nederland tijdens het eerste grand slam van het jaar. Een groot tennistoernooi wat een eerste krachtmeting is voor alle toppers aan het begin van een lang tennisseizoen. Online bookmakers komen met tal van markten voor dit toernooi waardoor spelers ruim keuze hebben tijdens het online gokken.

Je kunt twee weken online gokken op dit toernooi, want zo lang neemt dit toernooi in beslag. In het begin zijn er tal van wedstrijden voor de mannen, vrouwen en diverse dubbel toernooien. Naast prematch wedden kan je ook altijd live en in play gokken op Australian Open. Het toernooi is goed op TV en via diverse stream diensten te volgen waardoor bookmakers een ruim live aanbod hebben.

Hoe werkt gokken op Australian Open?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Australian Open wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor Australian Open? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op Australian Open, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Homepage Unibet

 3. Selecteer Australian Open

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Tennis’. Onder deze sport staat de Australian Open gegeven. Maar het toernooi is zo groot, dat alle bookmakers dit toernooi wel in de meeste populaire competities lijst hebben staan. Klik op Australian Open om alle beschikbare wedstrijden te zien.Australian Open markten

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op Australian Open, zijn nu zichtbaar. De meest bekende zijn de Match Winner, Asian Handicap en Over/Under aantal games markten.Australian Open markten

 5. Gokken op Australian Open

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Gokken op Australian Open

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen mogelijk als het gaat om gokken op Australian Open. Je hebt de toernooi weddenschappen en de reguliere weddenschappen van de wedstrijden gedurende het toernooi. De toernooi weddenschappen kun je plaatsen voordat het toernooi start. Deze gaan offline wanneer het toernooi van start is gegaan.

Toernooi weddenschappen

Er zijn een aantal markten beschikbaar als toernooi weddenschappen tijdens het gokken op Australian Open. Hieronder een overzicht van de mogelijke weddenschappen die je kan plaatsen:

 • Outright Winner | De meest bekende weddenschap die je kunt plaatsen voordat het toernooi begint is voorspellen wie uiteindelijk het toernooi zal winnen. Deze markt zal gedurende het toernooi terug beschikbaar komen met vernieuwde odds.
 • To Reach Final | Je moet voorspellen wie er in de finale zal staan. Het maakt dus niet uit of de finale wordt gewonnen of niet.
 • Winning Quarter | Het speelschema van een grand slam bestaat uit 128 deelnemers en bestaat uit vier kwarten. De winnaar van een kwart staat in de halve finale. Bij deze weddenschap voorspel je welke speler uit een bepaald kwart de halve finale zal halen.
 • Player Specials | Je kunt online gokken op een bepaalde speler of speelster. Denk daarbij aan welke ronde de uitschakeling volgt of minimaal zal halen.

Reguliere weddenschappen

Gokken op Australian Open kan niet alleen op de toernooi weddenschappen maar ook op de wedstrijden zelf. Niet alleen op de wedstrijden van het hoofdtoernooi maar tegenwoordig krijgt het kwalificatietoernooi steeds meer aandacht. Soms worden de kwalificaties zelfs live uitgezonden op TV. Na de loting is duidelijk wie er tegen wie speelt en komen de bookmakers met odds.

Dit zijn de gebruikelijke markten die beschikbaar zijn tijdens het gokken op tennis. We zetten de meest populaire markten nog even op een rijtje:

 • Match Odds | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen.
 • Over/Under Total Games | Voorspel of de wedstrijd meer (Over) of minder (Under) dan een bepaald aantal games zal hebben.
 • Total Sets Over/Under | Voorspel of de wedstrijd meer (Over) of minder (Under) dan een bepaald aantal sets zal hebben.
 • Over/Under Total Tiebreaks | Voorspel of de wedstrijd meer (Over) of minder (Under) dan een bepaald aantal tiebreaks zal hebben.
 • Set Handicap | De favoriet krijgt een fictief aantal sets in de min, de underdog een fictief aantal sets in de plus. Lukt het ondanks / met behulp van deze fictieve handicap te winnen?
 • Games Handicap | De favoriet krijgt een fictief aantal games in de min, de underdog een fictief aantal sets in de plus. Lukt het ondanks / met behulp van deze fictieve handicap te winnen?
 • Correct score | Voorspel de correcte setstand van de wedstrijd.
 • Set Betting | Alle bovenstaande markten zijn niet alleen beschikbaar voor de wedstrijd maar ook per set. Voorspel wie de set wint, met welke stand, met eventueel een handicap, etc.

Live online gokken op Australian Open

Alle grand slams zijn wereldwijd op TV te volgen, zo ook de Australian Open. Live online gokken op Australian Open kan je dan ook bij alle bookmakers. Van alle reguliere weddenschappen komen de prematch markten ook live beschikbaar. Live odds worden naarmate het wedstrijdverloop steeds aangepast.

Veelgestelde vragen

Heeft iedere bookmaker live odds voor Australian Open?

Ja, Australian Open is zo’n groot toernooi dat wereldwijd te zien is dat iedere bookmaker live odds beschikbaar heeft.

Heeft iedere bookmaker toernooi weddenschappen beschikbaar?

Ja, maar per bookmaker kan het aanbod verschillend zijn. Niet iedere bookmaker is even uitgebreid in het geven van odds. Wil je weten welke bookmaker volgens Gokken.com de beste odds heeft om te gokken op tennis? Vul dan de kieswijzer in.

Wat als er iemand tijdens de wedstrijd opgeeft met een blessure?

Er is geen uniforme regel als het gaat om een opgave tijdens een wedstrijd. De ene bookmaker annuleert alle weddenschappen terwijl er bij de ander minimaal een set moet zijn gespeeld om de wedstrijd voor vol aan te zien. Bij onze bookmaker reviews staat precies aangegeven wat een bookmaker doet in het geval van een opgave.