Home Evenementen Gokken op Amstel Gold Race

De enige echte wielerklassieker op Nederlandse bodem is de Amstel Gold Race. Gokken op de Amstel Gold Race kan je bij iedere bookmaker. Je kunt altijd inzetten op de Outright Winner en diverse Head to Head markten. Daarnaast is het bij veel bookmakers mogelijk om live te gokken op deze World Tour koers.

Hoe werkt gokken op Amstel Gold Race

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en Amstel Gold Race

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar Amstel Gold Race.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

De Amstel Gold Race is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Gokken op Amstel Gold Race op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live gokken

Deze koers is uiteraard live te zien op de Nederlandse TV. Er zijn zelfs meerdere kanalen die de koers uitzenden. Daardoor geeft het bookmakers de mogelijkheid om live gokken op deze koers.

Live gokken op Amstel Gold Race is bij elke bookmaker beschikbaar, maar bij velen enkel de Outright Winner markt. Bookmakers die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van wieler odds hebben live ook Head to Head markten beschikbaar.

Veelgestelde vragen over gokken op Amstel Gold Race

Wat is de Amstel Gold Race?

Amstel Gold Race is de enige klassieker op Nederlandse bodem. Deze koers is de start van de heuvelklassiekers die komen gaan.

Is live gokken op Amstel Gold Race bij iedere bookmaker beschikbaar?

Ja, iedere bookmaker heeft op z’n minst de Outright Winner live beschikbaar.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Kan ik veilig gokken op Amstel Gold Race?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.