Eindejaarsactie bij TOTO

Home Nieuws Eindejaarsactie bij TOTO

Tot het einde van dit jaar is er een eindejaaractie bij TOTO. Je hoeft er als spelers niets speciaals voor te doen om deel te nemen. Met deze actie win je niet alleen voor jezelf, maar ook een ander! Met een inzet van slechts €5 doe je al mee voor de hoofdprijs van €10.000 cash voor jezelf en €5.000 voor een goed doel! Dit zijn de stappen hoe je kunt winnen bij de TOTO eindejaarsactie.

Hoe doe ik mee aan de eindejaarsactie bij TOTO?

Spelers met een account bij TOTO moeten zich eerst aanmelden voor deze actie. Het enige wat je moet doen is inloggen en op de Doe Mee! knop klikken. Dan ga je naar je eigen bonuspagina toe in je account en selecteer je de Eindejaarsactie bij TOTO. Open de actie en ga akkoord met de voorwaarden en claim je bonus.

Heb je nog geen account bij TOTO, dan zal je eerst het registratieproces moeten doorlopen. Op het moment dat je account is aangemaakt, kan je deelnemen aan de actie. Naast deze actie heeft TOTO voor nieuwe spelers diverse welkomstbonussen klaar liggen.

Om nu deel te nemen aan de actie is het noodzakelijk om minimaal €5 in te zetten bij TOTO sport of TOTO casino. Deze inleg geeft je een ticket voor de verloting van de dagprijs. Door mee te dingen naar de dagprijs maak je automatisch ook kans op de hoofdprijs. Deze trekking zal op het einde van de actie plaatsvinden.

Alles weten over online gokken bij TOTO

Wat kan ik winnen bij de Eindejaarsactie van TOTO?

Tot en met 31 december kan je iedere dag een ticket sparen om deel te nemen aan de dagprijs. De dagprijs zijn twee bol.com cadeaubon van €50 per stuk. Deze dagprijs wordt dagelijks 20x weggegeven. Door mee te doen aan de dagprijs verzamel je automatisch een ticket voor hoofdprijs.

De hoofdprijs is een cash bedrag van €10.000! Dat is nog niet alles, jij ontvangt de hoofdprijs maar er zit nog een prijs aan gekoppeld van €5.000. Dit bedrag is bestemd voor een goed doel. De winnaar van de hoofdprijs mag bepalen welk goed doel de prijs in ontvangst mag nemen.

Wanneer is de trekking van de prijzen?

De trekking van zowel de dagprijs als de hoofdprijs vindt plaats in week 1 van 2023. Winnaars krijgen in week 2 van 2023 bericht. TOTO geeft tijdens de eindejaarsactie de dagprijs elke dag 20x weg. Er zijn dus veel kansen om tijdens de loting van de dagprijs de cadeaubonnen te winnen.

Je kunt maar één keer ticket verzamelen voor de dagprijs. Het heeft dus geen zin om 20x €5 te gaan gokken om extra tickets te sparen. Je krijgt uiteindelijk per dag maar één dagprijs ticket. Iedere dagprijs ticket levert 1x de kans op voor de hoofdprijs. Als je bijvoorbeeld twee dagen minimaal €5 hebt ingezet dan heb je twee tickets voor de hoofdprijs gespaard.