Dropz toernooi bij TOTO

Home Nieuws Dropz toernooi bij TOTO

Dit weekend is er een nieuw Dropz toernooi bij TOTO waar de winnaar €1.000 aan cash wint. De actie loopt van vandaag 18 november 2022 10:00 tot 20 november 2022 23:59. De totale prijzenpot is maar liefst €13.450. Net als de vorige keer vallen 500 verschillende spelers in de prijzen. Je doet mee door tijdens de actieperiode online te gokken op Dropz. Hoe het precies werkt leggen we uit in dit bericht.

Hoe werkt dit toernooi?

Het Dropz toernooi bij TOTO werkt vrij simpel. Wanneer je tijdens deze actieperiode gaat gokken op de online gokkast Dropz, voor minimaal 50 spins met een waarde van minimaal 60ct, dan doe je mee. Je krijgt op basis van je resultaat van deze 50 spins een score mee en daarmee kom je op een ranglijst. Eindig je bij de top 500, dan win je een prijs!

Wat je natuurlijk wel moet hebben is een actief account bij TOTO. Heb je dat nog niet, dan moet je even het registratieproces van TOTO doorlopen. Je hebt ook saldo nodig om mee te kunnen doen, want alleen inzetten met echt geld tellen voor de ranglijst.

Alles weten over online gokken bij TOTO

Wat kan je winnen tijdens het Dropz toernooi bij TOTO?

De top 500 van de ranglijst ontvangt een prijs tijdens dit toernooi. De top tien ontvangt een geldprijs in cash, de rest ontvangt een prijs in de vorm van gratis spins. Deze gratis spins zijn beschikbaar voor de gokkast Wild Toro 2. Hieronder een tabel met de exacte prijsverdeling van dit toernooi.

RangPrijs
1e prijs€1.000 cash
2e en 3e prijs€500 cash
4e tot en met 10e prijs€100 cash
11e tot en met 100ste prijs50 Gratis spins, waarde €1 per spin
101ste tot en met 250ste prijs25 Gratis spins, waarde €1 per spin
251ste tot en met 500ste prijs10 Gratis spins, waarde €1 per spin

Zijn er speciale voorwaarden verbonden aan het Dropz toernooi bij TOTO?

Aanmelden voor dit toernooi is niet nodig. Als je Dropz opent dan zie je meteen dat er een toernooi bezig is. Belangrijk is dat je wel 50 spins maakt en de inzet per draai minimaal 60ct is. Anders kom je niet in de ranglijst terecht.

Je hebt altijd de mogelijkheid om je eigen score te verbeteren door opnieuw te spelen. Je moet overigens wel 24 jaar of ouder zijn om deel te mogen nemen aan het Dropz toernooi bij TOTO. Als je dat niet bent en je staat in de top 500, dan zal je prijs komen te vervallen.

De gewonnen gratis spins worden binnen twee werkdagen op je account bijgeschreven en zijn één week geldig. Ook gewonnen cash bedragen worden binnen twee werkdagen op je account bijgeschreven. Doe dus mee aan dit Dropz toernooi bij TOTO en probeer er met 1k vandoor te gaan!