Dagelijkse Freebie bij GGPoker

Home Nieuws Dagelijkse Freebie bij GGPoker

Speel iedere Speel iedere dag voor echt geld tijdens de dagelijkse freebie bij GGPoker. Als online pokerspeler bij GGPoker krijg je dagelijjkse de mogelijkheid om gratis een toernooi te spelen. Een Freebie staat gelijk aan Freeroll wat een bekendere naam is voor dit soort toernooien. Wij van gokken.com nemen door wat je precies moet doen voor deze freebies en om welke toernooien het precies gaat.voor echt geld tijdens de dagelijkse freebie bij GGPoker.

Wat is deze actie precies?

Om deel te kunnen nemen aan deze actie heb je wel een account nodig bij GGPoker. Heb je dat nog niet, dan moet je jezelf eerste even registreren. Het enige wat je daarna hoeft te doen is één keer per dag inloggen op je account bij GGPoker.

In het promotie gedeelte van je GGPoker account zie je de ‘Dagelijkse Freebie’ tab. Door deze te openen kan je de beloning ontvangen. Je ziet je dagelijkse weggevertje in beeld staan. Nu is het een kwestie van de voorwaarden accepteren en je gratis beloning opeisen. Per dag zijn de freebies voor verschillende type toernooien zoals Battle Royale of Spin & Gold.

Alles over online gokken bij GGPoker

Zijn er speciale voorwaarden voor de Dagelijkse Freebie bij GGPoker?

Er zijn net als bij [romoties van online casino’s en bookmakers, speciale voorwaarden gekoppeld aan deze promotie en we nemen de belangrijkste even door. Zorg altijd dat je zelf even goed de voorwaarden van een promotie of actie doorneemt. Dan kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Je moet 24 jaar of ouder zijn om deze beloning te kunnen gebruiken. Als speler moet je tenminste één keer per 24 uur inloggen in je GGPoker account om in aanmerking te komen voor de freebie. Je moet tenslotte zelf de beloning claimen, deze wordt niet automatisch aan je account toegevoegd.

Na het claimen zal het ongeveer 30 minuten duren voordat deze is toevoegt op je account. Eenmaal geclaimd, dan zal deze actie 24 uur actief zijn op je account. Gebruik je de freebie uiteindelijk binnen deze 24 uur niet, dan vervalt deze beloning. Kortom, zorg dat je meteen dezelfde dag de beloning gebruikt waardoor je uiteindelijk gratis voor echt geld kunt spelen door middel van de Dagelijkse Freebie bij GGPoker.