Circus WK Challenge

Home Nieuws Circus WK Challenge

og een aantal dagen voor het WK voetbal 2022 begint en dan komen de verschillende WK pools weer naar voren. De Circus WK Challenge geeft je de mogelijkheid om 100% gratis te gokken op een WK pool, met de mogelijkheid om daarmee geld te winnen! De totale prijzenpot is €20.000,- aan cash. Naast de cash prijzen zijn er ook tal van freebets als odds boosters te verdienen. Lees in dit artikel wat de Circus WK Challenge precies is en wat je moet doen om mee te doen!

Alles weten over online gokken bij Circus

Hoe werkt de Circus WK Challenge?

Het doel tijdens de Circus WK Challenge is om alle wedstrijden tijdens het WK voetbal 2022 zo goed mogelijk te voorspellen. Tijdens de groepsfase moet je voor elke wedstrijd een uitslag invullen. Heb je het resultaat van de wedstrijd goed (1X2) dan krijg je 10 punten. Heb je naast het resultaat ook nog eens de uitslag goed dan krijg je 15 extra punten toegekend.

De tweede fase van het toernooi is de knock-out fase. Je voorspelt opnieuw voor iedere wedstrijd in de knock-out fase de uitslag. Heb je het resultaat (1X2) goed dan krijg je 20 punten. Heb je ook de uitslag goed voorspeld dan krijg je 30 extra punten.

Er zijn wedstrijden die dubbel meetellen, zoals de wedstrijden van het Nederlands Elftal. Je kunt dan dubbele punten winnen dan gebruikelijk het geval is. Naast deze dubbel meetellende wedstrijden kan je zelf ook vijf boosters inzetten. Met de Boosters verdubbel je de punten op een wedstrijd van jouw keuze. Elke booster is maar één keer geldig, dus gebruik ze zorgvuldig.

Je hebt de mogelijkheid om tijdens de Circus WK Challenge samen met andere Circus spelers, familie/vrienden/kennissen, een vrienden league te beginnen. Daarvoor moet je minimaal met vijf personen zijn. Je hebt dan de mogelijkheid om meteen te zien wie er de beste voorspeller is van je vriendengroep.

Circus WK Challenge screenshot
Alle uitslagen invullen tijdens de Circus WK Challenge

Wat kan ik winnen bij de Circus WK Challenge?

Tijdens de Circus WK Challenge wordt er een algemeen klassement bijgehouden. De top 100 speler die het meest aantal punten bij elkaar heeft weten te verzamelen valt in de prijzen. Het totale prijzengeld is €20.000,- en de winnaar gaat met €5.000,- aan de haal. Hieronder een compleet overzicht wat je precies wint bij welke ranking.

RangPrijs
1€5.000,-
2€3.750,-
3€2.500,-
4€1.750,-
5€1.250,-
6€750,-
7€500,-
8€350,-
9€250,-
10€200,-
11-20€150,-
21-30€100,-
31-40€50,-
41-50€20,-
51-100€10,-

Naast een algemeen klassement is er ook een individueel klassement beschikbaar tijdens de Circus WK Challenge. Voorspel je namelijk een exacte score van een wedstrijd, dan ontvang je een Live Odd boosters (Live BetXtra) van 25% die geldig is tijdens het WK voetbal 2022. Voorspel je een exacte score van een wedstrijd van Oranje dan krijg je een freebet van €5,-

Alles weten over online gokken bij Circus

Zijn er bepaalde voorwaarden waar je op moet letten?

Op de promotiepagina van Circus zie je een speciale sectie dat helemaal over de WK Challenge gaat. Daarbij staan ook de algemene voorwaarden van deze promotie. We raden je altijd aan om deze voorwaarden zelf ook nog even door te nemen.

Om deel te nemen aan de Circus WK Challenge moet je een account hebben bij Circus. Heb je dat nog niet? Doorloop dan even het registratieproces van Circus. Bestaande spelers kunnen deelnemen aan deze actie als zij in de laatste 30 dagen een weddenschap hebben geplaatst. Dit geldt niet voor Circus accounts die jonger zijn dan 30 dagen, deze mogen zo meedoen aan de Challenge.

Het spel loopt van 10 november tot en met het einde van het WK voetbal 2022, 18 december. Alle wedstrijden maken deel uit van de challenge. Je kunt altijd deelnemen aan het spel, ook als je toevallig niet vanaf het begin uitslagen hebt ingevuld.

Spelers van 18 jaar en ouder mogen deelnemen aan deze Circus WK Challenge. Maar je komt alleen in actie voor de freebets van het Nederlands Elftal op het moment dat je 24 jaar of ouder bent. Deze freebets ontvang je als je de uitslag van een wedstrijd van Oranje correct hebt.