Circus Super Odds week 35

Home Nieuws Circus Super Odds week 35

Voor nieuwe spelers bij online casino en bookmaker Circus liggen er deze week weer Super Odds te wachten. Super Odds geven nieuwe spelers de mogelijkheid om met extreem verhoogde odds een weddenschap te plaatsen. Circus heeft weer een aantal wedstrijden uitgekozen waar Super Odds zijn toegepast. Wij geven je een overzicht van deze wedstrijden en tips om te bepalen waar jij het beste kunt gokken met gebruik van de Circus Super Odds week 35.

Hoe werkt de Circus Super Odds promotie?

Er zitten een bepaald aantal regels aan deze actie van online bookmaker Circus. Allereerst geldt deze promotie alleen maar voor nieuwe spelers, die nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van Super Odds. Heb je nog geen account bij Circus? Registreer je en de Super Odd ligt voor je klaar.

Na registratie en het maken van een storting ga je naar de promotiepagina. Daar zie je welke wedstrijden er klaar staan met Super Odds. Selecteer de wedstrijd en uitkomst zoals aangegeven door Circus. Daarna kan je een weddenschap met Super Odd plaatsen. De winst die je kunt maken is altijd €50. Je kunt bijvoorbeeld €1 inzetten met Super Odd van 50, of bij een Super Odd van 10 in totaal €5 inzetten.

Alles weten over online gokken bij Circus

Wedstrijden week 35

Voor deze week heeft Circus in totaal vier wedstrijden aangestipt die in aanmerking komen voor Super Odds. Valencia – Atletico Madrid, Inter Milan – Cremonense, Juventus – Spezia en Twente – Excelsior. Bij welke wedstrijd kun je in onze ogen het beste gebruik maken van je eenmalige Super Odd?

Valencia – Atletico Madrid: Over 1,5 goals

Je kunt een Super Odd van 10 gebruiken bij de weddenschap dat er tijdens deze wedstrijd meer dan 1,5 goals zullen vallen. Natuurlijk is dit een riskante weddenschap. Atletico Madrid heeft de verdediging om op de nul te spelen. Daarnaast kan het als geen andere ploeg na een 1-0 voorsprong verdedigen. De ploeg van Simeone heeft geen enkel probleem om een wedstrijd dood te maken.

Twente – Excelsior: Twente to win

De wedstrijd tegen Excelsior is een inhaalduel op een woensdag. Dat komt omdat Twente een weekend vrij heeft gehad in de Eredivisie. Hierdoor konden ze zich optimaal voorbereiden op het tweeluik met Fiorentina. Deze wedstrijd komt op een moment dat Twente uit een zeer druk schema komt. Hoewel de verwachting natuurlijk is dat Twente wint, zouden we onze Super Odd niet willen gokken op deze wedstrijd.

Italiaanse wedstrijden

Inter Milan – Cremonense en Juventus – Spezia zijn de andere wedstrijden waarin je kunt gokken tijdens de Circus Super Odds week 35. We zouden dan eerder kiezen om de Super Odd te gebruiken bij Inter Milan – Cremonense. De promovendi zal weten dat het in dit soort wedstrijden de punten niet moet halen. Inter Milan had vorig seizoen het beste thuisrecord van de Serie A. Gokken op de Super Odd van 10 met een inleg van €5 zouden we dan ook doen op winst van Inter Milan.