Circus Super Odds week 34

Home Nieuws Circus Super Odds week 34

Nieuwe spelers krijgen bij online bookmaker de keuze uit een aantal Super Odds als welkomstbonus. Voor week 34 heeft Circus zijn er voor nieuwe spelers drie Super Odds om uit te kiezen. We nemen de wedstrijden door en geven aan waar wij op zouden gokken als wij een nieuwe speler zouden zijn bij online casino Circus. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de Circus Super Odds week 34.

Hoe werken de Super Odds van Circus?

Voordat we de Super Odds van week 34 doornemen leggen we eerst uit wat ze zijn. Nieuwe spelers krijgen de keuze om na registratie en eerste storting een extra verhoogde odd te krijgen. Deze verhoogde odds zijn niet voor iedere wedstrijd beschikbaar, Circus geeft deze aan in de promotie sectie.

Zet je in op een wedstrijd met een Super Odd en is het resultaat goed? Dan krijg je de verhoogde odd uitgekeerd. Je kan maar één keer gebruik maken van een Super Odd, zorg dus dat je de juiste wedstrijd kiest om optimaal gebruik te maken van deze promotie.

Alles weten over online gokken bij Circus

Circus Super Odds week 34: Manchester United vs Liverpool

De wedstrijd staat gepland op maandag 22 Augustus en beide teams zijn niet echt in vorm. Beide ploegen hebben dit seizoen nog niet gewonnen in de Premier League. Liverpool speelde twee keer gelijk terwijl Manchester United twee keer verloor, en helemaal onderaan staat.

Circus speelt in op deze slechte start door de Super Odd niet te koppelen aan wie er zal winnen, maar aan de BTTS (Both Teams To Score) markt. Je mag €5 inzetten op een odd van 10.00. Maar of het verstandig is om je Super Odd optie op deze markt te gebruiken betwijfelen we. Manchester United heeft moeite met scoren en dat zou ook zomaar zo kunnen zijn tegen Liverpool.

Max Verstappen to win GP België

Na een paar weken pauze gaat het Formule 1 seizoen weer door met de Grand Prix in België. Circus maakt hier gebruik van en geeft nieuwe spelers de kans om de Super Odd te gebruiken op een Grand Prix zege van Max Verstappen.

Met de grand prix op zondag 28 Augustus krijg je als nieuwe speler de kans om een Super Odd van 50 te gebruiken voor een zege van Max Verstappen. Dat is ontzettend hoog, maar de maximale inzet is dan ook maar €1. Dat lijkt weinig, maar om normaal €50 te verdienen met een GP zege van Verstappen moet je zeker €25 inzetten.