Circus Super Odds week 32

Home Nieuws Circus Super Odds week 32

Online bookmaker Circus geeft nieuwe spelers een aantal Super Odds als extra welkomstbonus. Bij de Circus Super Odds van week 32 zien we een aantal aantrekkelijke wedstrijden waar nieuwe spelers een grote kans maken om de Super Odds te winnen.

Wat zijn Super Odds?

Allereerst leggen we even uit wat de Super Odds van bookmaker Circus zijn. Nieuwe spelers kunnen na registratie en de eerste storting een extra verhoogde odd krijgen voor een bepaalde wedstrijden. De wedstrijden worden door bookmaker Circus uitgekozen, net als de hoogte van de Super Odd en maximale inzet.

Zet je in op de wedstrijd met een Super Odd en is het resultaat goed? Dan krijg je de verhoogde odd ook uitgekeerd. Je kan maar gebruik maken van één Super Odd, dus pik wel de juiste wedstrijd uit om optimaal gebruik te maken van dit extraatje. Hierdoor krijg je niet alleen een extra mooie weddenschap, maar leer je meteen hoe je moet gokken op sport.

Alles weten over online gokken bij Circus

Circus Super Odds week 32

Bookmaker Circus heeft een aantal wedstrijden en zelfs een Outright markt als Super Odd toegevoegd. Voor ons zijn er echter twee wedstrijden waarvan nieuwe spelers extra makkelijk gebruik zouden kunnen maken van de Super Odd.

FC Twente vs FC Cukaricki

FC Twente vs FK Cukaricki is de eerste wedstrijd waar je als nieuwe speler een odd van 10.00 krijgt als FC Twente wint. De normale odd van de wedstrijd is 1.28 maar met de Super Odd krijg je er dus eentje van 10.00.

In de eerste wedstrijd tussen deze twee ploegen was te zien dat het onderlinge verschil in kwaliteit te groot is. Dat FC Twente de eerste wedstrijd al met 3-1 won, doet ons niet denken dat ze er zich makkelijk van af gaan maken. Het is alweer een tijdje geleden dat de Tukkers Europees spelen, en de fans op de tribune zal als motivatie dienen voor de ploeg.

Liverpool vs Crystal Palace

De tweede wedstrijd waarvan wij denken dat nieuwe spelers het meest makkelijk een winnende weddenschap kunnen maken met Super Odds is Liverpool vs Crystal Palace. De normale odd voor Liverpool om te winnen is 1.20, je krijgt nu een Circus Super Odd van 10.00.

Liverpool speelde weliswaar gelijk in de eerste wedstrijd van het seizoen maar had vooral pech in de afronding. Dat de ploeg nu meteen op scherp zal staan lijkt ons duidelijk. Al vroeg in het seizoen nog meer achterstand oplopen in het kampioenschap op concurrent Manchester City, is geen optie. Daarom verwachten we een makkelijke zege van Liverpool, waardoor nieuwe spelers optimaal profiteren van de Super Odd.