Home Spellen Gokkasten Wild Flower

Nog zo’n parel van Big Time Gaming. Dit bedrijf staat niet alleen bekend om hun mooie gokkasten, maar ook om hun torenhoge maximale winsten. Wild Flower is zeker geen uitzondering op deze regel. Het rustieke sfeertje, dat gethematiseerd is naar het noorderlicht, wordt versterkt door de ontzettend heldere graphics en de rustgevende achtergrondmuziek die je tijdens het gokken hoort. Deze rustige sfeer is echter geen indicatie voor de bonusspellen en de winsten, want die zijn allesbehalve rustig!

Informatie over de gokkast Wild Flower

SoftwareBig Time Gaming
Rollen6
Winlijnen4096
RTP (%)96,52
Min. inzet€0,10
Max. inzet€20,-
Max. uitbetaling141.100x je inzet
AutoplayNee
Wild symbolenJa
Scatter symbolenJa
MegawaysNee
Free spinsJa
ClusterNee
JackpotNee
BonusspelJa
Buy the bonusNee

Pluspunten

 • Goed uitgewerkt
 • Kans op torenhoge uitbetalingen
 • Free spins aanwezig
 • Wild symbolen aanwezig
 • Relatief hoge RTP
 • Veel winlijnen
 • Ondersteund door iOS en Android

Minpunten

 • Lage max. inzet
 • Geen jackpot

Online gokken doe je bij deze online casino's!

Wild Flower review

Voordat we dieper de werking van Wild Flower induiken, willen we eerst even aangeven hoe diep we onder de indruk zijn van het uiterlijk van de gokkast. Die zit namelijk fantastisch fraai in elkaar gedraaid. Gelukkig weet Big Time Gaming daar ook altijd goed de tijd voor te nemen en dat is absoluut te merken. Het speelveld bevindt zich voor een besneeuwd bos en onder een volle maan, wat het geheel ontzettend sprookjesachtig laat aanvoelen.

Het speelveld zelf bestaat uit 6 rollen van elk 4 symbolen per rol. Alle symbolen kunnen kriskras door elkaar vallen, zolang er maar een winnende combinatie te maken is van links naar rechts. Met dit Win All Ways principe kun je op bijna 4100 verschillende manieren een winnende combinatie draaien.

Deze hoge winkans leidt automatisch tot een lagere maximuminzet. Ook de variantie is op deze kast redelijk hoog. Ten slotte zijn ook de bonusfuncties vrij zeldzaam gemaakt door Big Time Gaming. Toch is het uitbetalingspercentage met 96,52% meer dan prima te noemen.

Symbolen

Er wordt bij Wild Flower een onderscheid aangebracht tussen hogere en lagere symbolen. Deze lagere symbolen bestaan, zoals bij heel veel gokkasten, uit kaartsymbolen. Alle symbolen variërend tussen de 9 en de Aas zijn in het spel opgenomen. Deze betalen je 0,5 tot 1,2 keer je inzet terug. De hogere symbolen betalen je ergens tussen de 1,5 en 10 keer je inzet.

Naast de normale symbolen zijn er ook nog twee soorten wilds in het speelveld mogelijk. Beide soorten bedekken de volledige rol. Wel hebben ze allebei een andere waarde: de ene is een x1 wild, de ander is een x8 wild. Dan zijn er ook nog de scatter symbolen. Door deze te draaien kun je de bonusrondes van Wild Flower in actie zetten.

Symbool2 Symbolen3 Symbolen4 Symbolen5 Symbolen6 Symbolen
Wolf0.30x1x2.5x5x10x
Vrouw0.40x0.70x2.50x5x
Poot0.30x0.60x1.50x2.50x
Ster0.30x0.50x1.20x1.50x
A0.20x0.40x1x1.20x
K0.20x0.40x1x1.20x
Q0.20x0.30x0.60x0.80x
J0.10x0.30x0.60x0.80x
100.10x0.20x0.40x0.50x
90.10x0.20x0.40x0.50x

Bonus features Wild Flower

Waar Wild Flower echt in uitblinkt zijn de bonusfuncties. Die zijn er maar liefst vier te vinden: twee reguliere en twee zogeheten mega scatter bonussen. Alle bonussen leveren in de regel flink wat geld op, maar voor de grootste overwinningen moet je echt de mega bonussen activeren. Die bewaren we nog even voor later, dus lopen we eerst de normale bonussen met je door.

Wild symbolen

Als je drie of meer van de scatters met de maan, een wolf en een Wild Flower Lady draait, activeer je de normale bonus. Je mag dan zelf kiezen uit een van de twee opties:

 • Multiplier Ladder | Hierbij krijg je 12 gratis beurten. Je start met een vermenigvuldiger, die met +1 stijgt zodra je een winnende combinatie weet te maken. Je kunt opnieuw drie scatters draaien, waardoor je weer nieuwe gratis beurten wint. Op het winnen van extra gratis beurten zit geen limiet.
 • Sticky Wilds | Hierbij krijg je 7 gratis beurten. Een symbool wordt uitgekozen en fungeert tijdens de free spins als sticky wild. Deze komt voor op rol 2, rol 3 en rol 4. Als je een hele rol weet te vullen met deze wild, krijg je drie extra gratis rollen.

Scatter symbolen

Draai je in het basisspel ook nog een rode scatter? Dan kun je jezelf voorbereiden op een hele vette bonus: je hebt namelijk de mega bonus gewonnen. Ook hier krijg je de keuze uit twee spellen:

 • My heart beats faster | Deze versie is vergelijkbaar met de Multiplier Ladder. Je hebt hierbij echter een bonus met de wilds. Zodra een wild onderdeel is van een winnende combinatie, wordt de vermenigvuldiger van de wild verhoogd. Deze kan oplopen tot wel 800 keer!
 • Most beautiful thing | Deze versie is vergelijkbaar met de Sticky Wilds. Van deze sticky wilds kunnen de vermenigvuldigers opnieuw flink opbouwen. Dit gaat vaak net zo lang door tot je van alle wilds een grote cluster hebt gemaakt en elke draaibeurt ontzettend hoge winsten kunt krijgen.

Hoe speel je Wild Flower?

 1. Lees de speluitleg

  Wild Flower is met het basisspel en de vier bonusspellen een redelijk groot spel. Om dit goed onder de knie te krijgen, is het beter om vooraf even de spelinformatie door te lezen. De spelinformatie geeft onder andere aan welke symbolen je allemaal tegen kunt komen en welke uitbetalingen je kunt winnen.Lees de speluitleg

 2. Bepaal je inzet

  Je inzet is belangrijk, omdat deze uiteindelijk bepaalt hoeveel je krijgt uitbetaald voor een winnende combinatie. Hoe hoger je inzet is, hoe hoger je uiteindelijke uitzet zal zijn. Houd hierbij wel altijd rekening met het budget dat je voor gokken hebt.Bepaal je inzet

 3. Spelen maar!

  Met de grote groene knop aan de rechterkant van het speelveld kun je de slot in beweging zetten. Als je dit automatisch wilt laten gebeuren, druk je op de kleinere groene knop daar net boven. Deze schakelt de autoplay-modus in, waardoor de slot zelf nieuwe beurten blijft starten.Spelen maar!

Veelgestelde vragen over Wild Flower

Welke bonus is het beste?

De vier verschillende bonussen kennen redelijk wat verschillen onderling. Logischerwijs zijn de mega bonussen beter dan hun niet-mega broertjes, al heb je ontzettend veel geluk nodig om deze te draaien. Wat betreft de normale bonussen is het puur een kwestie van eigen smaak. Qua variantie en winkansen zijn beide normale bonussen redelijk gelijk, waardoor een ‘beste bonus’ niet makkelijk aan te wijzen is.

Kan ik Wild Flower gratis spelen?

Jazeker, dat kan! Er is namelijk een gratis demoversie van Wild Flower beschikbaar. Zo kun je het spel uitgebreid testen of spelen, zonder dat dit je geld kost.

Wat is de RTP van Wild Flower?

De RTP van Wild Flower is met 96,52% ontzettend goed te noemen. Er zijn maar weinig gokkasten met een hogere RTP.

Beoordeling

Het basisspel zorgt voor een rustieke en kalme sfeer. De symbolen en de achtergrond ademen een soort kalmte uit, die goed past bij de rest van het slot. Zodra de bonusfuncties geactiveerd worden, verdwijnt deze kalmte onmiddellijk. De bonusspellen zijn vaak een groot prijzenfestijn, waarbij elke beurt zowat een winst oplevert. Toch past het geheel mooi bij elkaar en zijn wij erg te spreken over wat Big Time Gaming opnieuw heeft neergezet.

Geschreven door Stephen Warmolts

Bekijk alle berichten door Stephen Warmolts →