Home Spellen Gokkasten Eye of the Dragon

Met het thema fantasy heeft Novomatic een gokkast op de markt gebracht met de naam Eye of the Dragon. Het spel heeft vijf rollen met ieder drie zichtbare symbolen en een totaal van tien winlijnen. Het oog van de draak is als symbool belangrijk als je dit spel gaat spelen. Het symbool is niet alleen een Wild, maar ook een Scatter symbool waarmee je free spins kunt activeren.

Informatie over gokkast Eye of the Dragon

SoftwareNovomatic
Rollen5
Winlijnen10
RTP (%)95
Min. inzet€0,10
Max. inzet€50,-
Max. uitbetaling€5.000,-
AutoplayJa
Wild symbolenJa
Scatter symbolenJa
MegawaysNee
Free spinsJa
ClusterNee
JackpotNee
BonusspelJa
Buy the bonusNee

Pluspunten

 • Lage minimale inzet
 • Wild symbolen
 • Free spins
 • Free spins op free spins mogelijk
 • Ondersteund door iOS en Android

Minpunten

 • Geen Jackpot
 • Relatief lage maximum inzet
 • Lage RTP

Eye of the Dragon review

Deze gokkast heeft vijf rollen met op iedere rol standaard drie symbolen. Er zijn tien winlijnen actief waarop prijzen zijn te winnen. Het symbool waar alles om draait in dit spel is het oog van de draak. En dat is niet vreemd gezien de naam van het spel. Dit symbool heeft twee functies, als Wild en Scatter. Het thema fantasy wordt vaker gebruikt bij gokkasten in online casino’s

Als Wild symbool kan het ieder ander willekeurig symbool vervangen. Wanneer je drie van deze ogen in het spel ziet worden er tien free spins geactiveerd. Voordat de free spins beginnen wordt er een willekeurig symbool geselecteerd. Dit symbool zal tijdens het spelen van de free spins op drie plekken verspreid worden. Hierdoor stijgen je winstkansen.

Symbolen

Naast de standaard symbolen die we altijd zien bij gokkasten zijn er vijf speciale symbolen gemaakt voor de Eye of the Dragon kast. Deze symbolen zijn een paard, tijger, zwaardvechter, boogschutter en het oog van een draak.

Naast de standaard symbolen zijn er plectrums en de verschillende soorten bandleden opgenomen als symbolen. Hieronder een overzicht van alle symbolen met daarbij de uitbetalingen maal je inzet.

Symbool2 Symbolen3 Symbolen4 Symbolen5 Symbolen
100,50x2,50x10x
J0,50x2,50x10x
Q0,50x2,50x10x
K0,50x4x15x
A0,50x4x15x
Paard0,50x3x10x75x
Tijger0,50x3x10x75x
Zwaardvechter0,50x4x40x200x
Boogschutter1x10x100x500x
Oog van de draak2x20x200x

Bonus features Eye of the Dragon

Free spins zijn bij dit spel de bonus feature. Wanneer je drie symbolen ziet met het oog van de draak activeer je de free spins. Je krijgt er tien toegewezen met daarbij een willekeurig symbool. Dat symbool zal, wanneer je er een winnende combinatie mee kunt maken, over de gehele rol worden uitgesmeerd. Het is mogelijk om free spins op free spins te ontvangen. In theorie zou dit dus eindeloos door moeten gaan.

Hoe speel je Eye of the Dragon?

 1. Speluitleg doornemen

  Klik op het vierkante knopje met daarin het woord menu (linksonder) om alle informatie over het spel door te nemen. Je kan daar de speluitleg, symbolen, uitbetalingen en bonus features vinden. Dit is uitermate handig, en zorgt ervoor dat je weet hoe het spel werkt.Speluitleg doornemen

 2. Inzet bepalen

  Na het doornemen van de speluitleg is het belangrijk om je inzet te bepalen. Onderin het speelscherm kan je de inzetwaarde wijzigen. Niet alleen de waarde van de munt maar ook het inzetniveau (level) zijn in te stellen. Hierdoor kan de minimale inzet €0,10 bedragen. De maximale inzet is €50,- per spin.Inzet bepalen

 3. Spelen maar!

  Met de grote groene knop met daarin het woord start (rechtsonder) kan je het spel laten starten. Klik hierop en rollen beginnen te draaien. Wanneer de rollen tot stilstand zijn gekomen is duidelijk of je een prijs hebt gewonnen. Mocht je in prijs hebben dan wordt deze meteen toegevoegd aan je saldo.Spelen maar!

Veelgestelde vragen over Eye of the Dragon

Heeft Eye of the Dragon een bonusspel?

Ja, de gokkast heeft free spins beschikbaar als bonusspel. Deze worden geactiveerd wanneer je minimaal drie Scatter symbolen hebt.

Wat is de beste strategie om Eye of the Dragon te spelen?

Dat is heel simpel, er is geen beste strategie. Je kunt het dus nooit verkeerd doen. Bij gokkasten is het gewoon een kwestie van geluk hebben.

Is Eye of the Dragon winstgevend?

Het Return to Player (RTP) percentage is 95% wat aangeeft dat je van de 100 euro er, op de lange termijn, 95 terug zou moeten krijgen. Dat is weliswaar minder dan waar je mee begonnen was, maar voor een gokkast is dit percentage vrij hoog.

Beoordeling

Het fantasy thema is mooi in beeld gebracht en de naam van de gokkast had niet beter verwerkt kunnen worden in het belangrijkste symbool. Het is een voordeel dat het oog van de draak symbool zowel Wild en Scatter is. Daardoor is het symbool op alle rollen te vinden waar dat bij veel gokkasten niet het geval is. Daarnaast is het een groot voordeel dat je free spins tijdens de free spins kunt winnen wat de kans op een flinke prijs groter maakt.