Home Spellen Gokkasten Deadwood

Deadwood is een typische gokkast van NoLimit City. Sinds hun eerste gokautomaat, Tombstone, zijn we hier al fan van de makers. Sinds toen heeft NoLimit City nog veel verschillende gokkasten uitgebracht, maar van Deadwood werden wij weer net zo enthousiast als toen. Deadwood lijkt ook een duidelijk verbeterde versie van Tombstone. Je kunt genieten van veel betere graphics, meer manieren om prijzen te winnen, veel dikkere bonussen en een stuk hogere potentie. Je kunt met dit alles samen maximaal bijna 14000 keer je inzet winnen.

Informatie over de gokkast Deadwood

SoftwareNoLimit City
Rollen5
Winlijnen576
RTP (%)96
Min. inzet€0,10
Max. inzet€100,-
Max. uitbetaling13.950x je inzet
AutoplayNee
Wild symbolenJa
Scatter symbolenJa
MegawaysNee
Free spinsJa
ClustersNee
JackpotNee
BonusspelJa
Buy the bonusJa

Pluspunten

 • Humoristisch thema
 • Snel spelverloop
 • Bonusspellen
 • Wild symbolen aanwezig
 • Scatter symbolen aanwezig
 • Buy the bonus beschikbaar
 • Veel winlijnen
 • Lage minimale inzet
 • Hoge maximale uitbetaling

Minpunten

 • Geen jackpot
 • Relatief laag RTP

Online gokken doe je bij deze online casino's!

Deadwood review

Het speelveld van Deadwood bestaat uit 5 rijen. De buitenste 2 rijen bestaan uit 3 symbolen, de 3 rijen in het midden bestaan uit 4 symbolen. Omdat er via het Win All Ways principe wordt gewerkt, resulteert dat in totaal 576 verschillende manieren om winnende combinaties te draaien. Elke spin kost tussen de €0,10 en 100 euro. Hiervoor krijg je een zeer hoge tot extreem hoge variantie en een uitkeringspercentage van ongeveer 96%, een redelijke score.

De gokkast zelf is vrij simpel en gesitueerd voor het westernstadje Deadwood. Hiervan zie je een paar gebouwen en een elektriciteitsmast op de achtergrond. Ook de saloon van Deadwood en een typische stepperoller zijn op deze achtergrond te zien.

Symbolen

De symbolen die bij Deadwood op de rollen verschijnen worden onderverdeeld in drie verschillende categorieën. De eerste categorie bestaat uit lage symbolen, die zijn weergegeven als kaartsymbolen. Draai een 10, J, Q, K of A en win tussen de 1 en 1,25 keer je inzet terug.

Een trede hoger zien we direct de premium symbolen. Deze kun je tegenkomen in de vorm van een goudklompje, een uurwerk, een ouderwetse kluis, een fles whisky en een geweer. Deze betalen minimaal 1.5 en maximaal 3.75 keer je inzet terug. De ster van de show in het normale spel is de Nudging Wild. Die heet zo, omdat het spel hem zo nudged dat hij de hele rol bedekt. Elke stap die daarvoor nodig is, levert +1 op bij de multiplier. Moet de wild dus 2 stappen lopen, levert dit een multiplier van x2 op.

Symbool3 Symbolen4 Symbolen5 Symbolen
Goudstaaf0.25x0.75x3.75x
Uurwerk0.20x0.60x3x
Kluis0.20x0.60x2.50x
Whiskey0.15x0.50x2x
Revolver0.15x0.50x1.50x
A0.10x0.35x1.25x
K0.10x0.35x1.25x
Q0.05x0.25x1x
J0.05x0.25x1x
100.05x0.25x1x

Bonus features Deadwood

Er zijn een aantal bonus features in het spel terug te vinden zoals Wild symbolen en free spins. Hieronder nemen we stap voor stap de verschillende bonus features die je tegenkomt als je gaat gokken op deze gokkast.

Shoot out

Op rol 1 en rol 5, de rollen met drie symbolen, kan een sheriff-ster landen. Als deze op beide rollen land, wordt de Shoot Out bonus geactiveerd. Alle lage symbolen van het speelveld veranderen dan tijdelijk in wild symbolen, waardoor je heel makkelijk winnende combinaties kunt draaien.

Free spins

Als je drie scatters in het speelveld draait, start de free spins bonus van Deadwood. Je krijgt dan sowieso acht gratis spins, maar mag zelf ook nog een bonus kiezen. Je kunt kiezen voor een spel met een unlimited sticky multiplier of voor een spel waarbij je bij elke beurt minstens 1 wild draait. Die eerste heeft een hoger risico, maar betaalt daardoor ook hoger uit als je eenmaal wat wint.

Shoot out free spins

Aan de naam lijkt het niet zo, maar deze functie combineert beide eerdere bonussen met elkaar. Je moet hiervoor, heel verrassend, twee sheriff-sterren op de buitenste twee rollen draaien en drie scatter symbolen op de middelste drie rollen. Deze bonus draaien is dus een flinke uitdaging en kan veel tijd kosten, maar het oh zo dubbel en dwars waard.

Je kunt opnieuw kiezen uit dezelfde opties als bij de normale free spins. Je krijgt echter wel altijd een bonus: bij elke beurt geniet je van de Shoot Out functie. Zo zijn alle lagere symbolen wilds en kun je ontzettend flink cashen. Dat doet het verlaten Deadwood nog eens flink opschudden.

Hoe speel je Deadwood?

 1. Lees de speluitleg

  Niemand moet onvoorbereid een verlaten wild west stadje binnen willen wandelen. Dit is niet anders bij Deadwood. Lees daarom voor het spelen goed de spelinformatie door. Dan weet je alles over de symbolen, de uitbetalingen, de bonusspellen en nog veel meer.Lees de speluitleg

 2. Bepaal je inzet

  Ook is het vooraf noodzakelijk je inzet per ronde te bepalen. Die kun je aanpassen aan de linkerkant van je scherm. Deze moet dus liggen tussen 10 cent en 100 euro per beurt.Bepaal je inzet

 3. Spelen maar!

  Je bent nu volledig klaar om Deadwood eens flink op de grondvesten te laten beven. Geef een flinke ram op de play-knop aan de rechterkant van het scherm en zie hoe de rollen in beweging komen.Spelen maar!

Veelgestelde vragen over Deadwood

Waarom is Deadwood zo’n populaire gokkast?

Je zou je beter af kunnen vragen waardoor Deadwood niet populair is geworden. De slot heeft namelijk alles waar een gokker om kan vragen. Het thema is goed uitgewerkt en wordt ondersteund door een ijzersterke soundtrack op de achtergrond. Het basisspel is spannend en kan ook redelijke bedragen opleveren. De verschillende bonusfuncties zijn al helemaal fantastisch.

Kan ik Deadwood gratis spelen?

Deadwood is gratis te spelen via de demoversie die beschikbaar is. Zo kun je, zonder er direct geld aan te besteden, eerst rustig kijken of jij net zo enthousiast wordt van Deadwood als wij.

Wat is de RTP van Deadwood?

Deadwood hanteert een RTP van een prima 96%.

Beoordeling

Wat ons betreft benadert Deadwood perfectie. Het thema is ijzersterk uitgewerkt, met passende symbolen en een passende achtergrond. Ook de muziek die je tijdens het spelen hoort, versterkt de totale ervaring. Dan de gokkast zelf: wat een prachtig apparaat is dat. Het basisspel is in de basis prima vermakelijk, maar alles draait wel duidelijk om de verschillende bonusfuncties. De Shoot out free spins bonus is al helemaal noemenswaardig. Alle goede elementen van elke bonus komen daar samen om je de meest bizarre combinaties te laten draaien.

Je hoort het al: wij zijn groot fan van Deadwood. Het spel zit ontzettend goed in elkaar en kent eigenlijk vrijwel geen grote nadelen. Ons advies: spelen!

Geschreven door Stephen Warmolts

Bekijk alle berichten door Stephen Warmolts →