BetCity wekelijkse kampioenschap

Home Nieuws BetCity wekelijkse kampioenschap

Bookmaker BetCity organiseert vanaf deze week wekelijks een sportsbook toernooi voor haar spelers. Tijdens het BetCity wekelijkse kampioenschap zal er een prijzenpot van €4.500 beschikbaar zijn. Hoe speel je mee voor dit kampioenschap en wat moet je bij het gokken op sport doen om in de prijzen te vallen?

Hoe werkt dit kampioenschap?

Vanaf nu zal er iedere week een kampioenschap zijn in het sportsbook van BetCity. Wekelijks zal er een ranglijst worden bijgehouden waar de top 200 een prijzenpot mogen verdelen van €4.500. De hoofdprijs is €700 maar de top 200 van het klassement is verzekerd van een prijs.

Tot en met 21 Augustus 23:59 kan je meespelen voor het BetCity wekelijkse kampioenschap van deze week. Dit kampioenschap maakt onderdeel uit van de algehele BetCity Kampioenschap. De klassementen van de casino en sportsbook toernooien worden tijdens het algemene kampioenschap samengevoegd. Uiteindelijk zal dit tot 18 December 2022 duren en is er een prijzenpot te verdelen van nog eens €100.000.

Alles weten over online gokken bij BetCity

Zijn er speciale voorwaarden aan het BetCity wekelijkse kampioenschap?

Net zoals iedere promotie zijn er speciale voorwaarden aan dit kampioenschap. Je moet ten minste 24 jaar oud zijn om deel te mogen nemen. Je speelt niet automatisch mee, je moet jezelf eerst opgeven (opt in). Doe je dit niet dan zal je niet in de ranglijst worden opgenomen.

Daarnaast zijn er wekelijks andere regels per kampioenschap. Het is dus belangrijk dat je elke week even kijkt wat de voorwaarden zijn. Voor het kampioenschap van deze week (tot 21 Augustus 2022) wordt het klassement gebaseerd op de hoogste odd. Je totale winst gedeeld door je totale inzet.

Daarnaast moet je minimaal een weddenschap van €5 inzetten op een odd van 1.50 of hoger. Daarbij komt nog eens kijken dat voor deze week alleen weddenschappen op de sport voetbal tellen voor het kampioenschap. Het maakt niet uit of je gaat gokken op een single of combinatie weddenschap om het mee te laten tellen voor het BetCity wekelijkse kampioenschap.