BetCity transfermarkt

Home Nieuws BetCity transfermarkt

Iedereen weet het, straks zijn de competities gewoon begonnen maar kan er nog altijd gehandeld worden met spelers. De BetCity transfermarkt speelt hier op in door je vijf free bets te geven ter waarde van €20 per stuk! Niet alleen voor nieuwe spelers, maar ook bestaande spelers komen in aanmerking voor de 5x €20 Free Bet. Nieuwe spelers krijgen natuurlijk ook de welkomstbonus van €50, waardoor je in totaal €150 te besteden hebt om gratis te gokken.

Wat is de BetCity transfermarkt?

Om de start van de grote voetbalcompetities wat extra glans te geven deelt BetCity gratis weddenschappen uit. En om het nog leuker te maken gaat het hier om Free Live Bets, oftewel gratis weddenschappen tijdens live wedstrijden.

Voor vijf grote competities (Eredivisie, Premier League, Serie A, La Liga en een Europees hoofdtoernooi (zoals Champions League) deelt BetCity free bets uit. Zoals aangegeven krijg je alleen €20 free live bet op de Europese hoofdtoernooien, dus niet in de voorronden!

Alles weten over online gokken bij BetCity

Hoe werkt de BetCity transfermarkt?

 1. Registreren of inloggen

  Als je nog geen account hebt zal je eerst een account aan moeten maken. Bestaande spelers kunnen gewoon inloggen.

 2. Activeren free live bets

  Klik op je saldo en klik aan de linkerkant op Bonus bij Beloningen / promo. Selecteer de free live bets die je wil benutten voor een bepaalde competitie. Of selecteer ze allemaal. Accepteer de voorwaarden en klik op Bonus claimen.

 3. Inzetten per competitie

  Je hebt de free live bets van de BetCity transfermarkt geactiveerd, maar om ze te krijgen moet je eerst minimaal €20 inzetten op een odd hoger dan 1.50. Het moet een weddenschap zijn die hetzelfde is als waar je de free live bet van krijgt. Dus zet je €20 in op een odd van 1.50 of hoger op de Eredivisie, dan krijg je €20 free live bet op de Eredivisie. Voor de Premier League moet je €20 inzetten op odd van 1.50 of hoger om de €20 free live bet van de Premier te ontvangen. En zo voor de overige drie competities.

 4. Ontvangen free live bet

  Als je nu naar een live wedstrijd gaat, afhankelijk van de competitie waar je op in hebt gezet, zal je de €20 free live bet zien staan. Hiervoor moet wel je weddenschap om de bonus te krijgen zijn afgerond / verwerkt.

Zijn er speciale voorwaarden?

Net als iedere online bonus of free bet zitten er voorwaarden aan de BetCity transfermarkt. Zo moet je bijvoorbeeld 24 jaar of ouder zijn om deel te kunnen nemen. Om de free live bet te krijgen moet je ze eerst in je account activeren en daarna op de betreffende competitie €20 inzetten met een minimale odd van 1.50.

BetCity transfermarkt

Je mag geen selecties van andere sporten of wedstrijden uit andere competities toevoegen om je free live bets te activeren. Dus als je €20 free live bet wil activeren van La Liga, zet dan alleen in op wedstrijden uit La Liga.

Deze actie is geldig tot en met donderdag 8 september 22:59. De free live bets zijn tot zondag 2 oktober 23:59 actief op je account. Als je voor deze tijd de free live bet niet hebt ingezet, zal deze komen te vervallen.