BetCity stakelogic Dust toernooi

Home Nieuws BetCity stakelogic Dust toernooi

Vanaf vrijdag 16 maart 2023 kunnen spelers bij BetCity deelnemen aan het BetCity stakelogic Dust toernooi. Het toernooi loopt tot en met 19 maart en het heeft een totale prijzenpot van €4.500. Lees wat je moet doen om deel te nemen en indien mogelijk kans te maken op de hoofdprijs door te online gokken op dit toernooi!

Alles weten over online gokken bij BetCity

Hoe werkt het BetCity stakelogic Dust toernooi?

Tijdens vrijdag 16 maart 2023 tot en met 19 maart 2023 is het toernooi actief. Om deel te kunnen nemen moet je eerst een actief account hebben bij BetCity. Heb je dat nog niet? Dan is registratie eerst noodzakelijk. Je kunt namelijk niet deelnemen zonder een account waar echt geld op staat.

Als je een account hebt met daarop echt geld dan ga je naar de promotiepagina van BetCity. Daar vind je alle lopende promoties en acties, evenals de toernooien waar online gokken mogelijk is. Selecteer daarna het stakelogic Dust toernooi en klik op de speel mee knop. Pas als je dat hebt gedaan zal je inzet meetellen.

Daarna is het een kwestie van online gokken op één van de geselecteerde online gokkasten van dit toernooi. Deze staan op de promotiepagina gegeven. Deelnemen aan dit toernooi kan bijvoorbeeld al voor 50ct per ronde/spin en je moet minimaal 50 rondes spelen om je hoogste score mee te laten tellen. Nadat je de 50 rondes hebt gespeeld zal de ronde waar je de hoogste win-to-bet verhouding hebt gehaald, in de ranglijst worden opgenomen.

Wat is de hoofdprijs van dit toernooi?

In totaal zijn er 200 geldprijzen tijdens het BetCity stakelogic Dust toernooi en de hoofdprijs is maar liefst €700! Hieronder een overzicht van de prijsverdeling indien je een andere positie in de ranglijst haalt:

PlaatsPrijs
1€700
2-3€300
4-6€125
7-10€80
11-50€25
51-200€10

Om kans te maken op een geldprijs moet je bijvoorbeeld wel aan alle voorwaarden van het toernooi voldoen. We hebben enkele van deze voorwaarden al benoemd, maar we raden je altijd aan om ze zelf nog even goed door te nemen. Succes tijdens het BetCity stakelogic Dust toernooi.