Bet365 gratis spins-bouwer

Home Nieuws Bet365 gratis spins-bouwer

Tot aan 30 maart 2023 kan je meedoen aan de Bet365 gratis spins-bouwer actie. Verzamel tijdens het online gokken op geselecteerde Bet365 gokkasten tot wel 100 gratis spins per week! Hierdoor maak je dus uiteindelijk weer meer kans om te winnen met de gratis spins die je ontvangt. Zeker omdat er geen voorwaarden zijn gekoppeld aan het gewonnen geld tijdens de gratis spins!

Alles weten over Bet365

Bet365

Wedkredieten tot €100

Op internationaal gebied was Bet365 altijd al een gevestigde naam en nu kunnen Nederlandse spelers ook kennismaken met deze marktleider. Wat maakt Bet365 zo speciaal? Lees meer

Hoe werkt de Bet365 gratis spins-bouwer?

Iedere nieuwe week start op donderdag tot 30 maart 2023. Op het moment dat je jezelf hebt ingeschreven voor deze promotie is het een kwestie van online gokken op online gokkasten van Bet365. Je moet dus wel een actief account Bet365 account hebben met voldoende saldo.

Je krijgt vijf gratis spins op het moment dat je voor €25 hebt ingezet. Daarna krijg je steeds één extra gratis spin wanneer je voor €5 speelt. Het aantal gratis spins dat je per week kunt verzamelen tijden de Bet365 gratis spins-bouwer is maar liefst 100!

Zijn er speciale voorwaarden aan deze promotie gekoppeld?

Buiten de gebruikelijke voorwaarden als de leeftijd (24) van de deelnemer zijn er nog een aantal punten waar je op moet letten. Je moet je namelijk eerst aanmelden voor deze promotie, voordat je begint met online gokken. Doe je dat niet, dan zal je geen gratis spins verzamelen.

Je kunt de gratis spins verzamelen door te spelen op alle slotspellen van online casino Bet365. De verzamelde gratis spins worden binnen 48 uur na iedere donderdag op je account bijgeschreven. Deze moet je wel eerst accepteren door in te loggen en een spel te openen.

De gewonnen gratis spins tijdens de Bet365 gratis spins-bouwer kan je spelen op een aantal online gokkasten. Deze zijn Gaelic Luck, Joker Hot Reels, Khonsu: God of Moon, Pearls Pearls Pearls en Red Wizard. De beste voorwaarde van deze promotie is dat je al het geld dat je wint met de gratis spins, meteen mag uitbetalen. Er zijn geen voorwaarden aan verbonden!