Bet365 free spins-bouwer

Home Nieuws Bet365 free spins-bouwer

Tot aan 27 april 2023 kan je deelnemen aan de Bet365 free spins-bouwer actie. Verzamel tijdens het online gokken op geselecteerde Bet365 gokkasten maximaal 100 free spins per week! Hierdoor maak je dus uiteindelijk weer meer kans om te winnen met de free spins die je ontvangt. Mede omdat er geen extra voorwaarden zijn gekoppeld aan de free spins.

Hoe werkt de Bet365 free spins-bouwer?

Iedere nieuwe week start op donderdag tot 27 april 2023. Op het moment dat je jezelf hebt ingeschreven voor deze promotie is het een kwestie van online gokken op online gokkasten van Bet365.

Je krijgt vijf free spins op het moment dat je voor €25 hebt ingezet. Daarna krijg je steeds één extra gratis spin wanneer je voor €5 speelt. Gedurende de week heb je de mogelijkheid om maximaal 100 free spins te verzamelen. De volgende donderdag begint de teller weer op nul en heb je opnieuw de mogelijkheid om 100 free spins te verzamelen.

Alles weten over online gokken bij Bet365

Bet365

Wedkredieten tot €100

Op internationaal gebied was Bet365 altijd al een gevestigde naam en nu kunnen Nederlandse spelers ook kennismaken met deze marktleider. Wat maakt Bet365 zo speciaal? Lees meer

Zijn er speciale voorwaarden aan deze promotie gekoppeld?

Buiten de gebruikelijke voorwaarden als de leeftijd (24) van de deelnemer zijn er nog een aantal punten waar je op moet letten. Het is verplicht om jezelf eerst aan te melden voor deze promotie, voordat je begint met online gokken. Je verzamelt geen free spins op het moment dat je jezelf niet eerst registreert.

Je kunt de free spins verzamelen door te spelen op alle slotspellen van online casino Bet365. De verzamelde free spins worden binnen 48 uur na iedere donderdag op je account bijgeschreven. Deze moet je wel eerst accepteren door in te loggen en een spel te openen.

De gewonnen free spins tijdens de Bet365 free spins-bouwer kan je spelen op een aantal online gokkasten. Deze zijn Big Circus!, Eternal Lady, Pearls Pearls Pearls en Thunder Birds. Veel succes tijdens het online gokken bij Bet365!